Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Arkadaslar bende PS2 var. Orjinal PES6(Pro Evolution Soccer 6) var. Cipsiz oldugu icin alet orjinal oyunlar aliyorum cip taktirmak istemedim cunku cok oyun almam anca PES serisi falan var. Konsolu yurtdisindayken almistim (Avustralya) buraya getirdim sorun yok. Yurtdisindayken PES5 almistim adam bana hafiza kartini getirirsen oyunu update ederim demisti, malum takim adlari ve oyuncu adlarinin cogu sacma sapan, adama goturmustum hafiza kartini, option file i update etmisti eve geldigimde oyundaki tum takim oyuncu vs. adlari normale donmustu ozellikleriyle birlikte. Simdi aynisini PES6'ya yapmak istiyorum. Bugun Yaziciogluna gittim herkes cok zor kimse ugrasmaz vs. dedi, halbuki bu hazir birsey sadece konsoldan konsola atiyorlar bir sekilde. Bu update dosyasini nereden bulurum bilgisi olan varmi? Mesela bilgisayarimda PES6'ya superpatch yamasi kurmustum tum formalar, takim amblemleri, oyuncu isimleri, oyuncu ozellikleri hersey degismisti. Bunu PS2'de yapma sansim yokmu? Tek sans kendimin editlemesimi? (O zamanda takim amblemleri vs. degismiyor) Yardim edebilecek olan varsa cok sevinirim. Kusura bakmayin biraz uzun oldu :) Simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar