Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Quiternoob said: e ne bok yemeye quote yaptın o zaman, ben adamın yazdığını görmemiştim şimdi senin quotunu gördüm ve onun spoiler olduğunu da öğrendim sayende? aynısı bana da oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Quiternoob said: e ne bok yemeye quote yaptın o zaman, ben adamın yazdığını görmemiştim şimdi senin quotunu gördüm ve onun spoiler olduğunu da öğrendim sayende? lan bende izlicektim şuan öğrenince bok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bu zamana kadar izlememeniz zaten hataydı şu güzelim filmi (:P) Vizyon bölümünde mod sayısı artmalı. Mod online değilken verilen spoilerlar online olup silene yada spoilera alana kadar nice yiğitin film zevkinin içine ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 nileppezdel said: Bu zamana kadar izlememeniz zaten hataydı spoilerdan bişey olmaz yarım okunmuş spoiler daha kötü şu şurda mı olcak diye boş boş beklersin sonunu bilince en azından kasmadan izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 mclovin said: bu filmi izlerken daha 15. dakikada bir arkadaşım " lan bu adam isa mı? " sorusuyla beni benden aldı, filmden soğuttu sağolsun. bu mesaja küfredebilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhammed93 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 dinsiz yapoyor bu filim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 quotelamayın be kardeşim zeka özürlü müsünüz ya modlar allah için bir el atsın buraya silsin şu mesajları, şikayet de ettim ama kimse bakmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bence çok kötü bir filmdi. çünkü herkes güzel demiş, uyuz oldum. izlemedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ya güzel filan değil sıkıcı zaten. entel kült filmi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Kült falan değil bu film ya, gayet güzel über bir film. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ucuz film, bi odada çekmişler, hiçbişey olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Quiternoob said: quotelamayın be kardeşim zeka özürlü müsünüz ya modlar allah için bir el atsın buraya silsin şu mesajları, şikayet de ettim ama kimse bakmadı. BAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Güzel film izlenmesi gerekli kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 izledim beğendim sağol sovereign. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 mclovin said: bu filmi izlerken daha 15. dakikada bir arkadaşım " lan bu adam lincoln mü? " sorusuyla beni benden aldı, filmden soğuttu sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Vizyon bolumunun en onemli kurali spoiler vermemek, ben de izlememistim icine ettiniz yani. Hayir hadi biri spoiler verdi, sonra neden 234322 kisi quoteluyor, sonra neden uyarmaya calisan adama gulunuyor falan? Minimal beyin fonksiyonu gerektiren seyler ya soyle hareketler yapmamak. 1'er ay banlarimiz yolda, mesajlari gizliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 And the hammer goes toooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 adam aslında dünyadan değilmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Teşekkürler Penthesilea, ve sana da spoil olduğu için üzgünüm. Mesajda özellikle belirtmiştim konuyu ve yapılanı hani belki izlemediysen temizleme işini izlemiş birine paslarsın diye ama yine de senin de öğrenmene vesile olduğum için üzgünüm. Şikayet yollamıştım kimse el atmadı ben de sana ve Darkrider'a mesaj attım mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bu filmde geçen johnnie walker ne label dı diyim ortam yumuşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 black sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Johhnie Walker Greeeen?! diyişine hastayım adamın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ahaha ne sallamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 nileppezdel said: Johhnie Walker Greeeen?! diyişine hastayım adamın ^^ çok eski olduğu için mi pahalıydı o ? çünkü bildiğim kadarıyla yeşil pahalı bi seri deil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Süper film süper araştırma yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar