Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King yeter gari..

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

hakkatten bıktım ama ne gerizekalı insanlar var.. ama bitane iki tane de diilki.. dinlemiyolar arkadaşım dinlemiolar.. seni sallayan yok. işleri güçleri "sipariş veremeyen varmıııı" diye anırmak..

olayı annatim -.-' şimdi efendim (garip gelicek belki ama) ben patates kızartması yemeyen ve kesinlikle de sevmeyen biriyim. 4 yaşımdan beri ağzıma sürmedim (bunda annemin o yaşımdayken çok kötü bi patates kızrtma vakaasının etkin olduuna inanıorum neyse..)

e haliyle burgerkinge vs gidince menü almak istemiorum. napcam o patatesi.. ve ne zaman burgere veya mc e gitsem "aynen" şu dialoğu yaşıorum artık bıktım dalcam birine bigün:

ben: meraba
öküz: siparişiniz?
ben: bi bigking XXL, bir ortaboy ice tea limonlu ve buzsuz, bunlar menü olmicak
öküz:menümü olucak?
ben: HAYIEEEEERRR
öküz:bigking xxl hamburgerinden mi sadece
ben: evethhh
öküz:başka bişey?
ben: '%+(/^+^+%/&+%%&'+..... öhöm, bir de orta boy lipton icetea limon buzsuz
öküz: inatla buz koymaya çalışır
ben: BUZZZZSUZZZZZZZZZZ BUZSUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HÖÖÖYTTT
öküz: buzu boşaltır, yeniden doldurur vsvs sonra da menü almadıım için sanki köpeğin önüne atarmış gibi hamburgeri atar önüme..
ben: peçete ?! -.-'
öküz: onu da yüzüme fırlatır
ben: alırım tepsiyi dönerim masaya gider otururum, bi de bakarımki fişe bi bigking xxl menü, bir bigking xxl hamburger, bi ortaboy lipton icetea yazılmış.. bi an "ben de diorum amma çok tuttu öeh" oluyorum. sonra bırak tepsini, git adama, arkaaşım sen ne kestin bana, verdiine bak fişe bak. bi adnlayamaz sonra durur bakar. sonra müdüre gider. bilmemne anahtarını alır kasa açılır. kasya eksi miktar girilir, bana fazla aldıı parayı verir.. öff öff bıktım sizden. pizza lahmacun takılcam artık -.-'
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel mis gibi geldi ama onları bu hale getiren biziz

bi arkadas gider digerleri saklanır tek basına verdigi siparis

40x tavuk burger
8x king secim patates
3x 16lık sogan halkası
8x buyuk boy cola

sonuc eleman dumur sekilde inanamaz ve 1-2 daikaka siparisi nasıl vercegini dusunur ben bu suratı görmeye pahaaa biçilemez =)
Sosyal ağlarda paylaş

BullDoG said:

40x tavuk burger
8x king secim patates
3x 16lık sogan halkası
8x buyuk boy cola

sonuc eleman dumur sekilde inanamaz ve 1-2 daikaka siparisi nasıl vercegini dusunur ben bu suratı görmeye pahaaa biçilemez =)

bombaymışş
Sosyal ağlarda paylaş

BullDoG said:

40x tavuk burger
8x king secim patates
3x 16lık sogan halkası
8x buyuk boy cola

kaç çekiyonuz siz.
Sosyal ağlarda paylaş

evinin yakininda 3 burgerking bir mcdonalds 3 hacioglu 1kfc 3mado 1pizzahut

olan bir insanim

saydigim bu yerlerin icinde en adam gibi servisi kim veriyor diye sorsaniz cevap veremem
ama en kotusu hangisi deseniz kesinlikle mcdonalds derim

ev halki 3 kisi
anneanne var yasli, prostat haric her hastaligi var (kadinlarinda prostat olmasinin bi yolu olsa kesin oda cikar)
annem fastfood dusmani direk oldursen yemez normalde

simdi hacioglu cok random
bazen cok super geliyor bazen sirf sogan bazende lagimmacun dedimiz rezalet bisey geliyor piyango gibi

pizzahut dan kalin alirdik eskiden yagimi ne degsitirdiler vicik vicik rezalet oluyor hamur diye icneye egctik ondada bazen sosu oyle bir basiyorki peynirin tadini alamiyorsun bazen lahmacun gibi citir kitir pizza geliyor biskuvi niyetine
hatur huturyemek zorunda kaliyorsun, mozerella soyluyoruz peynirinden caliyor koftehorlar heralde bi boka benzemiyor

kentucky hem pahalli hemde evelre servisi ile cok sorun yasadik
gecen sene aksam 8 demi ne actik bir bucket istedik but hep beraber yicez
1 saat sonra pizzahut torbasinda resmen kesekagidinin icine atmislar tavuklari posetten cikarirken kagidin alti delindi filan ole rezalet bir paketleme ve buyuk sok
yolladigi tavuklarin sadece 3 tanesi but geri kalani egri bugru gogus bide kotu yagda pisirmisler kopege verdik yemedi o derece kotu

mado y deginmiyorum cok fazla sorun cikardilar dondurmanin tadi cok degisiyor 3 yer arasinda ve bazen cok rezil seyler yolluyorlar

amaaa
burgerlar ve mac direk sopalik

bi defa kesinlikle eve soylemiyorum cunki fiyat farki cok yuksek eve gelen hamburgerle orda yedigin arasinda

3 burger var dedim bunlardan 1 i uzak ve gitmiyorum fazla ama az gittigimden digerleirne oranla daha cekici geliyor heralde

bitanesi gecen sene acildi ayni tek hamburger filan isteyince yaptiklari muamele cok cirkin esefle kiniyorum vs vs

ama 7 senedir devamli gidip geldigim evime 50 metre den daha yakin olanda bilimum sorun cikti
kadrosu 7 sene icinde 3-4 kez tamamiyla degisti haliyle ama hep ayni hep ayni

kalabalik saatleri artik ezberledigimizden gitmiyorum
ama tenha saattede okuz okuzdur

kardesim hamburgerde hardal olmiycak vericegim kisi mide hastasi dokunuyor onun yerine azicik mayonez az ketcap olucak derim
spesiyal gecirir hamburgerleri ekstra ucretini girip iyi okke de kufur eder gibi aldigim hamburgerlerin hepsini sadece hardalli yaptiklarini gorurum eve gelince ve kayis kopar

misafir olur 8 tane en buyuk boy patates kizartmasi alirim paket 6 ketcap 6 mayonez isteyince "beyfendi 3 taneden fazla veremiyoruz ek ucret" der sinirden saclarim tutusur

kolada buz olmasin derim3 defa tekrar ederim buna ragmen doldurur buzu buzsuz demedimmi diyince piskin piskin bu defalik idare hebe hube der hayir diyince yarim saat afra tafra yapar

patates alirim taze olsu nderim gider sabahtan kalma odun gibi patatesi koyar itiraz edicne mirin kirin eder

ama bunlara ragmen hicbiri mcdonalds daki kazmalari gecemez

daha az gitmeme ragmen her eferinde sorun cikarmayi basardilar

kreid kartindan 11 ytl cekicegine 1,100.00 ytl cekerek tarihe adini altin harflerle kazimistir kazmamiz

4 tavuk 2 hamburger paket derim
eve bi giderim 4 sebzeli burger 2 tane tavuk cikar

kalp hastasina gidicik su light izgara tavuklu salata derim
eve bi gelirim salatalardan biri izgara tavuk diger ikisi ise bildigin kizarmsi bol yagli snitzel cikar

gene eve bisey goturucem bigun kasa bozulur net 48 dakika orda bekletip odeme icin rekor kirarlar aldiklarim mundar olur

paket bisey alirim turkiyede harcandigin sanan dahi cocukalrdan biri kolalari pakete yan yerlestirip yerden kazandigini sanarak rekor kirar, onun salakligi yuzunden arabanin koltuklari yikatmak zorunda kalirim, kolali burger leri ise saymiyorum bile

8 tavuk 2 hamburger siparisi veririm kasadaki 8 hamburger 2 tavuk gecer ancak siparisi 8 tavuk 2 hamburger seklinde verir olan 8 hamburger yuzunden fazladan 2ytl almasidir ugrasmamayi secer kaderinize razi olursunuz farkedince

3 defa paketleri karistirirlar oyleki eve geldigimde paketimden abuk subuk seyler cikar

zaten mc den alirken hambruger sogansiz veya tavukburger yesilliksiz demenin bir anlami yoktur o herl halikarda bunlari koyucaktir temzileme gorevi size duser
ayni sekilde paketi oturup alir almaz kontrol edip tek tek fisle karsilastirma gorevide size aittir

hatta her seyi en az 3 kere kontrol edin odediginiz paradan size geri verdikelri kredi kartiniza kadar
mcdonalds bana bunu ogretti
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben çok rahatım ewimin yakınlarıdna bir pideci var valla kralanı yapıyor bot etli yeteri kadar otu soğanı vs. aynı şekilde lahmacun.Hmaburgerdi pizza idi umrumdeğil o pideyi o lahmacunu mc bk kralına değişmem valla bide ucuzmu ucuz 2 tane 1.5 pide söylüyorum 425 ytl ediyor.Ha 1 hafta kadar önce aynen Bk 2 tane büyük patates büyük cola dedim fişde aynı şekilde menü yazıyodu gittim dellemdim aldıklarımın menü ile ne gibi bir alakası var dedim moron sanki bunu merağımdan sormuşum gibi bide cevap veriyor.Efendim şu ile şu menüdür böle alınca şu olur felan en sonun ya sik.**** diye devamını getircektim neyse diyerekden 12ytl baydım içim yandı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...