Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hakkatten bıktım ama ne gerizekalı insanlar var.. ama bitane iki tane de diilki.. dinlemiyolar arkadaşım dinlemiolar.. seni sallayan yok. işleri güçleri "sipariş veremeyen varmıııı" diye anırmak.. olayı annatim -.-' şimdi efendim (garip gelicek belki ama) ben patates kızartması yemeyen ve kesinlikle de sevmeyen biriyim. 4 yaşımdan beri ağzıma sürmedim (bunda annemin o yaşımdayken çok kötü bi patates kızrtma vakaasının etkin olduuna inanıorum neyse..) e haliyle burgerkinge vs gidince menü almak istemiorum. napcam o patatesi.. ve ne zaman burgere veya mc e gitsem "aynen" şu dialoğu yaşıorum artık bıktım dalcam birine bigün: ben: meraba öküz: siparişiniz? ben: bi bigking XXL, bir ortaboy ice tea limonlu ve buzsuz, bunlar menü olmicak öküz:menümü olucak? ben: HAYIEEEEERRR öküz:bigking xxl hamburgerinden mi sadece ben: evethhh öküz:başka bişey? ben: '%+(/^+^+%/&+%%&'+..... öhöm, bir de orta boy lipton icetea limon buzsuz öküz: inatla buz koymaya çalışır ben: BUZZZZSUZZZZZZZZZZ BUZSUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HÖÖÖYTTT öküz: buzu boşaltır, yeniden doldurur vsvs sonra da menü almadıım için sanki köpeğin önüne atarmış gibi hamburgeri atar önüme.. ben: peçete ?! -.-' öküz: onu da yüzüme fırlatır ben: alırım tepsiyi dönerim masaya gider otururum, bi de bakarımki fişe bi bigking xxl menü, bir bigking xxl hamburger, bi ortaboy lipton icetea yazılmış.. bi an "ben de diorum amma çok tuttu öeh" oluyorum. sonra bırak tepsini, git adama, arkaaşım sen ne kestin bana, verdiine bak fişe bak. bi adnlayamaz sonra durur bakar. sonra müdüre gider. bilmemne anahtarını alır kasa açılır. kasya eksi miktar girilir, bana fazla aldıı parayı verir.. öff öff bıktım sizden. pizza lahmacun takılcam artık -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bendede bi kere böyle olmuştu, kaçtı para bende çok geç sonra anlamıştım durumu uhuhuhu paracıklarım giti paracıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 mcdonalds a 10 basar valla burger king'in servisi ben hiçböyle birşeye rastlamadım gerek eve serviste gerek lokantalarında bence gayet kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 dediklerine katılmakla beraber her telefon açtıgımda big king menu en büyük secim dedigimde big king xxl olsun mu demeleri bitiriyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kişisel mis gibi geldi ama onları bu hale getiren biziz bi arkadas gider digerleri saklanır tek basına verdigi siparis 40x tavuk burger 8x king secim patates 3x 16lık sogan halkası 8x buyuk boy cola sonuc eleman dumur sekilde inanamaz ve 1-2 daikaka siparisi nasıl vercegini dusunur ben bu suratı görmeye pahaaa biçilemez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Çalışanlarını özel olarak getirtiyolar Amerika'dan, moron olma zorunluluğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 burger ownz bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 burger king daha guzel mc den vall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bk her zaman daha iyidir Mcden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 inatla buz koyuyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mc nin kolası ve patatesi Burgern hamburgerleri ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ben Burgerkingin tavuk burgerini daha çok beğeniyorum ama marulları çok kötü oluyor, çürümüş filan hep onun için Mc alıyorum marulları diri diri sağlam oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 BullDoG said: kişisel mis gibi geldi ama onları bu hale getiren biziz bi arkadas gider digerleri saklanır tek basına verdigi siparis 40x tavuk burger 8x king secim patates 3x 16lık sogan halkası 8x buyuk boy cola sonuc eleman dumur sekilde inanamaz ve 1-2 daikaka siparisi nasıl vercegini dusunur ben bu suratı görmeye pahaaa biçilemez =) bombaymışş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 BullDoG said: kişisel mis gibi geldi ama onları bu hale getiren biziz bi arkadas gider digerleri saklanır tek basına verdigi siparis 40x tavuk burger 8x king secim patates 3x 16lık sogan halkası 8x buyuk boy cola sonuc eleman dumur sekilde inanamaz ve 1-2 daikaka siparisi nasıl vercegini dusunur ben bu suratı görmeye pahaaa biçilemez =) kaç çekiyonuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 2. menü hangisinde beleşse o daima daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 menü her zmana daha ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ahah bedevilik olmuş ya, bence sen menü al, sonra patatesi ordan gecen birine sat 2.el :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 heryerde karşına çıkabilirki butür insanlar düşünsene günde kaç kişiye servis ediyor o elemanlar yorulabilirler..mallaşabilirler..normaldir ben severim burgerı hatta şimdi bi menu söleyim suflesini denedinizmi u arada burgerking suflesi EZER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 evinin yakininda 3 burgerking bir mcdonalds 3 hacioglu 1kfc 3mado 1pizzahut olan bir insanim saydigim bu yerlerin icinde en adam gibi servisi kim veriyor diye sorsaniz cevap veremem ama en kotusu hangisi deseniz kesinlikle mcdonalds derim ev halki 3 kisi anneanne var yasli, prostat haric her hastaligi var (kadinlarinda prostat olmasinin bi yolu olsa kesin oda cikar) annem fastfood dusmani direk oldursen yemez normalde simdi hacioglu cok random bazen cok super geliyor bazen sirf sogan bazende lagimmacun dedimiz rezalet bisey geliyor piyango gibi pizzahut dan kalin alirdik eskiden yagimi ne degsitirdiler vicik vicik rezalet oluyor hamur diye icneye egctik ondada bazen sosu oyle bir basiyorki peynirin tadini alamiyorsun bazen lahmacun gibi citir kitir pizza geliyor biskuvi niyetine hatur huturyemek zorunda kaliyorsun, mozerella soyluyoruz peynirinden caliyor koftehorlar heralde bi boka benzemiyor kentucky hem pahalli hemde evelre servisi ile cok sorun yasadik gecen sene aksam 8 demi ne actik bir bucket istedik but hep beraber yicez 1 saat sonra pizzahut torbasinda resmen kesekagidinin icine atmislar tavuklari posetten cikarirken kagidin alti delindi filan ole rezalet bir paketleme ve buyuk sok yolladigi tavuklarin sadece 3 tanesi but geri kalani egri bugru gogus bide kotu yagda pisirmisler kopege verdik yemedi o derece kotu mado y deginmiyorum cok fazla sorun cikardilar dondurmanin tadi cok degisiyor 3 yer arasinda ve bazen cok rezil seyler yolluyorlar amaaa burgerlar ve mac direk sopalik bi defa kesinlikle eve soylemiyorum cunki fiyat farki cok yuksek eve gelen hamburgerle orda yedigin arasinda 3 burger var dedim bunlardan 1 i uzak ve gitmiyorum fazla ama az gittigimden digerleirne oranla daha cekici geliyor heralde bitanesi gecen sene acildi ayni tek hamburger filan isteyince yaptiklari muamele cok cirkin esefle kiniyorum vs vs ama 7 senedir devamli gidip geldigim evime 50 metre den daha yakin olanda bilimum sorun cikti kadrosu 7 sene icinde 3-4 kez tamamiyla degisti haliyle ama hep ayni hep ayni kalabalik saatleri artik ezberledigimizden gitmiyorum ama tenha saattede okuz okuzdur kardesim hamburgerde hardal olmiycak vericegim kisi mide hastasi dokunuyor onun yerine azicik mayonez az ketcap olucak derim spesiyal gecirir hamburgerleri ekstra ucretini girip iyi okke de kufur eder gibi aldigim hamburgerlerin hepsini sadece hardalli yaptiklarini gorurum eve gelince ve kayis kopar misafir olur 8 tane en buyuk boy patates kizartmasi alirim paket 6 ketcap 6 mayonez isteyince "beyfendi 3 taneden fazla veremiyoruz ek ucret" der sinirden saclarim tutusur kolada buz olmasin derim3 defa tekrar ederim buna ragmen doldurur buzu buzsuz demedimmi diyince piskin piskin bu defalik idare hebe hube der hayir diyince yarim saat afra tafra yapar patates alirim taze olsu nderim gider sabahtan kalma odun gibi patatesi koyar itiraz edicne mirin kirin eder ama bunlara ragmen hicbiri mcdonalds daki kazmalari gecemez daha az gitmeme ragmen her eferinde sorun cikarmayi basardilar kreid kartindan 11 ytl cekicegine 1,100.00 ytl cekerek tarihe adini altin harflerle kazimistir kazmamiz 4 tavuk 2 hamburger paket derim eve bi giderim 4 sebzeli burger 2 tane tavuk cikar kalp hastasina gidicik su light izgara tavuklu salata derim eve bi gelirim salatalardan biri izgara tavuk diger ikisi ise bildigin kizarmsi bol yagli snitzel cikar gene eve bisey goturucem bigun kasa bozulur net 48 dakika orda bekletip odeme icin rekor kirarlar aldiklarim mundar olur paket bisey alirim turkiyede harcandigin sanan dahi cocukalrdan biri kolalari pakete yan yerlestirip yerden kazandigini sanarak rekor kirar, onun salakligi yuzunden arabanin koltuklari yikatmak zorunda kalirim, kolali burger leri ise saymiyorum bile 8 tavuk 2 hamburger siparisi veririm kasadaki 8 hamburger 2 tavuk gecer ancak siparisi 8 tavuk 2 hamburger seklinde verir olan 8 hamburger yuzunden fazladan 2ytl almasidir ugrasmamayi secer kaderinize razi olursunuz farkedince 3 defa paketleri karistirirlar oyleki eve geldigimde paketimden abuk subuk seyler cikar zaten mc den alirken hambruger sogansiz veya tavukburger yesilliksiz demenin bir anlami yoktur o herl halikarda bunlari koyucaktir temzileme gorevi size duser ayni sekilde paketi oturup alir almaz kontrol edip tek tek fisle karsilastirma gorevide size aittir hatta her seyi en az 3 kere kontrol edin odediginiz paradan size geri verdikelri kredi kartiniza kadar mcdonalds bana bunu ogretti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 1,100 ytl olayı imbaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 1100 ytl nasıl başarmış auhhaeuhae helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Valla ben çok rahatım ewimin yakınlarıdna bir pideci var valla kralanı yapıyor bot etli yeteri kadar otu soğanı vs. aynı şekilde lahmacun.Hmaburgerdi pizza idi umrumdeğil o pideyi o lahmacunu mc bk kralına değişmem valla bide ucuzmu ucuz 2 tane 1.5 pide söylüyorum 425 ytl ediyor.Ha 1 hafta kadar önce aynen Bk 2 tane büyük patates büyük cola dedim fişde aynı şekilde menü yazıyodu gittim dellemdim aldıklarımın menü ile ne gibi bir alakası var dedim moron sanki bunu merağımdan sormuşum gibi bide cevap veriyor.Efendim şu ile şu menüdür böle alınca şu olur felan en sonun ya sik.**** diye devamını getircektim neyse diyerekden 12ytl baydım içim yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 1.100 oalyı gercektende ap acaipmiş sonra naptılar o hatayı gidermek için? işlemi iptal flnmı ettiler nasıl oluyor merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 pos'dan iptal yolluyorlar iptal yollayamayacak kadar kazmaysa müdür bankayı arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 2 tane 1.5 pide 4.25 ediosa fare eti felandır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar