SethValor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Arkadaşlar Burning Legion serverinde Horde Guild arıyorum. Uzun süredir (1999 dan beri) devasa online oynuyorum, ancak bir süredir ara vermiştim, şimdi tekrar döndüm. Char adı: Oguz Server: Burnin Legion Irk: Blood Elf Class: Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Eğer bana oyun içinde veya buradan ulaşırsanız çok sevinirim. :) Şimdiden herkese teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bence hiç vermeyeyim, daha level 6 çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 1 Ay sonra tekrar başvur bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Daha evvel Human Warriorum vardı, level 58 de sattım çünkü siyatik olmuştum oturmaktan, aslında yanlış oturmaktan. Yani oyunda çok yeni değilim, bu arada enteresan eskiden eski-yeni tüm oyuncular için guild vardı, hele burning legion da, benim ilk guildim Anatolian Sunrise dı, dağıldı sonra o, sonraki guildleri hatırlamıyorum :/ baya zaman geçti üstünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Baya baya zaman geçmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Lol :D evet bir hayli zaman geçti, gerçi arada trail download edip oynadım, eski anıları tazelemek için. Neyse, dediğim gibi bir guild arıyorum Burning Legion da, eskisi gibi hardcore oynamak istemiyorum, keyif için oynayan arkadaşlar arıyorum, yardımlaşmak ve eğlenmek için. Bu arada Burning Legion halen en çok Türk'ün olduğu server mi? Population High ama blood elf başlangıç bölgesinde çok az oyuncu vardı, ya herkes başka yerlerde yada server fazla sakin, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Burning Legion dağıldı, hem Türk oyuncu kitlesi olarak, hem de Türk Guildleri olarak. Dediğin seviyede zor guild, en az bi level 20 ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hımmm... Peki önerebileceğiniz bir server varmı? LEvel 6 tekrar başlamak için geç bir level değil, 1-1.5 saat gibi bir sürede yine level 6 olurum. Turk oyuncuların yoğun bulunduğu, kalabalık bir server arıyorum, o sebeple burning legion da açmıştım char ı. Burning Legion eskisi gibi aktif ve yoğun değilmi artık? Bunu sadece Turk oyuncu kitlesi bakımından sormuyorum, yabancı oyuncular bakımından da soruyorum. Aktif bir serverda oynamak istiyorum. Aksi halde single player oyundan bir farkı kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Sen yine bırakırsın bence. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Densiz said: Sen yine bırakırsın bence. D: Sebep? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuşmalarından öyle hissettim ya. Lvl 58 demişsin ama 60 a 1 haftada kasıyorlar ve yarınki patch de bu süre dahada düşecek sanırım. Lvl 6 da guild peşine düşmüşsün. Bi kaç oyuncu az diye wow single player a dönmez. Şuan medium bir serverdayım fakat her yer kalabalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Densiz said: Konuşmalarından öyle hissettim ya. Lvl 58 demişsin ama 60 a 1 haftada kasıyorlar ve yarınki patch de bu süre dahada düşecek sanırım. Lvl 6 da guild peşine düşmüşsün. Bi kaç oyuncu az diye wow single player a dönmez. Şuan medium bir serverdayım fakat her yer kalabalık. Level 58 warrior kastığım dönemde bu iş uzun sürüyordu, her bir quest için insanlar sıraya giriyordu mob respawn olsun diye, eh aradan geçen zamanda işler değişmiş. "Guild peşine düşmemin" sebebi ise questlere adam bulmak için değil, oyuncu birliğine dahil olmak için. Ben şu an "high" population bir serverdayım, fakat blood elf başlangıç bölgesi neredeyse boş, çok az insan var. Neyse, problem değil, eskiden hemen her levelden char kabul ediliyordu guildlere, tümüne değil fakat kabul eden guildler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Türk oyuncu ve Türk guild bolluğu arıyorsan, Dunemaul veya Grim Batol. Diğer serverlardada var aslında ama benım bıldıklerım bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 MasterHapLo said: hmm paladin ... bi armory link i verebilirmisin? Ahahah tam class liderisin ha, hemen armory linki istemiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar