-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 -Wissy said: Anlamadiginiz su ki eskileri dinlediniz dinlediniz 10 yil 20 yil.. Baymicak misiniz? Ayni turde de olsa yeni gruplari, sarkilari aramalisiniz bence. `Ne dinliyorsun?` sorusuna `Pink Floyd` demekten sikilmadiniz mi? öeah yok artık ya! ne sıkılması?! bin tane grup dinledim hala pink floyd dinlerim arada ben. sevdiğin gruptan güzel gruptan sıkılmazsın ki . ara verirsin dinlemeye sadece. ayrıca tonla grup deniyorum habire türü ne olursa olsun, hiç biri pink floyd'umun yerini alamıyor. o tadı alabilseydin sende, şu dediklerinin ne kadar saçma olduğunuda anlardın sanırım. bana kalırsa siz(senin gibiler) pink floyd, led zeppelin, deep purple gibi gruplardan haz alamadığınız için yöneliyorsunuz sadece yenilere. anlayamadığınız o tada varamadığınız için bir panik bir arayıştır gidiyor. sonra kalkıp ay çok eskiğğ flaan diye saçmalıyorsunuz karşımızda. bi kere müziğin eskisi olmaz moda değildir müzik seviyorsan değil 10 değil 20, 1000 yıl önceki müziği bile dinlersin. aç bi high hopes, aç bi hell bells, aç bi stairway to heaven, aç bi highway star dinle kendine bi iyilik yapıp. eski, demode, yeni çağa uzanamayan bi müzikmiş gibi yakıştırma yapmışsın ya daha ne diyim. eminim ben bu emo akımıda gelip geçer. bi sürü türün bi sürü grubu gelip geçer. nu metal ölür biter, yeni müzik türleri çıkar... hepsi gider ama rock ve metalin ustaları herzaman burada kalır. ayrıca editleyip ekliyorum rock dediğin şey ergenlik sorunlarından falan bahsetmekle pek uğraşmaz. pink floyd'un sözlerine bi bak lütfen. hani rica ediyorum senden, bak lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 -Wissy said: Krallar da zamani gelince tahtlari prenslerine veriyorlar Emre. hahah. pink floydun tacını emomu alıcak? bırah allasen(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 insan bi ramble on dan bi when the leeves break den bi no quarterdan nası sıkılabilirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Werewolf said: Sinan, Gary Moore'la emoları kıyasladın ya, evini bombalamaya geliyorum birazdan. ahaha, ya ben örnek vermek istedim. ama yu hev posibiliti, sam big çens, sam okazyon bu konuda tabi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Eskileri dinlemek var, eskilerde kısılı kalmak var. Eskilerde kısılı kalacağıma emo olayım daha iyi, en azından yeni şeyler falan da dinlemiş olurum. KANKA DREAM THEATER ÇOK KLAS tripleri yüzünden Dream Theater'dan nasıl soğuduysam, PINK FLOYDUN ÖTESİ YOK KANKA tripleri yüzünden de Pink Floyd'dan öyle soğuyacağım, ondan korkuyorum. Tamam, adamlar kral, eyvallah, dinleyelim edelim o da tamam da kastırmamak lazım =). Demek istediğim bu. Bir diğer demek istediğim de, tek krallar Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple... değil. Sadece 80'lerde yok "kral gruplar". Yenilere de bakmak gerekiyor bence arada sırada da olsa. Günümüzde aktif olan tek rock/metal türleri emo, numetal ve metalcore değil malum. Ben "en iyi" denen şeyin hiç bir zaman bulunamayacağına inanıyorum bir dinleyici olarak. Bazıları kendilerine "en"lerini bulmuş, kısılı kalmış bu sebeple. Fikir belirtiyorum, kimseye laf sokmuyorum, bu aralar insanlar buluttan nem kapıyor olduğundan belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 -Wissy said: KingOfLoss said: -Wissy said: Anlamadiginiz su ki eskileri dinlediniz dinlediniz 10 yil 20 yil.. Baymicak misiniz? Ayni turde de olsa yeni gruplari, sarkilari aramalisiniz bence. `Ne dinliyorsun?` sorusuna `Pink Floyd` demekten sikilmadiniz mi? topiğin en anlamsız, mantıksız postu ilan ediyorum. Paticigin en anlamsiz, mantiksiz kullanicisi ilan ettim ben de seni. Hadi hayirli olsun. -sana bu girsin -fabrikası girsin -artan da sana girsin -dünya sana grsin vs vs astronomik terimlerle devam ediyo böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yavaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Solonor said: glamdring_S said: Herhangi bir tanımsal özelliği yok aslında ama genelde strat ve teleyi sadece bare akor basmak için üretilmiş zanneden, davulu hihat-trampet,hihihat-trampet,.... combosunun sadece düz senkopsuz ve modülasyonsuz halini kullanabilen bir grup şarlatan gibiler diyebiliriz. fırat ya sen ne zaman şu önyargılarından kurtulucan. bak şu aralar, en fazla dinlediğim grup dream theater, scenes from.. albümü. emo dinlemiyorum çok fazla, ama dinlediğim zamanlar olmuştu, her müziği dinlerim, kendimi şartlamak manasız gelio da, şöyle bişey söliim sana. gary moore u örnek alalım, davulunda nasıl bir yaratıcılık vardır mesela? olayı gitardadır ama dimi. vokale bakarsın güzel gayet dersin ama bir yaratıcılık yoktur, bildiğin blues vokalidir, yıllardır bildiğin. gamlar aynıdır vsvs.. şunu söyliyim sana, ne kadar dinledin emo bilmiyorum ama, emoların en iyi yaptığı şey davul yaratıcılığıdır. gitarlar bişey yapmaz kabul ediyorum, şarkılar 3 akor üstüne döner, buna da kabul. ancak vokal ve bateri uyumu o kadar iyidir, vokal melodileri o kadar catchy dir ve baterinin geçişleri o kadar akıllıcadır ki, dinlemek istersin. tıpkı gary moore un davulları olduğu gibi, bir emo grubunun da (kaliteli olanlarını düşünelim mesela bir Fall out boy veya bir Panic at the disco) gitara önem vermesinin mantıksız olduğunu düşünüyorum. sonuç; her müziğin kendine has özellikleri vardır, bunlardan kendinizi sakınıp, ıyy emo olucam olmamalıyım, ben metalciyim, ben rock çıyım diye tribe bağlamayalım arkadaşlar.. her müzikten kapabileceğiniz (petek dinçöz dahil buna) bişeyler olduğunu iddia ediorum. ayrıca fıratcım sana da panic at the disco nun 1. albümünü (ki tek albümleri var) tavsiye ediyorum. baştan sona bir dinlersen anlatmak istediğimi anlıcaksın zaten. Genelde eskileri dinleyen ve çok saygı duyan insanlar olarak karşılaştığımız en sık eleştiri önyargılı olduğumuz vb... oluyor hep bu yüzden öncelikle; "Kendini şartlamak ile, belli kıstaslar ve kalite sınırları koymayı birbirinden ayırmak lazım" Bunu tv seven bir insanın gelin kaynana programlarını izlememesi kadar basit bir örnekle alabilirsin mesela. Ki bunun üzerine bana mutlaka ondada görmesi öğrenmesi gereken birşeyler vardırki eleştirebilsin diyebilirsin, bu noktada sana kesinlikle karşı çıkmam. Emo, brit rock vb... şeyleri hiçbir kere bile dinlememiş biri değilim hepsini dinledim çok ciddi olmasada dinledim ve bunların üzerine yorum yapıyorum. Türsel veya kişisel olarak herkesin en iyi yaptığı birşey vardır gibi bir mantık bence tamamen yanlış, keza en iyi yaptığı birşey olmayan bir sürü "şey" var bknz:"emo", "Tayyip", vb... Davul konusu şaka heralde Dave Weckl'ı canlı izledikten sonra "erkek cinsel organı @ disco"'nun davulları beni pek bağlamıyor açıkcası. Ha tabiki Dave Weckl'la karşılaştır demiyorum, bu mantıkla gidilirse Paco De Lucia'nın Al Di Meola'yı izleyip gitarı bırakması gibi saçma bir noktaya geliriz. O yüzden biraz daha sıradan, müzikal olarak jazz veya klasik gibi türler kadar kompleks olmayan rock müziğe gelelim, rock müzikte davulla melodi yapmaya müziğe, parçaya gerçekten katkıda bulunmaya gelelim bknz: Portnöy'ün yapamadığı ama Bonzo'nun yaptığı şey(DT fanları atlamasın Portnoy kötü davulcu demedim kesinlikle diyememde zaten sadece, Bonzo daha iyi dedim) Sonuç olarak evet her müziğin kendine has özellikleri vardır, ancak bu onları orjinal veya iyi yapmaz... Bu sadece müzik için değil tüm hayat için geçerli mesela hiç banyo yapmayan bir adamın kendine has bir kokusu vardır mutlaka, ha sen dersen ki farklı olmak ve otobüse bindiğimde -ne sebeple olursa olsun- herkesin bana bakması yeter, then you are uber sexy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 KingOfLoss said: -Wissy said: KingOfLoss said: -Wissy said: Anlamadiginiz su ki eskileri dinlediniz dinlediniz 10 yil 20 yil.. Baymicak misiniz? Ayni turde de olsa yeni gruplari, sarkilari aramalisiniz bence. `Ne dinliyorsun?` sorusuna `Pink Floyd` demekten sikilmadiniz mi? topiğin en anlamsız, mantıksız postu ilan ediyorum. Paticigin en anlamsiz, mantiksiz kullanicisi ilan ettim ben de seni. Hadi hayirli olsun. -sana bu girsin -fabrikası girsin -artan da sana girsin -dünya sana grsin vs vs astronomik terimlerle devam ediyo böyle. İlan etmek bize düşmeyebilir, ayrıca astronomik terimlerdende anlamam ama bencede baya saçma bir post olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Cuce said: insan bi ramble on dan bi when the leeves break den bi no quarterdan nası sıkılabilirki No Quarter'ı Tool'dan öğrendiyse sıkılması kuvvetle muhtemel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ashauntion said: Gittikçe kötüye gidiyo durum.Biz rock'n roll un çocuklarıyız, kafa sallamayı Robert Plant ten(Led Zeppelin), Scream vokali Ian Gillian dan(Deep Pruple) öğrendik.Ve bunları ilerletip metale döüştürdük.Elin zırtapozları gelip bizim yaşam tarzımıza kibrit suyu sıkıyolar.İzin vermeyelim!!!!!!Gerçek müziğin ne olduğunu hepimiz biliyoruz, ayırt edelim ve bu şabalaklara fırsat vermeyelim... Bu elemanda potansiyel var sadece geliştirip metal yaptık kısmına katılmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 glamd said: No Quarter'ı Tool'dan öğrendiyse sıkılması kuvvetle muhtemel güzel bir ayar. sen vermeseydin ben verecektim. pink floyd dinlemekten sıkılan da ölsün lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 glamdring_S said: KingOfLoss said: -Wissy said: KingOfLoss said: -Wissy said: Anlamadiginiz su ki eskileri dinlediniz dinlediniz 10 yil 20 yil.. Baymicak misiniz? Ayni turde de olsa yeni gruplari, sarkilari aramalisiniz bence. `Ne dinliyorsun?` sorusuna `Pink Floyd` demekten sikilmadiniz mi? topiğin en anlamsız, mantıksız postu ilan ediyorum. Paticigin en anlamsiz, mantiksiz kullanicisi ilan ettim ben de seni. Hadi hayirli olsun. -sana bu girsin -fabrikası girsin -artan da sana girsin -dünya sana grsin vs vs astronomik terimlerle devam ediyo böyle. İlan etmek bize düşmeyebilir, ayrıca astronomik terimlerdende anlamam ama bencede baya saçma bir post olmuş. kavrayamadım benimki mi onunki mi. sonuncusu ciddi değil zaten. hani sonsuza kadar gider bu manasında dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 biriniz "celik ayna" desin de quote icinde quote ile devam eden sidik yarisi sonlansin bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Wissy'ninkine demiştim tabiki ama tamam uzatmayalım daha düzgün postlar var arada kitletmemek lazım topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Anlamamak icin caba gosteren nesle asina degilim. Pink Floyd ben de hala dinlerim. Pearl Jam'lerim hala en ozel yerindedir arsivimin. Led Zeppelin'in de diskografisini ezberlemisimdir. Arada nostalji olsun diye, eskiden o sarkilarla yasanmisliklari hatirlamak icin dinlerim. Ama bana gelip de ne dinliyorsun diyene albumlerini takip ettigim, konserlerine gittigim gruplari soylerim. Umrim boyle daha `mantikli` olabilmistir bazilariniz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben daha hiç şarkı dinlemedim konsere gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bende öyleyim herhalde. marduk geliyor ve gitmek istiyorum mesela ben. black metal yani sen gdüşün neler neler takip ediyorum dinliyorum falan. neyse tartışılcak bi yanı kalmadı bunun, ben eskileride hala tutkuyla açıp dinliyorum saatlerce, sen bişeyleri anmak için 2 parça açıyosun anladığım.aramızda bir fark varsa oda senin tutkunu kaybetmen bana kalırsa wissy.olayı eskiler yeniler diye ayrım yapmaya taşıyan ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashauntion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 glamdring_S said: Bu elemanda potansiyel var sadece geliştirip metal yaptık kısmına katılmıyorum :) E yani olsun o kadar yıllarımı (orta okuldan beridir) bunlara harcadım... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 glamdring_S said: Genelde eskileri dinleyen ve çok saygı duyan insanlar olarak karşılaştığımız en sık eleştiri önyargılı olduğumuz vb... oluyor hep bu yüzden öncelikle; "Kendini şartlamak ile, belli kıstaslar ve kalite sınırları koymayı birbirinden ayırmak lazım" Bunu tv seven bir insanın gelin kaynana programlarını izlememesi kadar basit bir örnekle alabilirsin mesela. Ki bunun üzerine bana mutlaka ondada görmesi öğrenmesi gereken birşeyler vardırki eleştirebilsin diyebilirsin, bu noktada sana kesinlikle karşı çıkmam. Emo, brit rock vb... şeyleri hiçbir kere bile dinlememiş biri değilim hepsini dinledim çok ciddi olmasada dinledim ve bunların üzerine yorum yapıyorum. Türsel veya kişisel olarak herkesin en iyi yaptığı birşey vardır gibi bir mantık bence tamamen yanlış, keza en iyi yaptığı birşey olmayan bir sürü "şey" var bknz:"emo", "Tayyip", vb... Davul konusu şaka heralde Dave Weckl'ı canlı izledikten sonra "erkek cinsel organı @ disco"'nun davulları beni pek bağlamıyor açıkcası. Ha tabiki Dave Weckl'la karşılaştır demiyorum, bu mantıkla gidilirse Paco De Lucia'nın Al Di Meola'yı izleyip gitarı bırakması gibi saçma bir noktaya geliriz. O yüzden biraz daha sıradan, müzikal olarak jazz veya klasik gibi türler kadar kompleks olmayan rock müziğe gelelim, rock müzikte davulla melodi yapmaya müziğe, parçaya gerçekten katkıda bulunmaya gelelim bknz: Portnöy'ün yapamadığı ama Bonzo'nun yaptığı şey(DT fanları atlamasın Portnoy kötü davulcu demedim kesinlikle diyememde zaten sadece, Bonzo daha iyi dedim) Sonuç olarak evet her müziğin kendine has özellikleri vardır, ancak bu onları orjinal veya iyi yapmaz... Bu sadece müzik için değil tüm hayat için geçerli mesela hiç banyo yapmayan bir adamın kendine has bir kokusu vardır mutlaka, ha sen dersen ki farklı olmak ve otobüse bindiğimde -ne sebeple olursa olsun- herkesin bana bakması yeter, then you are uber sexy. herşeyin mutlak bir iyisi olduğunu düşünmenden kaynaklanıyor bu. evet gayet te oturup kafam dağınıkken, gelin kaynana programı da izlerim, saçma sapan bbg de izlerim, ama kongar barlas da izlerim, 6 pas ta izlerim ne biliyim. insanın ruh haline göre yaşaması gerektiği kanaatindeyim. olay şu; bonzo iyi diosun, dave weckl süper diyosun. ama bu adamlardan aldığım tadı başkasından alamıyorum diyosun. tabii ki alamayacaksın, ama şunu söylemek istiyorum; daha 19 yaşındasın, ben de 20 yim, bazen kanın kaynar, daha eğlenceli, daha kıpır kıpır, daha muzip şeyler dinlemek istemiyor musun sen ya? yoksa her zaman oha dave aşmış çalıo, veya pink floyd o saykedelik hali beni çok etkilio mu diyosun? eğer 2.si ise, zaten hep aynı ruh halinde yaşadığını düşünürüm. neyse özet, yineleyeceğim; Pink Floyd dünya müzik tarihinin en iyi grubudur gözümde, dream theater mükemmel bir gruptur, dave weckl da inanılmaz bir davulcudur ve bu adamları dinlemekten keyif almayan bir insan müzikten anlamıyor demektir. Buna katılıyorum. Ama her zaman ölümüne bunları dinlemenin mantıklı olmadığını düşünüyorum. çünkü her müzik yaşıyorsa şuan, onları dinleyeceğin ortam-ruh hali-düşünce yapısı kombosunun yerinin-zamanının gelmesindendir. Bu günde 6 saat olabilir senin için herangi bir genre da, bende aynı genre da 15 dk olabilir veya ayda bir olabilir, tam tersi de olabilir. neyse demek istediğimi anlattığımı umuyorum bu sefer.. PS:uber diil über;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ashauntion said: Gittikçe kötüye gidiyo durum.Biz rock'n roll un çocuklarıyız, kafa sallamayı Robert Plant ten(Led Zeppelin), Scream vokali Ian Gillian dan(Deep Pruple) öğrendik.Ve bunları ilerletip metale döüştürdük.Elin zırtapozları gelip bizim yaşam tarzımıza kibrit suyu sıkıyolar.İzin vermeyelim!!!!!!Gerçek müziğin ne olduğunu hepimiz biliyoruz, ayırt edelim ve bu şabalaklara fırsat vermeyelim... bir şeyin çocuğu olmak ve bir grup/cemiyet/zümre içinde yer edinmek mantıksız geliyor bana. tamam sevebilirsin DP ben de severim zaten sevmeyen adama kötü gözle bakarım. kafa sallamayı da sevebilirsin, buna da hak veriyorum, hala caravana&dorock a giderim. ama zaman zaman giderim ruh halime göre. anlamadığım kısım, sevdiğin müziğin en kralı olduğunu düşünmen, diğerlerine saygı göstermemen, i rock, you suck diye dolmaşman belki de.. yoksa dediğin gruplara hiçbir lafım yok, olamaz da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 -Wissy said: Anlamamak icin caba gosteren nesle asina degilim. Pink Floyd ben de hala dinlerim. Pearl Jam'lerim hala en ozel yerindedir arsivimin. Led Zeppelin'in de diskografisini ezberlemisimdir. Arada nostalji olsun diye, eskiden o sarkilarla yasanmisliklari hatirlamak icin dinlerim. Ama bana gelip de ne dinliyorsun diyene albumlerini takip ettigim, konserlerine gittigim gruplari soylerim. Umrim boyle daha `mantikli` olabilmistir bazilariniz icin. altına imzamı atıyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 solonor eyvallahta, bonzo cakar yanı, bonzo "ölmesedi dünya daha farklı bi yer olucaktı" bi adam o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 wissy ye katılyıorum bende. Ayrıca kişisel fikrim olarakda. Abi pink floyd u hiç sevemedim. Neden? bi fikrim yok ama feci sıkıcı geliyo bana. hani öyle böyle deil. garip belki. Rock, hard rock, prograssive rock-metal, punk rock, ska punk, bir miktar metal (blind guardian mesela full) dinlerim. blink 182 ile başladı rock hayatım bundan 7 yıl kadar önce. 7-8 hatta. Punk Rock ile yani. Sonra gelişti gelişti gelişti. Farklı dallara uzadı. Mesela şuanda arşivimde frank sinatra dan tutunda my chemical romance, hatta disturb ve Kurban bile var. Hepsini ayrı ayrı severim. Punk Coverlar ayrıdır, opeth ayrıdır. Jimi Hendrix le çoşarım, ama arada fall out boy da dinlerim. Çok yönlü bir müzik tadım var ama çık söylemem gerekirse yaşam tarzımada uygun olarak kendimi en çok mutlu hissettiğim Hala Punk Rock dır. Belkide son zamanlarda emo rock a kaymıştır bir miktar. Hiç bir zaman kültürlerini benimsemedim emo ların çünkü inanılmaz saçma ve aptalca geliyor. Soad da dinlerim mesela. Stüdyo da kikayıt neyse odur benim için önemli olan. Siyasetini düşünmem. Açarım İnnervision yada çöp suyu. Koparım. Ama pin floydu da sevemedim kardeşim ben napaiyim. sevmek zorundamıyım. @cleglaw: dün akşam bilgisyarda pink floyd buldum random çaldı feci sıkıldım dota oynarken nerden koydun lan bilgisayara :d sildim ben hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Cuce said: solonor eyvallahta, bonzo cakar yanı, bonzo "ölmesedi dünya daha farklı bi yer olucaktı" bi adam o bonzoya laf atan çarpılır zaten ya kötü bişey demedim adama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar