Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ey ahali Amarr olan yokmudur yaw

ursusarctos

Öne çıkan mesajlar

eski char amardı benim cok cektim amardan ozellikle gw de angel npclere karsi cok ugrastim para kazanabilmek icin pvp de sefasını suremeden sattim.
amarin devrini ccp giderek bitiriyor gemileri giderek dahada kullanilmaz hale geliyor ozellikle nanolar cikti cikali amar bitik durumda
Sosyal ağlarda paylaş

Amarr o kadar da kötü değil.Pure amarr oynayan bir arkadaşlar var mesela allianceda adamlar gayet memnun,ganglerda vs de gayet efektif yani öyle gimp kalmıyorlar.Eve in olayı tamamen 1v1 değil,sonuçta takımla oluyor bitiyor herşey.Amarr'ın ammosu olmaması,kristalleri reload etmeden değiştirebilmesi,ve oyundaki en iyi tanka sahip gemiler olması bence güzel.Sonuçta her ırkın kendine göre eksileri ve artıları var.

Ben mesela hız seviyorum,minmatar oynuyorum.Standart tank/gank setuplar yerine hız ve speed tank daha hoşuma gidiyor,nanoluyorum herşeyi :D.
Sosyal ağlarda paylaş

bide utanmadan konusmaz mı nanoluyorum herseyi diye : ))

tabi tank olarak en iyi gemiye sahip ama cok nerflediler amarı
yazıktır adamalrın 2 recon u da bosa cıktı nerdeyse eskiden teror estirilerdi simdi pek kullannan kalmadi.

capital shiplerde de drum ayni cok az amar carrier dread var ms zaten gormedim desem yeridir tabi titani ise katmiyorum : )
Sosyal ağlarda paylaş

Bu minmatarların alayı nanoinman kardeşim :D ,şimdi ben ilerde tech2 hybridden sonra amarr düşünüyorum ,malum yeni khanid mk2 ile armor tank missile gemilerimize kavuştuk tabii tech2 hybridden sonra tech2 laserler 35--40 gün falan bir şey ,çalışalım bulunsun ilerde lazım olur diyorum .
Edit:Aklıma geldi geçen sene bizim corpdaki bir newbie arkadaş için alliancede prophecy fit sorduydumda bana prophecyyi sat demişlerdi :(
Moss said:
bide utanmadan konusmaz mı nanoluyorum herseyi diye : ))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...