zydar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 -Cleglaw-:heahe çocuk gibi durmuşum lan bi kol omzumda dgsdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Yalnız fotoğrafta herkes montla falan dururken Ardeth tişörtle dikiliyor =) üşümüyor adam resmen. Cüce de pek farklı değilmiş gerçi. Axedice ilen abi kardeş tadı yakalamışsınız zun. Ayrıca emonun ilk temsilcisi Celtic Frost'tur, konuşturmayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Hah, işte axe abim olsaydı ben emoya baglardım. Sınırım oraya kadar baba, kusura bakma. Onun yüzünden kaybettik BF'yi. JaaN gitti bam diye takım değiştirdi vs vs. Yoksa çok daha şen bir poz verirdi bizim takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Llama said: AFI, Alexisonfire, Brand New, Bright Eyes, Panic! at the Disco.... Coheed and Cambria, Death Cab for Cutie, Fall Out Boy, From First to Last, Funeral for a Friend, Hawthorne Heights, My Chemical Romance, , Senses Fail, Something Corporate, The Starting Line, Takio Hotel, Story of the Year, Thursday, The Used ve Underoath oha çoğu bende var yarısnı severim epey. noluyo lan? my chemical romance cidden iyidir. ilk albümlerini dinlemeyin ama ordaki şarkıların yarısı bombok. İkinci albüm gerçekten müzik kalitesi olarak herhangi bir rock albümden çok daha iyi. Ön yargıyla yaklaşmayın. Birkaç kere dinleyin hakkını vericeğinize eminim. Emo nun kültürü ve tarzı hiç hoşuma gitmez. Ama müziği güzeldir. arada çıkar çok sağlam parçalar. Ön yargısız yaklaşın. Kültürünü benimsemeyin. Sanata bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Llama said: glamdring_S ne dinlersin sen çok merak ettim Genel olarak; Led Zeppelin, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Camel, King Crimson, Jethro Tull, Guns 'N Roses, Frank Zappa, David Gilmour, Eric Clapton, Yann Tierse, Aerosmith, Yavuz Çetin, Louis Armstrong, Deep Purple vb... Heralde açık bir cevap olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Surekli eski seyler dinleyince. Insan sIkIlIyor bir yerde sonra. Yeni seyler ariyor. O arayislarda kimisi de bunlari buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Yeni şeyler arama konusunda haklısın ama bence o yeniliklerde sadece eski şeylerde bulunabiliyor, Çünkü günümüzde yapılan herşey eskinin kopyalarından ibaret sadece. Ne biliyim psychedelic prog rock ve hard rock'tan sonra blues'u sonra jazzı veya klasiği belki arada beebop, reggea, rockabily, country gibi tarzları bulmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 glamdring_S said: Llama said: glamdring_S ne dinlersin sen çok merak ettim Genel olarak; Led Zeppelin, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Camel, King Crimson, Jethro Tull, Guns 'N Roses, Frank Zappa, David Gilmour, Eric Clapton, Yann Tierse, Aerosmith, Yavuz Çetin, Louis Armstrong, Deep Purple vb... Heralde açık bir cevap olmuştur. bunları dinliyorsan uriah heep süperdir dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ergenlik Bunalımı Trend'i..Emo görünce tokatlayasım gelir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 @Zheld evet bir türlü Uriah Heep'i dinleyemedim adam gibi bir diskografi edinmeliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Anlamadiginiz su ki eskileri dinlediniz dinlediniz 10 yil 20 yil.. Baymicak misiniz? Ayni turde de olsa yeni gruplari, sarkilari aramalisiniz bence. `Ne dinliyorsun?` sorusuna `Pink Floyd` demekten sikilmadiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 hayir cunku pink floyd = kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Krallar da zamani gelince tahtlari prenslerine veriyorlar Emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Dirim titır diye cevaplamak daha kuulmuş, tirendiymiş, yazın bi' kenara, işinize yarar ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 dirim tiitir dinlenmez, calinir. ps: ben pink floyd sevmem, sadece keep talking severim o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 glamdring_S said: Herhangi bir tanımsal özelliği yok aslında ama genelde strat ve teleyi sadece bare akor basmak için üretilmiş zanneden, davulu hihat-trampet,hihihat-trampet,.... combosunun sadece düz senkopsuz ve modülasyonsuz halini kullanabilen bir grup şarlatan gibiler diyebiliriz. fırat ya sen ne zaman şu önyargılarından kurtulucan. bak şu aralar, en fazla dinlediğim grup dream theater, scenes from.. albümü. emo dinlemiyorum çok fazla, ama dinlediğim zamanlar olmuştu, her müziği dinlerim, kendimi şartlamak manasız gelio da, şöyle bişey söliim sana. gary moore u örnek alalım, davulunda nasıl bir yaratıcılık vardır mesela? olayı gitardadır ama dimi. vokale bakarsın güzel gayet dersin ama bir yaratıcılık yoktur, bildiğin blues vokalidir, yıllardır bildiğin. gamlar aynıdır vsvs.. şunu söyliyim sana, ne kadar dinledin emo bilmiyorum ama, emoların en iyi yaptığı şey davul yaratıcılığıdır. gitarlar bişey yapmaz kabul ediyorum, şarkılar 3 akor üstüne döner, buna da kabul. ancak vokal ve bateri uyumu o kadar iyidir, vokal melodileri o kadar catchy dir ve baterinin geçişleri o kadar akıllıcadır ki, dinlemek istersin. tıpkı gary moore un davulları olduğu gibi, bir emo grubunun da (kaliteli olanlarını düşünelim mesela bir Fall out boy veya bir Panic at the disco) gitara önem vermesinin mantıksız olduğunu düşünüyorum. sonuç; her müziğin kendine has özellikleri vardır, bunlardan kendinizi sakınıp, ıyy emo olucam olmamalıyım, ben metalciyim, ben rock çıyım diye tribe bağlamayalım arkadaşlar.. her müzikten kapabileceğiniz (petek dinçöz dahil buna) bişeyler olduğunu iddia ediorum. ayrıca fıratcım sana da panic at the disco nun 1. albümünü (ki tek albümleri var) tavsiye ediyorum. baştan sona bir dinlersen anlatmak istediğimi anlıcaksın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ha bu arada, saçların fönlenmesine, yapıştırılmasına, o yaşam tarzına falan da tiksinerek bakıyorum. hatta açık konuşayım dalga geçiyorum. ama yaptıkları müziğin dinlenilebilir tarafları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Solonor said: her müziğin kendine has özellikleri vardır, bunlardan kendinizi sakınıp, ıyy emo olucam olmamalıyım, ben metalciyim, ben rock çıyım diye tribe bağlamayalım arkadaşlar.. her müzikten kapabileceğiniz (petek dinçöz dahil buna) bişeyler olduğunu iddia ediorum. İmzamı atayım. Gerçi ben daha gerçekten bu genişliğe erişebildiğimi düşünmüyorum ama erişeceğim inşallah eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yur cast e fuliş kazanova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Sinan, Gary Moore'la emoları kıyasladın ya, evini bombalamaya geliyorum birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 -Wissy said: Anlamadiginiz su ki eskileri dinlediniz dinlediniz 10 yil 20 yil.. Baymicak misiniz? Ayni turde de olsa yeni gruplari, sarkilari aramalisiniz bence. `Ne dinliyorsun?` sorusuna `Pink Floyd` demekten sikilmadiniz mi? topiğin en anlamsız, mantıksız postu ilan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashauntion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ya millet bişii sorcam... Tmm hade müzik konusunda herkesin ayrı zevkleri var ama farklı olacam die iice iğrenç görünümlü, bunalım, ben olgunum dien ama aslında daha kız-erkek arkadaşından ayrıldığı için dünyayı tanıdığını zanneden, hayatla ilgili hiçbir amacı olmayan(var olmasalarda olurdu), herşeyde ben asiyim dien, 2 bira içip(ki daha ilkinde yıkılırlar ya) her ortamı dahıtırım die takılan,gereksiz ''freak''lerle olmak isteyen kim? Gerçi benimde eski kız arkım emoydu bu yüzden ayrıldım ztn... Emoların özellikle özenti oldğunu idda ederim... Şimdi bir arkadaşımız (hatta bir sürüsü ) atlayacak nie metalcisi cartı curtu öyle deilmi die onlarda da yokh deil kabul ama en azından bir emo çılgınlığı kadar deil... Ayrıca ufak bi dip not geççem: Metal, Rock'n Roll dan gelen bişeydir.Ama bunların altyapısı tamamen punktan başka bişey diil!Rock'n Roll demek te melodi demektir.Bu yeni çıkan gruplarda melodi buluyomusunuz?Evet ara sıra ses değişimleri oluyo, buna melodi derseniz eğer.Anlamlı bi melodi buluyomusunuz?Hayır, sokaktaki yurdum insanına da sorsanız bunu bilir...Konserlerde artık kafa sallanıcağına öküzler gibi insanlar birbirinin üzerine çıkıp pogo denen saçmalık yapılıyo.Artık metalin vazgeçilmezi olan uzun saçların yerini, kafa kazıtıp keline dövme yaptırmak veya saça saçma sapan şekiller vermek aldı.Dar pantolon yırtık kollu t-shit ün yerini bol kapriler ve bol sweatshirt ler aldı...Gittikçe kötüye gidiyo durum.Biz rock'n roll un çocuklarıyız, kafa sallamayı Robert Plant ten(Led Zeppelin), Scream vokali Ian Gillian dan(Deep Pruple) öğrendik.Ve bunları ilerletip metale döüştürdük.Elin zırtapozları gelip bizim yaşam tarzımıza kibrit suyu sıkıyolar.İzin vermeyelim!!!!!!Gerçek müziğin ne olduğunu hepimiz biliyoruz, ayırt edelim ve bu şabalaklara fırsat vermeyelim... Tabi eğer gerçek bir Metal veya Rocker'sanız............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 KingOfLoss said: -Wissy said: Anlamadiginiz su ki eskileri dinlediniz dinlediniz 10 yil 20 yil.. Baymicak misiniz? Ayni turde de olsa yeni gruplari, sarkilari aramalisiniz bence. `Ne dinliyorsun?` sorusuna `Pink Floyd` demekten sikilmadiniz mi? topiğin en anlamsız, mantıksız postu ilan ediyorum. Paticigin en anlamsiz, mantiksiz kullanicisi ilan ettim ben de seni. Hadi hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ya bide ROCK dediğin şey ac//dc falandır yanı öle rockmı olur allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashauntion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Cuce adamımsın... :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar