ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Eh nerdeyse 1 sene oldu yaklaşık 18 m skill pointde oldu ama bakıyorumda amarr gemileri tartışabileceğim bi amarr yok yaw yokmu benden başka amarr oynayan :S (bu arada bütün frig ve cruiser t2 amarr gemiler kullanılır :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 eski char amardı benim cok cektim amardan ozellikle gw de angel npclere karsi cok ugrastim para kazanabilmek icin pvp de sefasını suremeden sattim. amarin devrini ccp giderek bitiriyor gemileri giderek dahada kullanilmaz hale geliyor ozellikle nanolar cikti cikali amar bitik durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Amarr o kadar da kötü değil.Pure amarr oynayan bir arkadaşlar var mesela allianceda adamlar gayet memnun,ganglerda vs de gayet efektif yani öyle gimp kalmıyorlar.Eve in olayı tamamen 1v1 değil,sonuçta takımla oluyor bitiyor herşey.Amarr'ın ammosu olmaması,kristalleri reload etmeden değiştirebilmesi,ve oyundaki en iyi tanka sahip gemiler olması bence güzel.Sonuçta her ırkın kendine göre eksileri ve artıları var. Ben mesela hız seviyorum,minmatar oynuyorum.Standart tank/gank setuplar yerine hız ve speed tank daha hoşuma gidiyor,nanoluyorum herşeyi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bide utanmadan konusmaz mı nanoluyorum herseyi diye : )) tabi tank olarak en iyi gemiye sahip ama cok nerflediler amarı yazıktır adamalrın 2 recon u da bosa cıktı nerdeyse eskiden teror estirilerdi simdi pek kullannan kalmadi. capital shiplerde de drum ayni cok az amar carrier dread var ms zaten gormedim desem yeridir tabi titani ise katmiyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 zealot hala iyi iş yapıyo. armor rep siz tank kullnıyo amarrlar ns nerfünden sonra, böle dangur dungur dps yapıyolar ölmüyolarda kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 aynı oyunu oynamıyoruz galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bu minmatarların alayı nanoinman kardeşim :D ,şimdi ben ilerde tech2 hybridden sonra amarr düşünüyorum ,malum yeni khanid mk2 ile armor tank missile gemilerimize kavuştuk tabii tech2 hybridden sonra tech2 laserler 35--40 gün falan bir şey ,çalışalım bulunsun ilerde lazım olur diyorum . Edit:Aklıma geldi geçen sene bizim corpdaki bir newbie arkadaş için alliancede prophecy fit sorduydumda bana prophecyyi sat demişlerdi :( Moss said: bide utanmadan konusmaz mı nanoluyorum herseyi diye : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Minmatarın hızdan başka bir olayı yok ki yapalım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ohmmm bs damageleri uzerine konusmalayalım istersen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 kağıt kalıyolar diğer bs lerin yanında, bi mealstrom işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mega ve Domi dururken niye tempest gibi kağıt armor ve shield olan bir bs kullanayım ki :).Bir Maelstorm var ama onun da align etmesi filan bir dert 1 dk sürüyor tuğla gibi :D.Bs kullanırsam nano phoon filan kullanırım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 tuğla demişken bi abaddon denesene abi gerçek bi tuğla dönmesi tam 17 snye sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 simdi istedigin damage type i vuracan turretlerin damage bonuslari okuz gibi olacak bide iyi tank olacak suyundan da koy derler adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 O yüzden nano uçuyorum sürekli işte :),full damage+speed :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar