Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 İçinizde bankadan item alırken veya karakter üstü itemları değiştirirken dc yaşayan var mı? Sonrasında aynı karakterle log in olunca direk dc oluorum ancak başka bi karakterla online olunca diğeri düzelio. Nedir sorun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Addonlarını felan sil. Girmeyi dene olmazsa Wow u repair et (içindeki dosyadan). Çıkan soruyada herşeyi sıfırla de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Zaten outfitter yükledim ilk onda bu hata oldu set ayarlarken. sonra baktım sakat, onu sildim itemrack i yükledim tekrar ama bu sefer bankada da yaptı fln. en olmadı dediğini yapim ben bi bari :S 2.3 çok buglı geldi çook :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Dc genelde addon sorunu oluyor, addon dosyasını her patchden sonra boşaltıp www.curse-gaming.com dan en yeni addonları çekip kuruyorum ben. Öbür türlü pek sağlıklı olmuyor zaten =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Tek sıkıntı instance doluyken instance a girmeye çalışınca dc olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Darksun said: Dc genelde addon sorunu oluyor, addon dosyasını her patchden sonra boşaltıp www.curse-gaming.com dan en yeni addonları çekip kuruyorum ben. Öbür türlü pek sağlıklı olmuyor zaten =p wtf ye dokunmuosun ama dimi ayarlar kalıo sonuçta. bende mi öyle yapsam napsam :( gerçi çogu add onu sildim kurdum da... araa bi kouo işte ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 arada seni oyun ortasinda logout yapiyor birtek oyle problem yasadım sanırım dc yasamadım hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar