Zopik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Selam, Geldim ben, İstanbul'dayım. Bir aksilik çıkmazsa bir kaç güne kadarda işe başlıyorum. Epeyce de buralardayım sanırım. Alın beni bağrınıza basın. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hoşgeldin topic kurallarını biliyosun auefhauefhuaefh:D nerdeydin yau ben bilmiyorum etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bilen biliyor arkadaşım. B)- İzmir'e de bir ziyaretini bekliyoruz kavel bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hayırlı olsun işin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bi gel deseler hayırlı falan olacak ama demiyolar ki : p Geliriz Dev bey. Bi ara vakit bulduğumda artık. Olmadı sizi bekleriz buraya bi ara. Bu arada Çanakkale'deydim, İstanbul'a geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar