Luinir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 galatasaray hemofarmı son periyodda 7 sayı geriden gelip 7 sayı farkla yendi ve grubu 2.bitirdi. seri başı olacak.
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 cola turka bjkye bayağı bi prim vermiş rekorun üstüne
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 aytimania said: cola turka bjkye bayağı bi prim vermiş rekorun üstüne gerçekten hak ettiler, helal olsun :)
tellos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 efes son maçta o kadar kötü o kadar vasat oynıyan bi takıma yenildiki akıl alır gibi deildi,aris fastleri bile kesti efes tempo tutturmasın diye iyi bi torbaya düşme şansıda gitti.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Euroleague'de gruplarından çıkan takımlar belli oldu,topladıkları punalara göre 4er takımlı,4 tane torba belirlendi ve her torbadan birer takımla 4 tane grup oluşturulacak.Temsilcilerimizin her ikiside 3. torbada yer alıyor. TOP 16 TORBALARI 1. Torba Rytas Cska Real Madrid Panathinaikos 2. Torba Sienna Maccabi Uni. Malaga TAU 3. Torba Efes FB Ülker Barcelona Zalgiris 4.Torba Partizan Roma Olympiakos Aris İlk 2 çıkacak,maçlar 13 Şubat'ta başliicak. Şeker Grubu Rytas Sienna Fb veya Efes Roma Ölüm Grubu: Pana/Cska Tau Fb veya Efes Oly/aris Şeklinde olur umarım ilk grup gbi bir gruba düşer bir takımımz en azından.
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 dün gece skyturkte de böle bi tercih yapmışlardı
tellos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Panathinaikos Sienna EFES Partizan. efesin grubu böyle oldu fenerinin hatırlıyamadım ama onunkide baya bi zor kolay gelsin güzel maçlar olcak
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Rytas TAU FB Aris Pana Sienna Efes Partizan Efes Pilsen'in ilk grup maçı İstanbul'da Pana ile,o maçı kazanarak başlarsak rahat çıkarız.Partizan da bir numara yok FB kaybetmişti ama konsantrasyon eksikliğinden yenilmişti.Sienna 2.torbadan gelebilecek en kolay takımdı ama grup maçlarında iyi performans gösterdi.Yine de Efes'in ayarında değil...Ben yinede kazaya gitmemek adına Abdi İpekçi'den zor maç ama Pana'yı yenersek bu gruptan çok rahat çıkacağımızı düşünüyorum. Fenerbahçe'ye gelirsek...Allah kolaylık versin.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Bu arada, Real Madrid Maccabi Kaunas Olympiakos'lu bir C grubu varki bu gruba 3.torbadan Zalgiris Kaunas yerine bir temsilcimiz gitseydi ovnaj kaçınılmaz olurdu,en azından burdan yırtmışız.
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Efes Pilsen'in grubu Fenerbahçe'nin grubuna oranla daha zor gözüküyor. Ama Efes Pilsen'den daha fazla umutluyum. Bunu bana söyleten en önemli şeyler de Fenerbahçe'de sakatlarla uğraşılması ve yabancılardan yeterli verimin alınamaması. Ayrıca Fenerbahçe taraftarı Abdi İpekçi'yi doldurursa ciddi bir iç saha avantajı yaratır bu.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Fener'in grubu daha kolay?Roflmao. Seri başı kolay geldi gruba belki ama Fenerbahçe ne Aris'i ne Tau'yu yenebilir.Aris direk piyango takım o 4. torbayı hiç mi hiç haketmiyor Efes maçlarında da gördük bunu.Tau'dan sözetmeye bile gerek duymuyorm.Efes 2. Fb 4. bitirir grupları üç aşağı beş yukarı böyle aksi bir durum olursa yutarım bu postu farkmaz.
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 BulletRide said: Fener'in grubu daha kolay?Roflmao. Seri başı kolay geldi gruba belki ama Fenerbahçe ne Aris'i ne Tau'yu yenebilir.Aris direk piyango takım o 4. torbayı hiç mi hiç haketmiyor Efes maçlarında da gördük bunu.Tau'dan sözetmeye bile gerek duymuyorm.Efes 2. Fb 4. bitirir grupları üç aşağı beş yukarı böyle aksi bir durum olursa yutarım bu postu farkmaz. Bilmiyorum, ben öyle düşündüm :) Zaten basketbolu o kadar çok takip etmem yani futboldaki bilgimin yarısı kadar yoktur :)
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bu vakitten sonra kolay kura zor kura olmaz , avrupanın en iyi 16 takımı mücadele ediyor hangisi kolay olabilirki.. Efesede Fenerbahçeyede başarılar..
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Babsi Pana'yı yendik ağlamak istiyorum. Efes galibiyetle ve belkide olası en önemli galibiyetle başladı 2.tur grup maçlarına.Drew Nich 23'ü ilk yarı 29 sayı attı ve Pana'yı resmen deşti.Mükemmel bir galibiyet,diğer takımlar zaten ayarımız bile değil.Lider bile çıkarız.
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Aris 88-Fenerbahçe 96 Fenerbahçede Efes gibi Yunanistandan aldığı galibiyetle çok önemli bir başlangıç yaptı , kapağı taktı..
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Bonjo said: Aris 88-Fenerbahçe 96 Fenerbahçede Efes gibi Yunanistandan aldığı galibiyetle çok önemli bir başlangıç yaptı , kapağı taktı.. Evet, güzel maç oldu. Ama Efes'in galibiyeti çok çok önemliydi bence. Abdi İpekçi'de Pana maçını kazanması çok iyi oldu. Ben Efes'in bu gruptan çıkacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'de iyi başladı ama bir türlü sakatlıktan, Tanjevicden ve Vidmar'dan kurtulamadılar. Bana göre şansları Efes'den biraz daha az çıkabilir yine de.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 BulletRide said: Fener'in grubu daha kolay?Roflmao. Seri başı kolay geldi gruba belki ama Fenerbahçe ne Aris'i ne Tau'yu yenebilir.Aris direk piyango takım o 4. torbayı hiç mi hiç haketmiyor Efes maçlarında da gördük bunu.Tau'dan sözetmeye bile gerek duymuyorm.Efes 2. Fb 4. bitirir grupları üç aşağı beş yukarı böyle aksi bir durum olursa yutarım bu postu farkmaz. Fb beni şaşırttı ama görüşümün arkasındayım,Solomon büyük bir bireysel yıldız Avrupa için ama o iş o Slovenlerle yürümez.Efes zaten rayına oturtmaya başlamıştı bazı şeyleri,Pana'yı da yargılarken kusur etmedi.Efes lider bile çıkar.
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 efes ilk turdaki o performansdan sonra panatinaikhos u yenerek buyuk surpriz yarattı..iddalı olabilir.. fb ye yorum yapamicam..cunku istikrarlı ve herhangi bir ekolü temsil eden basketbol oynamıyolar..
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Grup maçlarını 10-0'lık rekor galibiyetle tamamlayan Beşiktaş, Hapoel Jerusalem takımına 88-73 kaybederek tur şansını zora sokarken Türk Telekom ise Unics Kazan takımına 91-65 yenilerek işi mucizelere bıraktı. Galatasaray 21.30 da Asvel deplasmanında, maç 24 de.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 TT fena fark yedi ya,Uleb'i alır diye bakarken bazı kesimler,bu şok oldu resmen. Gs,Asvel deplasmanında 65-64 geride Dee Brown yok.İstanbul'da kazırız bunları.
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Asvel 69-69 Galatasaray Berabere bitti :)
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ilk defa bi basket macının berabere bittigini gordum. skoru bilmesem, biri okulda anlatsa berabere bitti diye, cok pis testis gecerdim herelde onunla.
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 TAU Ceramica 103-84 Fenerbahçe Ülker Efes Pilsen 76-79 Siena FB maçını ŞL maçından dolayı izleyemedim ama Efes maçını izledim. Çok yazık oldu, Efes'e. Çok iyi oynadılar, ama sonlarda adamların her attığı 3lük girdi. Buna rağmen son hücumda maçı kazanamadı Efes, uzatmada yine son hücumdan boş dönünce çok kötü bir mağlubiyet geldi. Pana galibiyetine yazık oldu :(
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Siena güçlü bi ekip ama Efes'in dengi değil.Efes'in bu grubu ilk 2 bitireceği aldığı rahat Pana galibiyerinden sonra belli oldu.aksi takdiri olamaz bunun. Fb ise Aris'i yendi şaşırdım,Tau'dan fark yedi şaşırmadı.Daha önce de dediğim gibi 3. bitirirse grubun Fb şaşırcam...Direk sonunculuk.
Öne çıkan mesajlar