Solinari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Arkadaslar Desktop u bosaltamıorum hata verior ne yapıcam yardımcı olun cok onemli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 uo yu sildim hata duzelmedi cok acil yardım edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Desktop ta acc lar ve charlar lar var ya onları silmeye calısıorum hata olustu ama silinmior sinir oldum yardımcı olun lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Tam olarak anlamadim ama desktop klasörünü sileceksin silinmiyor eğer o sırada uo oynuyorsan silinmez yada sphere açiksa ne bileyim uo ile alakali bişiler açıksa silinmez kapat hepsini ve toptan sil. olmasi lzm.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Restart At Makınana Sonra Sil :)[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 yaptım yine olmuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 makinanın üstüne benzin dök, yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 BEnce Silme Salla Kalsın Oralarda. BAtıyomu :)[signature][hline]I did it all for the nookie, c'mon The nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! www.limscomp.com.tr.tc ------------------------------------------ Quish Limbscomp II Staff Member Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 yoo batmıor sadece o charla girip cıktıgım zmn ne yaparsam yapayım butum macrolar yok oluor :D sen sinir olmazmısn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar