mastermage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Remote admin programı buldum tabi crackliycek hınzırlar varsa sorunsuz kullanırlar hemen linki veriyorum http://www.radmin.com/radmin21.zip Program sorunsuz çalıştı erişimi aldım birde siz deneyin sonradan lamer demesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Bu program nedir,ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 yes abi ne ıse yarar bu prog???[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 uzak masaüstü erişim sağlamak içindir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 heaaa annamısem[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Ben nasılo kullanacağını anlamadım ama salla masa bana bayağı yakın duruyor,kolaylıkla erişebilirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: mami, 16 January 2004 13:48 tarihinde demiş ki: Ben nasılo kullanacağını anlamadım ama salla masa bana bayağı yakın duruyor,kolaylıkla erişebilirim. :) Muhahahah ...![signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Host edilen makinaya yüklerseniz ipi ve şifreniz ile erişim sağlar ve masaüstü erişim alabilirsiniz.[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Teşekkürler mastermage yararlı bir program(tahmin ediyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 evet yararlı bir renk tebrikler[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Niye bu kadar ugrasiyorsunuz ki temiz temiz win2k'nin Terminal'ini kullanmak varken?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 wink2? Winap'la bir yakınlığı var mıdır Baggio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Baggio biraz daha acarmısın win2k yi acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Windows 2000.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Ahaha jeton yeni düştü 2k=2000gp.Utanıyorum kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 hmm nie remote admin dedinizki gobek adı heralde ? Rconn deniyor sanıyorum onlara ?[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Staff :rock: Kolayoyun Web Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Q-Mix Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Remote admin programın adı söylediğinle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 lol bu ne ya bende netten süper bişi buldum www.mirc.com acaip bi program giriyosun sonra karsında böle 1000 tane herif asl yazıyolar sende 20 erkek istanbul falan diyosun kız düşürüyomuşsun bile süper bişimiş lol[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Q-Mix Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: DynamicK, 16 January 2004 23:17 tarihinde demiş ki: lol bu ne ya ayvalık tostu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 mastermage, neden buraya diger bir cevap yazmak icin Q-Mix diye bir acc daha acma ihtiyaci duydun acaba?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Radmin kolay programdır , iyidir de açığı var , o yüzden önermiyorum.[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Q-Mix Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: Baggio, 17 January 2004 00:19 tarihinde demiş ki: mastermage, neden buraya diger bir cevap yazmak icin Q-Mix diye bir acc daha acma ihtiyaci duydun acaba? 1.cisi mastermage sadece cafeden karde$im 2.cisi Ne alaka ? 3.cü sü ise Mastermage ile bir bağ kuramadım herhangi bir cvp ile gigabyte de bizim cafede alatan da ben birşey diyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Q-Mix Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: HerenIstiaron, 17 January 2004 00:27 tarihinde demiş ki: Radmin kolay programdır , iyidir de açığı var , o yüzden önermiyorum. herencim canım kardesim Su an bir acik bulamadık :) Umarım gösterirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Yeni acc acilip millete ters yanitlar veriliyor, ip de ayni, bir de ustune ayni kafeden cikiyor, bak ya.. Dunya tesaduflerle dolu degil mi :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Q-Mix Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: Baggio, 17 January 2004 00:32 tarihinde demiş ki: Yeni acc acilip millete ters yanitlar veriliyor, ip de ayni, bir de ustune ayni kafeden cikiyor, bak ya.. Dunya tesaduflerle dolu degil mi :) ben inkar etmedimki her ipisi aynı olan olsaydı nebulada Bansız account kalmazdı dimi baggio ? illa proxymi kullandırtcaksın bana ? he bide sunu aciklarsaniz seviniriz 00:00:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=09d34, in Main Loop Xp sistem zorm dllsi var [Bu mesaj Q-Mix tarafından 17 January 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar