Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 oyunda bir yerde takıldım. yerde taş var, üstüne basınca ilerideki demir parmaklıklar açılıyor. üstüne bir büst getirince sabit kalıyor ve hep açık kalıyor. ancak ilerde bir tane daha taş var, ona koyacak büst bulamadım. parmaklıkları açıp geçmek gerekiyor onu nasıl yapçaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Yerde bi adam cesedi olmalı. Onu suya at akıntıya kapılıp öbür taraftan gelicek. Sonra öbür taşın üstüne koy açılsın kapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 orda söylüyo zaten büste tekme atıp kapı kapanmadan altında kalmasını sağlıycaksın sonra büst kapının arka tarafındayken geçip büstü içeri çekip içerdekine koyucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 anlamadım dediğini :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 büstü taşıyarak taşın üstüne geliceksin sonra büste tekme atıcaksın o parmaklıkları geçicek sonra takla atarak sende geçiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bak bunu anladım. he he deneyelim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar