Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007-2008 Euroleague-UlebCup

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
efes son maçta o kadar kötü o kadar vasat oynıyan bi takıma yenildiki akıl alır gibi deildi,aris fastleri bile kesti efes tempo tutturmasın diye iyi bi torbaya düşme şansıda gitti.
Mesaj tarihi:
Euroleague'de gruplarından çıkan takımlar belli oldu,topladıkları punalara göre 4er takımlı,4 tane torba belirlendi ve her torbadan birer takımla 4 tane grup oluşturulacak.Temsilcilerimizin her ikiside 3. torbada yer alıyor.

TOP 16 TORBALARI

1. Torba
Rytas
Cska
Real Madrid
Panathinaikos

2. Torba
Sienna
Maccabi
Uni. Malaga
TAU

3. Torba
Efes
FB Ülker
Barcelona
Zalgiris

4.Torba
Partizan
Roma
Olympiakos
Aris

İlk 2 çıkacak,maçlar 13 Şubat'ta başliicak.
Şeker Grubu
Rytas
Sienna
Fb veya Efes
Roma

Ölüm Grubu:
Pana/Cska
Tau
Fb veya Efes
Oly/aris

Şeklinde olur umarım ilk grup gbi bir gruba düşer bir takımımz en azından.
Mesaj tarihi:
Rytas
TAU
FB
Aris

Pana
Sienna
Efes
Partizan

Efes Pilsen'in ilk grup maçı İstanbul'da Pana ile,o maçı kazanarak başlarsak rahat çıkarız.Partizan da bir numara yok FB kaybetmişti ama konsantrasyon eksikliğinden yenilmişti.Sienna 2.torbadan gelebilecek en kolay takımdı ama grup maçlarında iyi performans gösterdi.Yine de Efes'in ayarında değil...Ben yinede kazaya gitmemek adına Abdi İpekçi'den zor maç ama Pana'yı yenersek bu gruptan çok rahat çıkacağımızı düşünüyorum.

Fenerbahçe'ye gelirsek...Allah kolaylık versin.
Mesaj tarihi:
Efes Pilsen'in grubu Fenerbahçe'nin grubuna oranla daha zor gözüküyor. Ama Efes Pilsen'den daha fazla umutluyum. Bunu bana söyleten en önemli şeyler de Fenerbahçe'de sakatlarla uğraşılması ve yabancılardan yeterli verimin alınamaması. Ayrıca Fenerbahçe taraftarı Abdi İpekçi'yi doldurursa ciddi bir iç saha avantajı yaratır bu.
Mesaj tarihi:
Fener'in grubu daha kolay?Roflmao.
Seri başı kolay geldi gruba belki ama Fenerbahçe ne Aris'i ne Tau'yu yenebilir.Aris direk piyango takım o 4. torbayı hiç mi hiç haketmiyor Efes maçlarında da gördük bunu.Tau'dan sözetmeye bile gerek duymuyorm.Efes 2. Fb 4. bitirir grupları üç aşağı beş yukarı böyle aksi bir durum olursa yutarım bu postu farkmaz.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Seri başı kolay geldi gruba belki ama Fenerbahçe ne Aris'i ne Tau'yu yenebilir.Aris direk piyango takım o 4. torbayı hiç mi hiç haketmiyor Efes maçlarında da gördük bunu.Tau'dan sözetmeye bile gerek duymuyorm.Efes 2. Fb 4. bitirir grupları üç aşağı beş yukarı böyle aksi bir durum olursa yutarım bu postu farkmaz.

Bilmiyorum, ben öyle düşündüm :) Zaten basketbolu o kadar çok takip etmem yani futboldaki bilgimin yarısı kadar yoktur :)
Mesaj tarihi:
Bu vakitten sonra kolay kura zor kura olmaz , avrupanın en iyi 16 takımı mücadele ediyor hangisi kolay olabilirki..
Efesede Fenerbahçeyede başarılar..
Mesaj tarihi:
Babsi Pana'yı yendik ağlamak istiyorum.
Efes galibiyetle ve belkide olası en önemli galibiyetle başladı 2.tur grup maçlarına.Drew Nich 23'ü ilk yarı 29 sayı attı ve Pana'yı resmen deşti.Mükemmel bir galibiyet,diğer takımlar zaten ayarımız bile değil.Lider bile çıkarız.
Mesaj tarihi:
Bonjo said:
Aris 88-Fenerbahçe 96

Fenerbahçede Efes gibi Yunanistandan aldığı galibiyetle çok önemli bir başlangıç yaptı , kapağı taktı..

Evet, güzel maç oldu.

Ama Efes'in galibiyeti çok çok önemliydi bence. Abdi İpekçi'de Pana maçını kazanması çok iyi oldu. Ben Efes'in bu gruptan çıkacağını düşünüyorum.

Fenerbahçe'de iyi başladı ama bir türlü sakatlıktan, Tanjevicden ve Vidmar'dan kurtulamadılar. Bana göre şansları Efes'den biraz daha az çıkabilir yine de.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Fb beni şaşırttı ama görüşümün arkasındayım,Solomon büyük bir bireysel yıldız Avrupa için ama o iş o Slovenlerle yürümez.Efes zaten rayına oturtmaya başlamıştı bazı şeyleri,Pana'yı da yargılarken kusur etmedi.Efes lider bile çıkar.
Mesaj tarihi:
efes ilk turdaki o performansdan sonra panatinaikhos u yenerek buyuk surpriz yarattı..iddalı olabilir..

fb ye yorum yapamicam..cunku istikrarlı ve herhangi bir ekolü temsil eden basketbol oynamıyolar..
Mesaj tarihi:
Grup maçlarını 10-0'lık rekor galibiyetle tamamlayan Beşiktaş, Hapoel Jerusalem takımına 88-73 kaybederek tur şansını zora sokarken Türk Telekom ise Unics Kazan takımına 91-65 yenilerek işi mucizelere bıraktı.

Galatasaray 21.30 da Asvel deplasmanında, maç 24 de.
Mesaj tarihi:
TAU Ceramica 103-84 Fenerbahçe Ülker
Efes Pilsen 76-79 Siena

FB maçını ŞL maçından dolayı izleyemedim ama Efes maçını izledim. Çok yazık oldu, Efes'e. Çok iyi oynadılar, ama sonlarda adamların her attığı 3lük girdi. Buna rağmen son hücumda maçı kazanamadı Efes, uzatmada yine son hücumdan boş dönünce çok kötü bir mağlubiyet geldi. Pana galibiyetine yazık oldu :(
Mesaj tarihi:
Siena güçlü bi ekip ama Efes'in dengi değil.Efes'in bu grubu ilk 2 bitireceği aldığı rahat Pana galibiyerinden sonra belli oldu.aksi takdiri olamaz bunun.

Fb ise Aris'i yendi şaşırdım,Tau'dan fark yedi şaşırmadı.Daha önce de dediğim gibi 3. bitirirse grubun Fb şaşırcam...Direk sonunculuk.
  • Yeni Oluştur...