onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bu Modem Küfrediyor Yaşanmış bu olayı şikayetçimiz Gökhan Olgun göndermiştir.Teşekkürler... Bilgisayar firmasına müşteri giriyor ve görevli ile dialog şöyle gelişiyor: Görevli : Buyurun efendim, nasıl yardımcı olabilirim? Müşteri : Dün aldığım modem arızalı çıktı. Paramı istiyorum. Görevli : Peki arızası nedir? Telafi edelim. Müşteri : Bu modem küfrediyor. Görevli : ??? Müşteri : Dava bile edebilirim. Görevli : Nasıl yani Müşteri : Nasıl olacak. bağlanıyorum, basbaya ana avrad küfrediyor. Görevli : Olamaz efendim Müşteri : Oluyo!!! (iyice kızmış) Görevli : Ama bu cihazın teybi hoparlörü filan yok. Müşteri : Oluyo diyosam oluyo işte Bu şekilde yaklaşık 10 dk. devam eden hararetli konuşma sonunda, iyice bağlantı-kullanım detaylarına filan inen görevli, sonunda 0 8222 XXX XX XX diye girmesi gereken bağlantı ayarlarında, vatandaşın 0 822 bölümünü yazmadığı, dolayısıyla alan numarasından sonraki numaranın isabet ettiği şanssız bir sabit telefon kullanıcısını bütün gece arayıp elektronik seslerle canından bezdirerek küfür ettirdiği; küfründe doğal olarak bilgisayarın hoparlöründen geldiği ortaya çıkıyor. www.sikayetvar.com--www.haberturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 baya eski bir şehir efsanesi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 oha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yok lebram öyle şey mi olur.yazıcak da hoperlörden gelcek. hee bende bilgisayar uo'yu aç, bod al bodları bitir diyorum yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 puhahaha. killer nerenden anladın abi olayı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 çüş alisami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 asuahush süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 uzawelkrşlhoplşl :D züper yaı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 şaka mı buya koptum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 olabilir bence ben bikere arkadaşı aramıştım modemle arkadaşım olmasaydı aranan küfrederdi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 eskı 56k modemlerde çıkış vardı hoporlor cıkısı takabılıyordun yeşil renkte oldugu ıcın herkes oraya takıyordu yanlıslıkla. gayet olabilir. iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yoo takmasan bile bizim modemin kendisinden ses geliyodu direk. dialer girince hattınız yurtdışına kapalıdır diyodu modem hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 asfdgdfhdfasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar