Chorap Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Dün aldığım PSU Cooler Master Stacker T01 ATX Full kasama küçük geldi. PSU bu: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad (Black) EPS12V 750W Power Supply 100 - 240 V UL, ULC, CE, CB, RoHS PSU slotunun içinde baya küçük kaldı. Fakat yine de kullanmam mümkün mü? bi şekilde sabitlesem içinde olur mu? Ne yapmam lazım? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Küçük geldiyse sabitlesen yeter sanki.Vidalanmıyomu peki içine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yok iste vida kisimlari uyusmuyo kasanin delikleriyle, ortalara dusuyor biraz...ama kullanabilirim degil mi teoride? yani bi sekilde sabitlesem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 elbette,yalnız sabitlemen önemli.Plastik yada köpük falan kullanma.Alet ısınırsa belki eriyebilirler,mundar olmasın psu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 acaba kasayi degistirsemmi diorum simdi de...mid atx towerla...server kasasi gibi masallah bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Vidalar hiç mi uymuyor? Benim yeni aldığım LC Power marka güç kaynağı da benim kıytırık kasaya olmamıştı. Vidalar oturmuyordu, 15-20 dakika uğraş sonunda vidaları yamuk da olsa takabildim. Bir daha çıkar mı o PSU ordan bilmiyorum ama. :) Yeni aldıysan ve kutusu adam gibi duruyorsa, aldığın yere götürüp başka bir güç kaynağıyla değiştiremez misin? En sağlıklısı bu olur. Güç kaynağını öbür türlü sabitlemek zor olur çünkü kasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Böyle bi durum benim başıma gelse kasayı değiştirirdim. Vida harici bi yöntemle sabitleyip, PSU'yu mundar etme ihtimalinden kaçınırdım. PSU bozulması çok pis bi olay çünkü, başıma çok geldiğinden iyi bilirim. Tabii, kasayı değiştirmek için de iyi düşünmek lazım. Montaj konusunda fazla deneyimli olmayan biri, yeni kasa alıp montajını kendi yapmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Olmadı ucuz Aopen ve Asus kasalar var.40-50 $ a bulursun belki.Çok orjinaller valla tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 maksat sabit olması değil mi ya. kesinlikle emin ol sabitliğinden başka bir yere de değmesin tamamdır yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 boşluk kalıcaksa takma kasanın içi toz olur pek hayırlı olmaz fanlar açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar