whissinn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bir fenerbahçeli olarak kendi adıma imza attım kampyanymıs isminiz acıklancakmıs bisüre sora işte herneyse. Çalışıcaksa www.demirorenistifa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 çok efsane logo yapmışlar hemen koyalım yıldırım demirören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ben de attım imza, emeklerine sağlık güzel logo yapmışlar X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 logo iyi olmamış, demirören'i tüp kafalı tasfir etmeleri gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bu dönemde demirörenin istifası beşiktaşı çıkmaza götürür şampiyonluğu unutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 şampiyonluk sizin olsun, beşiktaş bizim ben de atmıştım bugün imzamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 whissinn said: Bir fenerbahçeli olarak kendi adıma imza attım kampyanymıs isminiz acıklancakmıs bisüre sora işte herneyse. Çalışıcaksa www.demirorenistifa.com bir Fenerbahçeli olarak imza atman komik olmuş=) Abi adam kalsın diye dua ediyoruz sen imza atıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 abi tamam yönetim kötü hemde çok kötü diyelim,peki kim var abi başkanlık yapacak? soruyorum size fikret orman mı? ihsan kalkavan mı? bunlar beşiktaşı daha kötü durumlara getirir bence.eğer tuncay özilhan (namıdeğer efesçi) aday olacaksa derhal istifa etsin ama böle saçma sapan yine aynı adamlarla bu iş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Tüm Türkiye imza atsa şuna "onlar sevgilerinden imza attılar" der,yine istifa etmez bu tüp beyinli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 aytimania haklı. Bu adam gidince kim gelicek yerine? Gelen adamın başarılı olup olamayacağını kim garanti vericek? Ayrıca fenerli niye imzalamış demiş birisi. Arkadaşım fanatik değiliz biz.Karşımızda güçlü rakip olsun isteriz,moralman,ruhen,fiziken düşük bir "büyük" takım istemeyiz ne kadar başka takımları da tutsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 site gg olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 eet bende fark ettim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ya diğerlerinin kesin başarısız olacağı görüşüne nerden sahipsin onu anlamadım. başarısızsa gider bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar