Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Epey bir süredir var konsollar için online hizmetler. Ancak şimdiye kadar hiç kullanmadım. Merak ediyorum da, örneğin bir ps2'yi, ps3'yi nasıl internete bağlıyacağız? ADSL veya Kablo internetin modemi online ise, modemden çıkan kabloyu taktığımızda otomatik olarak internete bağlı mı oluyor konsol? Peki konsollarda da pc'de olduğu gibi ms yani ping problemi var mı, çok sorun yaratıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ps 3 ve wii wireless olarak bağlanıyo internete. laptopu nası bağlıyosan öyle bağlıyosun. wireless modemi olmayanlar için wiide usb dongle tarzı bişey var bilgisayarına takıyon bilgisayarının bağlantısından wiide yararlanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bone said: Epey bir süredir var konsollar için online hizmetler. Ancak şimdiye kadar hiç kullanmadım. Merak ediyorum da, örneğin bir ps2'yi, ps3'yi nasıl internete bağlıyacağız? ADSL veya Kablo internetin modemi online ise, modemden çıkan kabloyu taktığımızda otomatik olarak internete bağlı mı oluyor konsol? Peki konsollarda da pc'de olduğu gibi ms yani ping problemi var mı, çok sorun yaratıyor mu?ps2 için ayrı bir alet alman gerekiyor internete bağlanabilmen için ama ps3 de o dediğini yapabilirsin ben öyle bağlanıyorum mesela :) ping ms olayı oyununa göre değişiyor cok fazla sorun olmuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ps3 de ps2 ve ps1 oyunlarını oynatmadığına göre, o aleti almak gerekli demek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ps3 de korsan olmadığı sürece ps2 oyunu oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 avrupa ps3'lerinde kaldırmışlardı ps2-ps1 desteğini, öyle hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 evet malesef avrupa ps3 leri çalıştırmıyor ps2 oyunlarını :( ps2 den bağlanabilmek icin o aletten alman gerekiyor adını bilmiyorum blackdagger adlı arkadaş cevaplamış sanırsam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar