Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Site tekrardan acilali beri arada sirada goz atmiyor degildim ama acikcasi eskisi gibi olur mu diye suphelerim vardi, gel zaman git zaman su -goz atmalar- saat asiri baslik okumalara kadar geldiki artik bir merhabanin sirasida boylece geldi saniyorum. tukurduklerimi yaliyorum efendim =] Eski arkadaslara, tum fallout camiasina, beni taniyan tanimayan herkese merhabalar, hosgeldik saniyorum. =] Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır :P hoşgeldin (:P) Alıntıla
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 uzun bi aradan sonra tekrar hoşgeldin. Alıntıla
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hoşgeldin dumcu kardeşim (yanlış hatırlamıyorsam yıllar önceki doom topicime mesaj atmıştın,yanlışsa affola) =) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.