shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 astral seyahat yapıp buraya yazacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ruyalarin tersi cikiyomus :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 dory güzel bi yaklaşım değil siyah olur belki bilemem ama diğeri daha iyi onla konuş derim ben yorumcu olarak neden darlandın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 mesela geçen gün bi rüya gördüm rüyaya taksimde başladım en son rioda samba yapıyodum taksimden uçak mı kalktı acaba? bunu biri yorumlasın ben brazilyada neden yoruldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 genial said: dory güzel bi yaklaşım değil siyah olur belki bilemem ama diğeri daha iyi onla konuş derim ben yorumcu olarak neden darlandın ki ? evet o da olabilir kötü rüyalar için söleriz biz yorumcular bunu B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bi buyukbas darladi beni /no offence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 dostum senin rüyan yorunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 adamınbiri said: mesela geçen gün bi rüya gördüm rüyaya taksimde başladım en son rioda samba yapıyodum taksimden uçak mı kalktı acaba? bunu biri yorumlasın ben brazilyada neden yoruldum :D adamın birisin , nerde olduğunu takma fazla , gez toz işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 merak ediyodum hangi balik kardesim atliycak basliktaki imla hatasina diye selam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 adamınbiri said: mesela geçen gün bi rüya gördüm rüyaya taksimde başladım en son rioda samba yapıyodum taksimden uçak mı kalktı acaba? bunu biri yorumlasın ben brazilyada neden yoruldum :D taksim ==> brezilya hmm samba yaparken üstündekli kıyafetleri hatırlıyorumusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 dory said: bi buyukbas darladi beni /no offence büyükbaş mı ... hayvan sevgisi önemli ama orayı atlamamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hatunlar süperdi ama ahfeuaehfuaehfuae:D rüyaları kaydeden bi alet var mı? kalkınca rüyamızı izlesek bidaha tartışmalı pozisyonlara baksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 dory said: merak ediyodum hangi balik kardesim atliycak basliktaki imla hatasina diye selam ederim sdfds denize düştün o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 rahatlayanlar parmak kaldırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 adamınbiri said: hatunlar süperdi ama ahfeuaehfuaehfuae:D rüyaları kaydeden bi alet var mı? kalkınca rüyamızı izlesek bidaha tartışmalı pozisyonlara baksak sen çık bi hava al darlanmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goTHikA Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 rüyalar yorumlanmaz bence yaa..gördüğün gibi bırakıcaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hayvanlari sevmeyen insanlari sevemez, insanlari sevmeyen kuşlari(!) çiçekleri bocekleri de sevemez, lineerden kalir, sezgin hocasina küfür eder. hayvanlari sevmeyen, insanlari sevemez, insanlari sevmeyen baliklari, kopekleri(!), kedileri de sevemez, advance hocasina küfür eder. insanlari sevmeyen, yasamayi bilemez el ele verin cocuklar yasasin 23 nisan. me hungry very gotik bi yaklasim bu gotika, nick-mood uyumuna bayildim. sacini nerde yaptiriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 vizelerim var pisürü pisürü yarında var hep var rüyamda vize görüyorum hatta bu vizeleri visa master kart olarak görüyorum son dediğimde yalan söledim iğrenç bi espiriydi o sadece.. nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 insan insanı sevmiyo bu hayatta onları halletsekte kuşlar köpekler böcükler diye yaşasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 demek ki bölüme gerenk yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hak verdim bu soyledigine lakin onlari halletmeden de kusu halledebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 olmasa olmazdı ztn demi ? öhü öhü ... balık sevgisi gördüm sende hani şu küçük akvaryumcuklarda dönüp duranlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 götik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kusu halletmek önemli tabi... kuslar halledilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sen de varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar