Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi Cross Cabriolet quattro Concept

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Rolls Royce Phantom Drophead Coupe Bentley Continental GTC den daha büyük.

Ayrıca cabrio arabada 4 kapı zaten rijit olmayan bir kasa tipini iyice güvensizleştirdiğinden zor bir yapı. Arkaya geçiş kolay olduktan sonra ve arka yaşam alanı yeterince geniş olduktan sonra ekstradan 2 kapıya daha gerek olmaz diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
abi bana mi rasliyor birsey bilmeyen bu grup

jarjar

s500 un cabriosu geliyor , hemde cok yakinda , gelincede agzin acik kalacak o kadar guzel.

onun disinda clk 4 kisilik te o heralde arkadaski kisiler cucelerden olusuyor

4 kisilik demek 4 kapili cabrio taa eski lincoln ler gibi

e ben latife etmiştim zaten niye celallendin ki
4 kişilik cabrio demişsin kastettiğin şeyi yazmamışsın, 4 kapı 4 kişilik ? farklı konseptler hani
gayet biniyorsun 3 coupe a A4 e fln bu arada
aydınlatmaya devam et bizi herşeyi bilen arkadaşım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu farklı bi durum ama.

Cabrio pazarı zaten küçük bi pazar. Buna bi de jip cabrio ile girersen hitap edeceğin adam sayısı o kadar azalıyor ki. Bir avuç insan için ar-ge masrafı, yeni üretim bantları vs. gereksiz yatırıma girmezler bence...

Başka marka olsa kesin üretilmezdi ama söz konusu olan Audi olduğu için belli olmaz diyorum. Audi son 7-8 sene içerisinde premium alman markaları arasında iyi bi yer edindiği için bu prestijini arttırmak adına böyle küçük pazarları bile değerlendiriyor. Şu yeni çıkacak olan Q7'nin v12 6.0 TDI motorlusu böyle bir amacın ürünü çünkü. Kimse Q7 gibi bir jipi traktör niyetine kullanmaz. Birşeyler çekecekse de 4.2 TDI var onun torku her şeye yeter. Ama yinede üretiyorlar böyle bir aracı, sırf dünyanın en güçlü dizel motoru ünvanına sahip olmak için, reklam yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse hiç bilmiyomuş gibi olmasın biraz biliyo ayağına yatiym.

Cabrio arabalarda güvenlik için takla barları konulması gerekiyor. Yani düşünün arka koltuklarda oturan ve emniyet kemeri takılı olan bir yolcu aracın takla atması durumunda ezilecektir. Bu yüzden A sütununa karşılık gelecek aracın arka bölümüne konumlandırılan koruma çubuklarıdır bunlar. Bazı otomobillerde görünür olabildiği gibi (Audi TT) bazı otomobillerde ise takla anında açılmaktadır.

Araç uzadıkça arkaya konacak bu takla barlarınında yükselmesi gerektiğinden Q7 gibi minibüsümsü bir araçta heralde 1 metrelik takla barlarına ihtiyaç duyulacaktır.

Ayrıca 2 kapılı cabrio olanlarında dahi profesyonel sürücüler arabanın heryerinin ayrı oynadığından, coupe versiyonu kadar rijit bir yapısı olmadığından şikayet ederler. Bu durumdan esinlenerek 4 kapılı cabrio bir otomobilin çok fena olabileceğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...