Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Sık karşılaşılan birşey mi bilmiyorum ama benim başıma sıklıkla geliyor. Oyunlarda save etmek istediğimde sorun çıkartıyor, bazen kart takılı değil diyor. Bazen karta kaydedemedim diyor. Kartı çıkarıp takmadan sadece makineye restart atınca düzeldiğini gördüm. Bazı oyunlarda. Ama mesela Yakuza'da ne yaptıysam düzelmedi. Restart attım, kartı çıkartıp taktım vs... Nedir bunun derdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 kart orjinalmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bellek kartı orjinal olması lazım. en azından orjinal paketini aldım bizzat. tabii o orjinal paketini bile kopyalamışlarsa bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 pinlerde falan toz vardır belkim. başka bi kart kullan bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar