fab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Orjinal Boyut 1024*768 resolution dışında kullanmamanızı öneririm. [hline]5[Bu mesaj Oky tarafından 04 November 2003 03:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Oha! Numb ın ki süfer olmuş :) Hemen aldım 1024 çüzünürlüğünü arkaya..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 yaşasın, işte b u bizim gçrsel sanatlar... devam paticciksler :D ehuehu...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Tık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 *! Karpuz'u tebrik edemeden geçemez !* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hakkaten budur aslında mevzu. *!karpuzu tebrik eder* :)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Bence arkadaki büyük pati ve renkler güzel olmuş. Ama paticik.com yazısının hem şeklen, hemde büyüklük olarak uygun olmadığını düşünüyorum. Ayrıca yandaki patilere o kadar efekt'e boğman hoş durmamış. Sende ışık görüyorum, çalışmalarının devamını dilerim azmocum. ;)[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 oldukça güzel, bende koyu renleri severim... fakat oky nin dediği gibi yandaki patileri sade yap bide kaydederken (jpg olarak)n yüksek kalitrede fln kaydet böle kötü gözüküo ok ... :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 numb ın kini beğenmedim ben windows çünkü :D aslında güzel ama win. e kılım hafiften :P oky nin ki favorim[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Okininki süper bence. Direk arkaplan ypatim.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Nukem manyak olmuş beaa! Hele o arkadaki kedi "hayaleti" pek bir hoşluk, pek bir gizem katmış wallpapera[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 hepsinde emek, sevgi olduğu belli, hepsi güzel o yüzden.. :) ama oy verecek olsam sanırım dragonmax'a ya da nukem'e verirdim.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Bakınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 said: Sam, 06 November 2003 15:29 tarihinde demiş ki: hepsinde emek, sevgi olduğu belli, hepsi güzel o yüzden.. :) ama oy verecek olsam sanırım dragonmax'a ya da nukem'e verirdim.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. evet ben bayaa bi emek harcadım[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 nukem çalışman çok hoşuma gitti, gerçekten çok şeker olmush :D fakat birkaç rötuş hiç de fena olmaz dı sen ne dersin ? ... :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 arkadaslar hepsi gercekten cok guzel olmus ellerinize saglik[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 saolasın kardeşş:D bu arada bir düüşüncem var, bu topiki sticky yapalım, diğer bölümlerden gelen her keş de rahatcanacak görsün... ne deeesiniz :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 çok güsel çok güsel deawm[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 slmsss :D... aha bakın bi dene da yaptım... ilki kadar güsell olmadığını düşünüorum ama neyse cnm önemli olan yaptım ya ehueheu 1024X768 içün :D copy paste plz www24.brinkster.com/abbasmax/paticikwall-2.jpg ha bide yeni farkettim de ehuehu, ilk yaptıım çalışmanın boyutu 1152X768 ehu bende diorum niye böle bi dikdörtgenimsi ama neyse windows onu ekrana tam yapıştırıo, boyutlar oranlı çünkü ehuehu...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!...[Bu mesaj Dragonmax tarafından 08 November 2003 04:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 oylama nası yapılıcak... sonuçlar nası belli olucak... tüm paticik halkımı seçimi yapıcak yoksa sadece belli kişiler flnmı... bu sorulara kim cevap vericek... ben kimim... biz nereye gidioruz... tmm tmm şaka ehuehu... :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: karpuz, 06 November 2003 16:15 tarihinde demiş ki: evet ben bayaa bi emek harcadım[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: seninkini görmemişim doğrusu.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ay negzel şeyler yapılmış. ben de yapıcam banne banne :)) oylamayı nasıl yapıyoruz? bence kaydadeğer olanları horace belirleyip, başka bir threadde (hatta belki paticik.com'daki bir threadde official olarak) tek mesajda sergilesin. isteyen de oradan indirsin bigzel. ama daha vakit verin, ben de yapmak istiyore :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 [hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Emaleth hayranları için :)[hline]Grandmaster Hamburger Yavrucum yapmayın şöle şeyler silicem mesajı o olucak..[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 11 November 2003 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 evt vt emalet apla (apla diom ama eşşek kadarız bizde ehueheu)... o şekilde olsun ve tüm pati halkıda oylamaya katılabilsin... (forumlarda anket olayı olsaydı daha kolay olurdu)... nese bu arada arkaaşlar burası yannızca wall paper için yane horace bunnarı görürse valla daatır sizi... :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar