MuDo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bir sen ol rüyalarımda uçsuz bucaksız diyarlardayken, Kapansın ışıklar, yorgun gözlerim uykuya dalarken. Üzerimi örtsün hasretin, teselli versin sabahlara dek, Başımı koyduğum yastık sen koksun yanlızlığıma ağlarken. Geceler şahit olsun sensiz ve sessiz haykırışlarıma, Sabahlar beklesin uğurlarken seni ve düşüncelerimi, Güneş battığı an başlar içimdeki o sonsuz hüsran, Unutmaya çalışırken bile hiç unutma beni Ümran... Yine gönlüme düşsün hüzün sonbaharı, Ağlamaklı her saniyede sensiz geçen anıları, Dönerken, heyecanlı bir yürüyüşten, Koşarken, dinlenmiş bedenim yorulmaya başlamışken, İstemez, yüreğim her dönüşteki heyecanı, Beklemez bedenim, koşmaya başlamışken yorulmayı... Cümleler dökülür dudaklarımdan, Gözlerin, Gözlerimle buluştuğu anda usulca bakışırken, Adını "Sen" Koydum rüyalarımın... Unutmaya çalışırken bile hiç unutma beni said: Bu mısra, Esmeray'ın Unutma beni şarkısından alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Muslum - Adini Sen Koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Orhan Gencebay - Meyhaneci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Kalaylamalaylama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 uyaklar gerçekten sağlam olmuş, Artık kimsenin umrunda olmayan uyaklar yeniden can bulmuş da oradaki "Ümran" hiç olmamış. Sanki sadece uysun diye konulmuş bir isim gibi. hah gerçekse ne mutlu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Kızın adı Ümran olduğu için o şekilde yazmıştım.. İçimden gelenleri yansıttım ve çok güzel olduğuna inanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 güzel olmuş ben şahsen çalışmalarının devamını bekliyorum dört gözle eski şiirlerine göre biraz daha ilerleme farkı var ama tekrardan dediğim gibi özgün bi stil yakalarsan kendine daha başarılı olursun. ama şu an gidişin bence fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Teşekkür ediyorum.. Fakat özgün bir stil yakalamam için ne yapmam gerek bunu bilmiyorum. Kitap okumayı arttırdım kelime haznemi geliştirecek eski Türkçe kelimeler içeren kitaplara yöneldim.. Sizce bunun faydası dokunur mu bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Özgün bir stilin olmasını istiyorsan, başkalarının önerilerini dinlemekten ziyade, kendini kişisel eleştiriyle geliştirmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bu uyarını dikkate alacağım aster.. Kendi kendimi eleştirme fikri güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bence guzel olmus hele kizin adi umranda gayet iyi ama sarki sozunden esinlenme olayi biraz bozmus olayi daha ozgun bisi daha uygun olabilirdi bence ama genel olrak gayet guzel bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 gayet hoş olmuş eline saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Asteroth said: Özgün bir stilin olmasını istiyorsan, başkalarının önerilerini dinlemekten ziyade, kendini kişisel eleştiriyle geliştirmeni öneririm. bunun sonucunda ozgun ama mal bir uslubun olabilir. bkz. josgelinin dota oynayisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bunu sen mi yazdın_? öyleyse inanılmaz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Gayet güzel olmuş, yalnız baştaki 5-6 satır hece uyumu sonlara doğru biraz serbest şiire dönüşmüş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 gayet güzel olmuş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 pwnbot said: Asteroth said: Özgün bir stilin olmasını istiyorsan, başkalarının önerilerini dinlemekten ziyade, kendini kişisel eleştiriyle geliştirmeni öneririm. bunun sonucunda ozgun ama mal bir uslubun olabilir. bkz. josgelinin dota oynayisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar