Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World Dosyasi Nasil Editlenir??

daniska

Öne çıkan mesajlar

Suanda benim server imin world dosyasi okadar buyukki 890 bin kusur satir var ve daha 3 acc bile acmadim full spawn ama
bikere spawnlarda sorun cikti ve boydan boya hata msg lari verdi world dosyasindan 3 satiri silmem gerekti ama dosyayi acamadim bilgisayarim acti ama islerm yapamadim kitlendi durdu birde ileride 3 4 milyon kusur satira cikarsa ne yapicam diye dusunuyorum herseferinde bashtanmi alicam ?
======
birde bende resource yoktu yani madenden ore agactan log denizden balik cikmiyordu biri bana dediki
RESOURCES=30.0 mr_nothing
boyle ya basini 00.0 yapcan
yani
RESOURCES=0.0 mr_nothing
yapcan dedi
bole yaparsam acilirmish?
Sosyal ağlarda paylaş

zaten nebula scp var fakat arklardanda aldim hallettik al dediler onlarin kide olmadi
birde oltayi denize atnca lutfen denizde deneyin diye msg atiyor[ing]
acaba bashka bi scriptenmi kaynaklanioyor
birde benim server secure modda bashliyor normalmi?
hep securede duruyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 15 January 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
Sphereregion.scp ve spheremap.scp'nin Nebula scriptleriyle ayni olduguna emin misin?

merhaba baggio
sanirim emin degilim cunki map dosyasini atinca server i acarken boydan boya hata veriyordu hmm?
birde icq acikmi senin ben listeme aldimda aut. vermedin benim icq 118163761
Sosyal ağlarda paylaş

Sphere açılırken world dosyasında hatalar veriyorsa , önce bunların item olup olmadığını kontrol et. Eğer item ise muhtemelen sen hazır bir world kullanıyorsundur ve bu world'deki itemler ya sende yok yada scriptlerde isimleri değişik bir şekilde ayarlanmış olabilir..

Saygılarımla
Sosyal ağlarda paylaş

ilgi ve alakanizdan dolayi tesekur ederim arkadashlar baggio nun soledigi cikti map.scp yi yerleshtirdim bitti (:
saolun..
birde bu gain falan skill gelimini nasil ayarlarim 3 tamam regiondan ve tables den diyeceksiniz ama 3 tane ornek verirmisiniz atiyorum fishing den biri cok dusuk olsun biri orta biride essek gibi fazla (:
tekrar saolun..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...