Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ya yıllarını verirsen gösteriden öte hale geliyo kaç kişi reflex olarak parande atarki ? :-P[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 outtradercım. chain punch için bi boş an bulman gerekiyo ya. o anı yakalamk için aikido gayet başarılı. ayrıca o yumrukları da kafan dağınık diilse o wtcinin münasip biyerine sokma gücü de aikidoda mevcuttur. :)[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ya esasında en büyük fantezim şuydu, ama olacak bişey değil ne yazıkkı: emin boztepe yi başka türlerden dövüşçülere karşı ciddi ciddi dövüşürken görmek, adam efsane gibi bişi yahu ben inanamıyorum o kadar da olamaz gibime geliyo. merak işte ehah ama olacak bişi değil adam artık yaşlandı bi kere eheh[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 görebilirsin. bu ultimate bişi bişi vardı. cage fight. garcilardan birini aşaa alıyodu onu biliyorum. ebmas farklı bi olay. wtden uzaklaşmış bişi. güreş jujutsu escrima filan da var içinde.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 fakat tabi burujle yener. :D[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 abi nece konusuosun horace koptum olaydan benim dilimdem konuş sen çok biliosun uzaktasin vurmadan kırmadan anlatabilirsin bu sanerixx beni kum torbasi niyetine dovup duruyo ztn :D[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 neyi anlatıyım buyur sor.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ya şimdi diyelim ben bişiye başlicam aikidoydu WTydi bunlari yaparken kas olur mu?özgür diye bi adam var işte bu sanerixxlerin hocasi o olur demiş ama benim kollarimin cidden takviye olayina ihtiyaci var once badimi yapsam?[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 e BRAVO boyle sordun da dovduk sanki adama bak nası bi imaj yarattın lan sende bana ahah yok bu bana güvenmiyo o yuzden başkasına sormak için bahane arıyo ahah[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 kas mı? AHAHAHAHA ne kası olum. kas var zaten orda. kaslar beslenir büyür evet. ama pazu için gidiyosan gitme. hele büyütüp "hah oldum" diyip bırakıcaksan hiç yapma. ben yaptım ordan biliyorum. 120 kiloyum şimdi.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: kavel, 15 January 2004 22:37 tarihinde demiş ki: Ninjitsu. Aikido ile çok benzerdir gerçi. Onun için hangisi hoşuna giderse onu yap. Tabi malasef güzel ülkemizde ninjitsu bulunmuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 yani herhalde oraya kas yapmaya gitmicem ama şimdi kolumda hani kas babinda bişi yok yani ztn bi kolum omuz basindan kırılmıştı cok zayif azda olsa fark olcak mi WT yapayim halterci olayim demiyorum ztn. sanerixx olm sus az pataklamadim beni bak horacedan ogrenip dovcem seni[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 medeni olalım herşeyden önce (phuaha), olm gel beraber 2 hafta sonra ben yeniden başlarken sen de gel işte.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Oha abi naptınız herkes başka bişey demiş :D Hangisine gidecez şimcik? Bide ber tırsarım ya bunlar nasıl öğretiyolar bide pataklamasınlar beni? Hiç anlamam kavgadanda... Ayrıcana ben evimden başka yerde cıbıl ayakla dolaşmaya uyuz olurum hangisi spor ayakkabıya izin verir?[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 judo en guzelı bence asıl patıcık ın mıllı judocularından estel olsaydıda bılgılendırseydı senı ıyıce keşke[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: horacegoesskiing, 15 January 2004 23:28 tarihinde demiş ki: bu ultimate bişi bişi vardı. ultimate fighting psikopat dövüşler çıkıyo ortaya kazaada : Funny Videos- UFC_knockouts diye aratırsanız ne derece manyak bişey oldugunu gorursunuz :) bu arada ben muay thai öneririm darbelere dayanıklılık, esneklik, hız ve güç hepsi var bi kaç muay thai müsabakasının avi.leri vardı bende felaket hızlı herifler[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 indirdim o videoyu ve adamlara acidim oeh yani[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Aikido çok zevkli ve diğerlerine göre öğrenirken verdiği hasar daha az. Ama kavgada kullanabilir misin veya ne zaman kaç sene sonra kullanabilirsin bilemem. Ama kafa rahatlatmak, stress atmak için çok zevkli birşey.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Absolutum bize öğreticen mi Aikido fln ? :D[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 En yakın örnek gösterebileceğim kişi abimdir. Kendisi 27 yaşında 7 yaşından beri bu sporlarla ilgileniyor. 11 sene taekwondo 9 senedirde Aikido ile uğraşıyor profosyonel olarak. Fakat onunda yorumlarına göre ''tartışmasız'' en iyi dövüş sanatı Aikido'dur. Çoğunuz Aikido işe yaramaz demişsiniz. Bu bir derece doğru olabilir, çünkü felsefesinde hiç bir saldırı tekniği yoktur. Rakibin kendi enerjini kullanarak etkisiz hale getirmektir amacı. Şunu belirtmek isterim ki, Aikido bir savunma sanatı değil, savaş sanatıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 felsefede teknik olmaz zaten :) fakat teknikleri içinde saldırı da var. abine sor göstersin sana atemileri, aktif nageleri. fakat son sölediğin doğru. bir savaş sanatı aikido. strateji...[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 benim bildiğim mentalitesi saldırmak olan tek dövüş sanatı ninjitsu[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 o ne demek biraz açar mısın.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 walla kenpo derim başka bişide demem tabi türkiyede bir sensi varmı bilemem ama güzel bi spordur tabi kendinizi korumanız için yanınızda daima bi kendo taşımanız gerektirir ama :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Ninjutsuyla ilgilenen yada öğrenmek isteyen varsa ben bir adres verebilirim.Öğretenin kendisi bizim dojomuzda kendo çalışıyordu.Kendi dojosunda ninjutsu dersi veriyormuş. Ben judo yu öneririm.Japonyada en saygı gören 2. budo judodur.1. ise Kendo,tabi o apayrı birşey.Kempo öğrenmek isteyenlerin ne yazıkki japonyaya gitmeleri gerekiyor.Aikido da çok güzel ama aikido camiası rezil durumda.Aikidoda parayla dan sahibi oluyorsunuz.Alakasız insanlar bile parayı bastırıp shodan diploması alıyorlar.1.dan la kalmıyor bu 2-3-4.. giderken sadece paranız olması yeterli.O yüzden aikidocuların gerçek seviyelerini anlamak zor.Tanıdığım birçok aikidocuda camiadan kendini uzaklaştırmış durumda sırf böyle rezillikler var diye.En güzeli biber spreyi,elektroşok,bayıltıcı tabanca...[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar