mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bir grup İsveçli kadın, havuza “üstsüz” girme hakkı için kampanya başlattı. Amaçları, kadın vücudunu cinselleştiren ve ona karşı ayrımcılık yapan, yazılı olmayan kültürel ve sosyal kuralları yıkmak. STOCKHOLM - AFP muhabirinin Malmö’de görüştüğü 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Atsbrid Hellroth, bu hareketin iki ay önce güney bölgesinde başladığını söyledi. “Amacımız, kadın vücudunu cinselleştiren ve ona karşı ayrımcılık yapan, yazılı olmayan kültürel ve sosyal kuralları tartışma konusu haline getirmek” diyen Hellroth, bu uğurda mücadeleye atılan kadınların, bikinilerinin üstünü takmadan havuzlara girmeye çalıştığını anlattı. Harekete 50 kadar kadının katıldığını, çok sayıda kadının da katılmasını beklediklerini belirten Hellroth, “Kadınla erkeğin aynı haklara sahip olması önemli” dedi. Kampanya, eylülde Uppsala kentinde iki genç kadının havuza üstsüz sokulmaması üzerine başlatıldı. Üstsüzlüğü savunan kadınların geçen ay Malmö, iki hafta önce de Lund’da havuza “üstsüz” girme girişimleri sonuçsuz kaldı. İsveç’te havuz yönetmeliğine göre, erkekler mayo, kadınlar tek parça mayo ya da bikini giymek zorunda. http://www.ntvmsnbc.com/news/426160.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 DESTEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jamstime Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Desteklemiyorum. Yar etmem ulayn isveçli kızları isveçlilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 incelemelerde bulunması için penthi isveç'e yollayalım. o değil de çok saçma bir hareket bu. afrikadaki açları doyurmakk gibi işe yarar şeylere enerjilerini harcasa ya bu gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 oky doky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 huun said: incelemelerde bulunması için penthi isveç'e yollayalım. turkleri inceler gelir orda penth anladin sen ilke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 GwindonSurion said: DESTEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 destekliyorum ben de canı gönülden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 turkiyede uygulasinlar bunu, tam destek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 durmak yok yola devam.. çıplak girsinler tam arınalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 anaa isviçreye mi gitsem.ukraynayı düşünüyodum adgdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 İsviçre'ye git, İsveç'i bize bırak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hass... yanlış okudum. VE SEN BUNU YÜZÜME VURDUN.ADRS VER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Batu, evin nerede biliyorum. Akıllı ol plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 tam destek benden imza falan toplasınlar yapsınlar şunu bi anca önce!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Nerde evim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bizim yazlığa gelsinler hem izin almalarınada gerek yok şimdiden verdim dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 BOŞALDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Molto said: BOŞALDIM hepimiz abazayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 oho yawas....:D isvecli kızlar içi yada tum dunya kızları için (benim sevgilim dısında..:D ) destekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 global olarak destekliyorum demek isterdimde bunun obezide var yaslisida va cirkinide var 40 yasa kadar serbest olsun 70 kilodan agir olanlar yararlanamasin maddesi eklenirse elimden gelen her turlu destegi veririm arkadan destek olmak lazim isvecli hatunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bu konuda sonuna kadar İsveç yasalarının destekçisiyim, giremesinler kesinlikle üstsüz, İsveç örf ve adetlerine karşı bir duruş bu. Aynı zamanda, Türk Anayasasının hemen değiştirilmesini taleb ediyorum, kadınlara özgürlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 YİİHUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Türkiye'de olsa desteklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar