Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8800GTX mi, 8800GTS SLI mi?

Baggio

Öne çıkan mesajlar

ATI almam ben, 2 tane 8800GTX almam da sozkonusu degil maddi nedenlerle. Birazcik OC edilmis GT testlerine baktim, GTS'yi geciyo baya bi, GTX'e de baya yakin bi performansi var. Bir GTX parasina da 2-2.5 tane GT alindigini dusunursek en mantikli secim o galiba evet :p Buyuk ihtimal GT SLI yapicam zaten. Asus bulurum insallah biyerlerden.
Sosyal ağlarda paylaş

Aybaşına kadar bütün türkiyede sebil gibi bulunacak ayrıca fiyatı 230$ civarı olacak bir kart yerine aynı performansı verip 400$ dolarlık etiket taşıyan kartı önerip fark yok diyorsan başka ne diyeyim bilmiyorum
[quote 4Ever

daha piyasaya cıkmayın bir kart. Ben aldım cok menmunum ucuz olacagını pek zannetmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:
jagd said:
4ever özür dilerim ama niye 2900xt alsınki? 3870ler 2900xt ile aynı performansı daha ucuza verecekken? bugünde testleri yayınlanmaya başlar sitelerde.

daha piyasaya cıkmayın bir kart. Ben aldım cok menmunum ucuz olacagını pek zannetmiyorum

Buradan bakabilirsin zaten fark yok

1 haftaya raflarda 3800'ler yahu.Abartmayın hala 1990'larda yaşamıyoruz.Fiyat olarakta farkı yokmu lol? Yahu arkadaş hadi bilmiyosun,bari burda biliyo gibi ahkam kesme yani.Gir donanımhaber'e çıkan haberleri,performans testlerini,fiyat farklarını falan oku bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca;

Gigatek - Powercolor 3870 buyrun ön sipariş fiyatı.Bukart 8800GT

Aynı denilen kartların özellikleri.

Bunlarda 8.44 Beta Sürücülerle yapılan testlerden bikaçı.

Sürücüleride oturunca bence 8800GT nin kıçına yapışacak bi karttan bahsediyoruz.Fiyat farkına bakıncada çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

1 haftaya raflarda 3800'ler yahu.Abartmayın hala 1990'larda yaşamıyoruz.Fiyat olarakta farkı yokmu lol? Yahu arkadaş hadi bilmiyosun,bari burda biliyo gibi ahkam kesme yani.Gir donanımhaber'e çıkan haberleri,performans testlerini,fiyat farklarını falan oku bari.

Sinirli gördüm seni. Bende şimdi gideyim 30 tane site bulayım 2900 öven geleyim buraya kopyalıyım ondan sonra ne diceksin?

ben aldım kullanıyorum şuan sorunsun cokta menmunum sen daha iyisini almak istiyorsan alabilirsin. Birilerinin dedigi gibi Pahalı olan her zaman iyidir. Param var alıyorum ötesi varmı?

Ayrıca bilmedigin buradan kaynaklanıyor.

8800GT HD3870 ve HD 3850 256-bit Ekran kartlardır.
2900XT 512-bit Ekran kartıdır.

HD 3850 ve 3870 tek bir paralel işlemci yoktur. 2900 ise tek paralel işlemci oluşur. 8800GT'de tek paralel işlemci vardır.

Aralarındaki farkı iyi anlayabildin galiba.
Buradan incele
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Sinirli gördüm seni. Bende şimdi gideyim 30 tane site bulayım 2900 öven geleyim buraya kopyalıyım ondan sonra ne diceksin?

ben aldım kullanıyorum şuan sorunsun cokta menmunum sen daha iyisini almak istiyorsan alabilirsin. Birilerinin dedigi gibi Pahalı olan her zaman iyidir. Param var alıyorum ötesi varmı?

Ayrıca bilmedigin buradan kaynaklanıyor.

8800GT HD3870 ve HD 3850 256-bit Ekran kartlardır.
2900XT 512-bit Ekran kartıdır.

HD 3850 ve 3870 tek bir paralel işlemci yoktur. 2900 ise tek paralel işlemci oluşur. 8800GT'de tek paralel işlemci vardır.

Aralarındaki farkı iyi anlayabildin galiba.
Buradan incele

Laf kalabalığı yaparaktan saçmalamanın manası yok.Banane ayrıca ne alırsan al?Paran varsa git 2900XT al Crossfire falan yaparaktan mastürbasyon yap beni alakadar etmiyo orası.Aralarında FARK YOK diyen sensin ben değilim.

Ben son kullanıcıyım,teknik olarak karşılaştırır,test sonuçlarını inceler,fiyat/performans oranına bakar ona göre kartımı seçer alırım.Paralel işlemcisi onun çift bunun tek,tekmi çiftmi,olaylarına pek girmem yani.Ha girilmesi gerekirse paralel işlemcilerini bilmemnelerini bizde biliyoruz az çok zaten."Biri 512 biri 256 bit,ayrıca bunun paralel işlemcisini bilmiyon sen" demenin bi anlamı yok yani.
Üstün olabilir o konularda ama netice olarak test sonuçlarına bakarsan 3870 gayette ezmiş 2900XT'yi.

Hadi paran var sen aldın,buradaki herkesin bütçesi yetmeyebilir.Oyüzden biz burda daha çok F/P kartları tavsiye ediyoruz.Şuanda piyasada bile yok hem farklarıda yok diyen ve yanlış bilgi verip,yanlış yönlendiren yine sensin yani.Sen aldın diye kimse ondan almak zorunda değil.

Senin söylediğin kartla 3870 arasında fiyat olarak neredeyse 150 $ fark var.Test sonuçları ne,3870 aynı performansı almış hemen hemen,hatta yeri gelince dahada iyi performans vermiş,ee daha neyi tartışıyosun?Ben gidip 3800 serisini öven bi siteden almadım bunları,enson çıkan beta driverların olduğu testi gösterdim sana.Kalkıp "ııığ şiğmdi teknik olarak,çift paralel işlemciler ile tek paralel işlemcilerin farkı olarak hedede hödö gördünmü sen bilmiyosun,ben biliyom,farkı anla işte" demenin anlamı yok.

Gereksiz gördüm seni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...