Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Arkadaslar bir arkadasimin piyano almasi sayesinde elime onun eski orgu gecti.Simdi bu aletle calabilecegim baslangic icin parcalar onerebilicek birilerini ariyorum. Arkadasim Moonlight Sonata'nin basini falan caldirdi.Sizdende 1-2 sarki bekliyorum :)
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ben uzun bacaklı diye bir şarkıyla başlamıştım leyleklerle ilgiliydi ama süper sıkıcı bişey tavsiyem ilkokul müzik kitabı al bitane ordakileri dene eğer yeni yeni başlıyosan
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Başlangıç için Beyer tavsiye ederim.Muhtemelen müzik mağazalarından falan bulursun.Bulamazsan internetten bakmayı dene.Başlangıç için eniyi kitap.Parçada sonradan sonradan eklersin bişeyler.Zaten beyer birsürü kısacık melodik parçadan oluşuyor.
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 beyer, bürgmüller. Klasik bayar diosan, oscar petersonun jazz exercises for the young pianisti var
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yann tiersen'in parçaları.. Bazıları o kadar da zor değil.. 22 Aralık İstanbula geçip notalarımı alıcam o zaman fotokopi çekip yollayabilirim.
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Önerebileceğiniz başka video felan var mı acaba ? Jazz progresif farketmez
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Michel Camilo tavsiye ederim ben,hani aklımda fikir oluşsun diyosan.Çalınası şeyler çalmıyo pek :D
irin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 beyer derim bende.czerny nin etud kitabı vardır birde.ama beyer baslangıc için daha ii daha kolaydır.ayrıca işin basındaysan bence eser calmak için ugrasma. önce etud calıs ki eserleri temiz celebilesin.bir de hanon vardırki piyanoda hız kazanmanın anahtarıdır
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Kesinliklen irin :) süper açıklamış,teprik ediyor kutluyorum.
Öne çıkan mesajlar