MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Rolls Royce Phantom Drophead Coupe Bentley Continental GTC den daha büyük. Ayrıca cabrio arabada 4 kapı zaten rijit olmayan bir kasa tipini iyice güvensizleştirdiğinden zor bir yapı. Arkaya geçiş kolay olduktan sonra ve arka yaşam alanı yeterince geniş olduktan sonra ekstradan 2 kapıya daha gerek olmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Selam, Açıkcası 4 kapı cabrionun nasıl yapı olarak tasarlanacağını merak ediyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Maybach bir model yapmış ya, sadece yolcu mahali cabrio gibi açılıyor, sürücü her daim kapalı. En mantıklısı öyle oluyor heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 dun berlindeydim bentley azure a bindim 4 kapi degil ama bayag genisti arkasi garip bir sey ama cirkindi o ayri yalniz mercedesin yeni gelecek s serisi cabrio su ciddent muhtesem birsey ki ben asla mercedes almam oyle diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 mercedes gl 5.08 metre, bu 4.62 nası ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 matama said: abi bana mi rasliyor birsey bilmeyen bu grup jarjar s500 un cabriosu geliyor , hemde cok yakinda , gelincede agzin acik kalacak o kadar guzel. onun disinda clk 4 kisilik te o heralde arkadaski kisiler cucelerden olusuyor 4 kisilik demek 4 kapili cabrio taa eski lincoln ler gibi e ben latife etmiştim zaten niye celallendin ki 4 kişilik cabrio demişsin kastettiğin şeyi yazmamışsın, 4 kapı 4 kişilik ? farklı konseptler hani gayet biniyorsun 3 coupe a A4 e fln bu arada aydınlatmaya devam et bizi herşeyi bilen arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 valla ben 1.85 boyunda biri olarak a3 in arkasina binemiyorum en fazla 1 2 kilometre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Selam, Benim A4 B5 bile ben araç kullanırken arkaya en fazla 1.75'lik insanları kabul edebiliyor ancak :( B7 ile bu arka tarafın darlığını düzeltmeye çalıştılar ama pek olmadı. Boy 1.87, kilo 75 :P SuperB'nin arka taraf çok rahat ama :D Gerilmeye gerek yok arkadaşlar ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 hah. buyur burdan yak. cabrio hafif arazi aracı. bu ne be. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Zaten var işte?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 e bu cabrio değil. arazi aracı da değil. hafif hiç değil :) anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 arazi aracı değil zaten de coupesi çıkıcak yazmıştı birisi, ona dedim işte var diye, yoksa cabrio da değil tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Selam, Markaların yeni sınıf yaratma hırslarına uyuzum :P Herşeyi edebiyle kullanmak varken düştüğümüz hallere bak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ya bu haftaki autoshow da diyo ki bu konsept Q5 in nası olacağı hakkında ip ucu vermek için tasarlanmış. Yoksa audi arazi cabriosu yapmayacakmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 tokuz böyle laflara :) 2 sene sonra çıkmazsa Mr_Hand değilim(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bu farklı bi durum ama. Cabrio pazarı zaten küçük bi pazar. Buna bi de jip cabrio ile girersen hitap edeceğin adam sayısı o kadar azalıyor ki. Bir avuç insan için ar-ge masrafı, yeni üretim bantları vs. gereksiz yatırıma girmezler bence... Başka marka olsa kesin üretilmezdi ama söz konusu olan Audi olduğu için belli olmaz diyorum. Audi son 7-8 sene içerisinde premium alman markaları arasında iyi bi yer edindiği için bu prestijini arttırmak adına böyle küçük pazarları bile değerlendiriyor. Şu yeni çıkacak olan Q7'nin v12 6.0 TDI motorlusu böyle bir amacın ürünü çünkü. Kimse Q7 gibi bir jipi traktör niyetine kullanmaz. Birşeyler çekecekse de 4.2 TDI var onun torku her şeye yeter. Ama yinede üretiyorlar böyle bir aracı, sırf dünyanın en güçlü dizel motoru ünvanına sahip olmak için, reklam yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Gördüğüm en çirkin tasarım olabilir! Audi biraz ters yönde zorlamış sınırları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Superb'de ön sağ koltuğun sırt kısmı açılıyor arkadaki ayaklarını sürücünün burnuna burnuna uzatabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ne alaka şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 paramecium said: Selam, ... SuperB'nin arka taraf çok rahat ama :D ... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Selam, Vodan ben bile mesajını 'kırlangıçlar göç ederken güneşin batışı anında uçma hızlarının düşürürler' gibi âlâkasız anladım. Sonra kendi mesajımı yüzüme vurunca, Mr.Hand'e katıldım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bende diğer konuları anlamayınca yaşasın bildiğim bi konu çıktı diye atlamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Neyse hiç bilmiyomuş gibi olmasın biraz biliyo ayağına yatiym. Cabrio arabalarda güvenlik için takla barları konulması gerekiyor. Yani düşünün arka koltuklarda oturan ve emniyet kemeri takılı olan bir yolcu aracın takla atması durumunda ezilecektir. Bu yüzden A sütununa karşılık gelecek aracın arka bölümüne konumlandırılan koruma çubuklarıdır bunlar. Bazı otomobillerde görünür olabildiği gibi (Audi TT) bazı otomobillerde ise takla anında açılmaktadır. Araç uzadıkça arkaya konacak bu takla barlarınında yükselmesi gerektiğinden Q7 gibi minibüsümsü bir araçta heralde 1 metrelik takla barlarına ihtiyaç duyulacaktır. Ayrıca 2 kapılı cabrio olanlarında dahi profesyonel sürücüler arabanın heryerinin ayrı oynadığından, coupe versiyonu kadar rijit bir yapısı olmadığından şikayet ederler. Bu durumdan esinlenerek 4 kapılı cabrio bir otomobilin çok fena olabileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hem de S serisi gibi devasa bi cabriolét olunca ne olacak ben de merak ediyorum :D Oceandrive diye konsept yapmak kolay mersedez efendiiii sıkıyosa yap bakalım fizibıl bişey de görelim. (yapılır da armut gibi ortada kalırım kesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar