Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Hz.Muhammed dünyanın başka bir yerinde başka bir dil bilmiş olsaydı o dilde inerdi heralde Kur'an .arapçaya saplanmanın bi anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Arapçaya saplanmanın çok anlamı var.Hz Muhammed okumayı bilmiyordu ilk sure gönderildiğinde ama Allah'ın oku emriyle birde okumaya başladı.Kuran arapçası o manayı taşıyabilecek yegane dildir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Abi tartışmayı kesin mantıklı bir insan değil karşınızdaki. Benim babam arap takır takır okuyor kuranı hatta mezarda falan kuran okununca bazen komiğine gidiyor bunun ölüyle alakası var adam başka başka şeyler anlatıyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ve yıl 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ee arabistanda kuranı ingilizce mi gönderecekti Allah? ingilizce daha ii hem daha bi evrensel bunlar zaten arapça olsa da anlamicak en iisi ingilizce gönderecem öyle iş mi olur ya neyse konudan sapıyoruz istediğin dilde oku ibadet et aynı anlama geliyor sonuçta yaratıcı bizi anlıyor merak etmeyin :F + bi de şey var o zamanda kuran ingilizce gönderilseydi o kadar arap'a nasıl anlatacaktı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 tek bir şey söyleyip gideceğim Sam said: sezer insan karşılamak bir yana dursun yurtdışına çıkmadı bile nerdeyse. varsa yoksa köşkünde oturdu öyle. en azından gül dış gezilere başladı biraz biraz eğer dış ilişki kurma performansı eleştiri konusuysa. bunda yanılmuşsın değil mi, aşağıdakine bakalım bir de: Sam said: neyse insanlar günlük sövmelerini yapmadan rahat edemiyor, ben neden laf anlatmaya çalışıyorum ki.. Bir şey batıyor sanki göze? Savunma mekanizması içinde dan dun cümleler kurulmuş olması olabilir mi? Savunacaksın eyvallah da, 1-) Önce bir düşün 2-) Başkalarına bok atmadan yap. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 -Read!, read! -Ha? -Come on read! i cant wait all day. -.... -Olum bu ingilizce bilmiyo lan! valla aklıma bu geldi ingilizce olayını duyunca, hakaret gibi algılanmasın diye isim belirtmedim isteyen istediği yere uyarlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Sam said: sezer insan karşılamak bir yana dursun yurtdışına çıkmadı bile nerdeyse. varsa yoksa köşkünde oturdu öyle. en azından gül dış gezilere başladı biraz biraz eğer dış ilişki kurma performansı eleştiri konusuysa. Sam burda fena yamulmuş -bildiğin sallamış- Sezer Yurt dışına en çok çıkan 2.Cumhurbaşkanı 1.si Demirel. Bu arada Kur'an'ın arapça olması konusunda;Hz.Muhammed Arap idi bilmem hatırladınız mı? Bu arada Kur'an'ın özel bir Arapçası yoktur,sadece özel bir üslubu vardır. Ayrıca Bir konuya değinmek istiyorum.Arapça sadece bir dildir.Kur'an'ın bu dille olması onu kutsallaştırmaz,yüceltmez,ona özel manalar ve yetkinlikler kazandırmaz.Türkçe Türklere neyse Arapçada Araplara odur.Bir dil.Kutsal değil,normal bir dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Gül'ü seven dikenine katlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Razien said: Arapçaya saplanmanın çok anlamı var.Hz Muhammed okumayı bilmiyordu ilk sure gönderildiğinde ama Allah'ın oku emriyle birde okumaya başladı.Kuran arapçası o manayı taşıyabilecek yegane dildir . mavi ekran verdim bu açıklamadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ben format yedim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 razien gerçekten gördügüm nadir gurur verici insanlardan biriymiş.burda çok güzel yazılar yazmış kimseye sataşmadan, ama gözünü dinci ve atatürkçü diye karşıt gruplar yaratmaya çalışan,hayatta var olmak için karşıt bir düşünceye ,bir nefrete ihtiyac duyan insanlar için bu razien in yazdıkları birşey degiştirmez onlar istemedikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kraldan kralcı olmak başbakanı ve cumhurbaşkanı aynı partiden çıkan bir ülke için normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konu feci şekilde dağılmış nerelere gelmiş ne hale girmiş. Gül Peres'i karşılamadı başlık, Kur'an-ı Kerim neden arapça okunuyor son sözler. Alakasız yerlere çekilen konular. En ucu ben söleyeyim de kapansın konu. Eskiden ne güzeldi, kadın erkek eşitti, fikirler hep bir yöndeydi, inançlar doğanın gücüne ve dünyanın bir ruhu olduğu yönündeydi, ne zamank Kanuni gitti halifeliği aldı, ne osmanlı iflah oldu ne Türkler kendine gelebildi. Hala onun etkilerini içimizde hissediyoruz. Konuya geri dönün, Peres gitti gidecek, Gül karşılamadı, hadi konuya geri dönün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Peres Meclis'te sürpriz yaptı 13 Kasım 2007 Salı 16:25 Şimon Peres Meclis'te konuştu. Konuşmasının sonunda bir sürpriz vardı. İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres bugün TBMM Genel Kurulu'nda milletvekillerine hitap etti. Peres kürsüden inmeden önce bir sürpriz yaptı ve sözlerini ünlü şair Cahit Sıtkı Tarancı'nın sözleriyle tamamladı. İşte Peres'in Meclis kürsüsünden okuduğu Cahit Sıtkı tarancının şiiri... MEMLEKET İSTERİM Memleket isterim Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun; Kuşların çiçeklerin diyarı olsun. Memleket isterim Ne başta dert ne gönülde hasret olsun; Kardeş kavgasına bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farkı olsun; Kış günü herkesin evi barkı olsun. Memleket isterim Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun; Olursa bir şikayet ölümden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 çok güzel bir jest yapmış konularına da dikkat çekerek, hoşuma gitti doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kral abdullahta aman petrol canım petrol şarkısını söylüyordu uçaktan inerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hac kotasi sorunu cozulmus bu ziyaretle hehehe habere inanmak istemedim zurriyetteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 tez - anti-tez'den cok. ayar girisimi, counter ayar, cirpinma, kivirma, double ayar falan diye gitmis topic. yapmayin etmeyin, tezlerinizi koyun ortaya antisini uretelim biz de, seviyeli akademik tartismalar donsun. bir de dogmalariniz icin => http://www.kurandaceliskiyoktur.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bu arada sam, zararin neresinden donulurse kardir. o yuzden rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bu konulara yazmayi birakarak nasil iyi ettigimi bu topic muthis anlatiyor onune gelen bir taraflarindan sallamis.. Birseyleri olumune ama aptalca savunmus devam devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Sam said: tabii atatürk zamanının diğer devlet başkanları da incelenirse muhtemelen benzer bir sonuca ulaşılır. tren & vapurla amerika'ya gitmiyor bugün insanlar. papalar bile ülke ülke geziyor artık. yoo asteroth, sayfa sayfa yazılır. ama gül'ü dış ilişkiler açısından eleştirenler bundan önceki cumhurbaşkanını yere göğe sığdıramıyordu. dolayısıyla çamur atmak için bahane aradıkları hissi doğdu bende doğrusu. neyse insanlar günlük sövmelerini yapmadan rahat edemiyor, ben neden laf anlatmaya çalışıyorum ki.. yurt dışı gezileri yapıp uluslararası ilişkileri kuvvetlendirmek cumhurbaşkanının işi değildir ki. Senin dış işleri bakanın var, heyetin var, başbakanın var... Kaldı ki Gül ün yapacağı dış politikanın a.k ben. Hiç yapmasın daha yararlı bu millete. Gittiği yerde ülkenin bi parçasını satarak koskoca bir dönem dış işleri bakanlığı yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 said: kral abdullahta aman petrol canım petrol şarkısını söylüyordu uçaktan inerken (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 gül, pires'i karşılamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar