Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Wall Turnuvası Başlasın Artık>>>

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Bence arkadaki büyük pati ve renkler güzel olmuş. Ama paticik.com yazısının hem şeklen, hemde büyüklük olarak uygun olmadığını düşünüyorum. Ayrıca yandaki patilere o kadar efekt'e boğman hoş durmamış. Sende ışık görüyorum, çalışmalarının devamını dilerim azmocum. ;)[hline]5
Sosyal ağlarda paylaş

Okininki süper bence. Direk arkaplan ypatim.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Sosyal ağlarda paylaş

Nukem manyak olmuş beaa!
Hele o arkadaki kedi "hayaleti" pek bir hoşluk, pek bir gizem katmış wallpapera[hline]
DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu
Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı...
Her gün oruç tutardım
aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
I am very şaşıring olayı..
Sosyal ağlarda paylaş

slmsss :D...
aha bakın bi dene da yaptım... ilki kadar güsell olmadığını düşünüorum ama neyse cnm önemli olan yaptım ya ehueheu

1024X768 içün :D copy paste plz
www24.brinkster.com/abbasmax/paticikwall-2.jpg
ha bide yeni farkettim de ehuehu, ilk yaptıım çalışmanın boyutu 1152X768 ehu bende diorum niye böle bi dikdörtgenimsi ama neyse windows onu ekrana tam yapıştırıo, boyutlar oranlı çünkü ehuehu...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!...

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 08 November 2003 04:11 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

oylama nası yapılıcak... sonuçlar nası belli olucak... tüm paticik halkımı seçimi yapıcak yoksa sadece belli kişiler flnmı... bu sorulara kim cevap vericek... ben kimim... biz nereye gidioruz... tmm tmm şaka ehuehu... :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

ay negzel şeyler yapılmış.
ben de yapıcam banne banne :))

oylamayı nasıl yapıyoruz?
bence kaydadeğer olanları horace belirleyip, başka bir threadde (hatta belki paticik.com'daki bir threadde official olarak) tek mesajda sergilesin. isteyen de oradan indirsin bigzel.

ama daha vakit verin, ben de yapmak istiyore :))
Sosyal ağlarda paylaş

evt vt emalet apla (apla diom ama eşşek kadarız bizde ehueheu)... o şekilde olsun ve tüm pati halkıda oylamaya katılabilsin... (forumlarda anket olayı olsaydı daha kolay olurdu)... nese bu arada arkaaşlar burası yannızca wall paper için yane horace bunnarı görürse valla daatır sizi... :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...