shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ferrero said: götik var. kim nerde ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 shuTdoWnX said: Ferrero said: götik var. kim nerde ne zaman bu kadar merak iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 benim ders çalışmam lazım yrn vizelerim var ama çalışmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 aha konu buldum konuscak! sevgili genial arkadasim. baliklar akvaryumda yasamamalilar akli dengeleri bozuluyor ben bunu savunuyorum finding nemo filmi de gercekci yaklasimi ile bizlere bunu gostermistir. mesela bubbles, mesela deb/flo, mesela chum, bunlar bildigin kayişi koparmis baliklar yazik gunah, balik sevmek istiyosan git denize, akarsuya vidi bidi yap don. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yazın seviyoruz orası ayrı da bu mevsimde ankarada zor işte ee akvaryum şart gibi , başka bişey geliyomu aklına dory arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 geliyo, beni sev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 genial said: shuTdoWnX said: Ferrero said: götik var. kim nerde ne zaman bu kadar merak iyi değil İyi olmayan tarafı nedir veya kötü olan tarafı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 nese.. yazdım sildim yazdım sildim ı ıh yazamadım. severiz. nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kotu olan tarafi bu kadar quotelaman mesela alintila tusu koymuslar da bozmadan kullanin demisler sevgili balonlu pati, derdini @hedehodo yazarak anlatabilirsin, FYI. E.G: @genial: guzel, hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 konu dışına sapmayalım PM atalım sorulara cvp verelim yapmayanları uyaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 gidin kendi kapınızın önünde oynayın keserim topunuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 zaten bozuldu onun için mesajını alıntı yapamadım kusura bakma ppfss o balon patlar elbet lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ben patlattım koş patlatma yeri var ilgileniyolar da saolsunlar yok mu rüya gören ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goTHikA Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Saçımı yaptıran sizin gördüğünüz sokak kolpacısı gothiklerden değilim..bu ayrı bir felsefe her insan kaldıramaz..her erkekte kaldıramaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sen kaldırmışın ya hll sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 dory alıntı tuşunu yaparmısn hala bozuk anlarsın bu işlerden yoksa ne işiniz var buralarda auıhuau gotik sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 dory sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Rüya görenler yorunlar ücretsiz olarak dory den yapılır.. Bağış yapabilirsiniz toplanan parayla alıntı tuşu yaptırılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hop dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sen kimin feykisin genc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bir hiç in asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 neyse garbage dedik, samimi olduk boku cikti, kaçalim. yemek yemeliyim balonlu pati. bi ara pm at bana, cidden merak ettim hangi sevgili arkadasimin fakei dadanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Kilimcinin kör oğlu napıcaksınız kimsini sizin gibi forumlarda büyümüş insanım :) dostum yani dost sahauah HİÇ KİMSENİN FAKE İ DEĞİLİM BU FORUMU ARKADAŞIM ÖNERDİ BURAYA HER GELENİ EZİKMİ ZANNEDİYORSUNUZ BİR COK FORUMDA ÜYELİĞİM VAR VE YARISINDAN COGUNDAN BANLANMIŞIMDIR SIRF SİZİN GİBİLERE LAF SÖYLEMEK İÇİN napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar