Drall Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 aksırana, tıksırana kadar yerdim okadar param olsa dfgsf bitmezki lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 tümgün ense yaparım. en krali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 LAM! mesh'i öldürebilirim.. bir haftadır mesh ve mesh free methodlar ile ilgili yazılar yazıyorum zati sıyırmışım! burada da mesh çıktı.. bittin olm sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 takunyalialrin, takkelilerin, cember sakallilarin hepsini sabun yapicam bwahahahahah arap sabunu olup hem vicdanen rahatlasinlar hemde omurlerinde sagliyamadikalri faydayi en azindan kalintilari saglasin temizli kfilan hemde arap sabunu olunca cennete gidince entegrasyon problemi cekmezler sonucta allah bunalrla arapca konusucakmis oel diyorlar ogrenmek lazim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yalnız bu akdar savaş bütçesi bana korkutucu geldi biraz ya... valla bize bi müdahale yapmaya kalkar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 gittigim her mekanı satın alirim ...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Brunei Sultanı'nı ararım aga sen nasıl harcıyorsun diye sorarım; beraber takılalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Uçak gemisi alırım bi tane. Sonra batırırım. Ne havam olur ha. ''Uçak gemisi batırdım lan'' die ortalıkta dolaşırım. Playboy u satın alırım keh keh hatta kih kih.. Bir de giderim kendimi kısırlaştırırım. Olur ya çocuk yaparım. Bi de parayı paylaş. Yok öyle dava. Daha çok varda o andaki moral durumuna göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ben o parayla ölene kadar sülalemi geçindiririm.. yada bankaya yatırırım günlük faiziyle kendim geçinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 amerika turkiyeye niye saldirsinki lol turkiye yonetiminde bri dedigini iki yapmiyan cagiricna kosup elini open adamlar var salakmi o kadar parayi harciycak askeri mudehale ile ugrasicak zaten kukla gibi oynatiyorken cuneyt zapsu kisisi 22 temmuzdan once ABD li heyete demiski: said: bu adami kullanin, hemen delige supurmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar