Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savaş ! ( Quaxis yetkilileri bakarsa sevinirim .. )

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ilk tahmin ettiğim şey Quaxis sunucusuna savaş açıyorum falan diyeceğimi zannederek thread e gireceğiniz . Hayır böyle bir şey yok , Türk Ultima Online Dünyasına doğru düzgün hizmet veren herkese teşekkür ederim ..
Fakat konum Türk Ultima Online Dünyasını kendi çıkarları doğrultusunda , bir kaç yıl insanlarla tanışıp arkadaşlık kuran daha sonra serverını host edeceğini söyleyerek Ultima Online serverı açan ve , farkettirmeden edit yapmaya çalışan insana sözüm ..
Eski Quaxis Admini ; Tiger , Mert Metin ..
Quaxis'den önce Istiaron Sphere Server dönemi adminiydi . Istiaron Sunucusunu Quaxis e yaptığı gibi aşağı yukarı host ediyordu , fakat parasını Quaxis de olduğu gibi biz veriyorduk ( Quaxis de böylemi emin değilim ama heralde öyleydi .. ) Dungeon kasalarına item saklamalar , daha sunucu açılmadan edit karakterler .. Quaxis in de bunu tespit ettiğine sevindim , kendisi atıldı Quaxis den ..
Fakat şu anda yine başka bir kişiyi ; Rey Mysterio'yu da aynı tuzağa düşürüp yeni bir proje için çalışmakta . Quaxis de sürekli destek olduğu arkadaşı ; Almas Delarren , yani PITBULL yani Creep ile birlikte .. Yine kendi egolarını tatmin etmek , ceplerini doldurmak için aynı işi yapıyorlar . Insanların hakkını hiçe sayıyor , dostluklarını bir kalemde siliyorlar . ( Bizde böyle olmuştu sanırım sizde de benzer durum oldu .. )
Evet kendi egosunu tatmin edip cebini Türk Ultima Online Dünyası yoluyla doldurmaya çalışan bu insanlara SAVAŞ açıyorum , hiç bir şekilde hiç kimseden destek bulamamalarını , bu yolda tek başına kalmalarını ve hakkettikleri cezayı bulmalarını temenni ediyorum .
Sanıyorum bu açtığım savaş Türk Ultima Online Dünyasında bir ilk oldu .. Sonuna kadar söylediklerimin arkasında duracağım ,
Lafım Almas Delarren ve Tiger'a ( Kendileri rapcidir Nefret i severler .. )
Nefret nasıl bir rap piyasası oluşturmaya çalışıyorsa biz de ona benzer bir Ultima Online piyasası oluşturmaya çalışıyoruz , buna leke sürmenizi engellemek için elimden geleni yapacağım ..
Ceza a.k.a Keskinkılıç ın dediği gibi ;
"Hadi bakalım şimdi çıkın karşıma ! "[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli;
Şarkılar yarıda kaldı.
Bütün bahçeler kilitli;
Anahtar Tanrıda kaldı.

Geldi çattı en son ölmek.
Ne bir yemiş, ne bir çiçek;
Yanıyor güneşte petek;
Bütün bal arıda kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Quaxis forumlarında Tiger la barıştığınızı okudum ..
Fakat yanlış anlama olduğunu sanmışsınız , hayır yanlış anlama yok , olayların aynısı Istiaron da da yaşandı .
Bu bir tesadüf mü , planlanmış adımlar mı ..
Yoksa sadece bir Dejavu mu ?[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli;
Şarkılar yarıda kaldı.
Bütün bahçeler kilitli;
Anahtar Tanrıda kaldı.

Yanıyor güneşte petek;
Bütün bal arıda kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sirplaya ve Creep den uzak durun. Bu insanlarla ciddi bir takım işler yapmayın. Başınız ağrır.

Barışma meselesine gelince. Tiger'in sadece player karakteri açıldı onun dışında staffla bir ilişkisi kalmamıştır. Ortada Natural bir ortam vardır. Ama eskileri konuşmak gerekirse Mert'in size yaptıklarından çok daha fazlası bize yapılmıştır. Hepsi Mert'in olmasa da mert sayesinde Almas Quaxis'in şifrelerine uzun bir süre erişebilmiştir. Daha sonra da hackledim die ortalıkta gezmiştir.

Bunun neticesinde Tiger bir gecede Quaxis'ten gönderilmiştir. Şu anda Quaxisle bir alakası yoktur.

Quaxis 2 UO Shard Owner Simurg
Not: Acc benim değildir. Ödünç aldım.

[Bu mesaj Death tarafından 11 January 2004 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tiger kendisine yakısmayan bişi yaptı ancak geri oynadıgımız sunucuda guvenle su an oynayabiliyormusuz teredütündeyiz.. Lag.. Sonra sunucuya player kısıtlaması 60 kısı daha onceden lag olmadıgı halde 1 gun sonra lag gelıyor ve ıtemlerden denılıyor pekı neden ıtemlerden.. ve hala baş gösteren sorunlar gidiş hat kotu ceki duzen ver kendine Q2

Raptoid

ve emekli staf.. ...m
Sosyal ağlarda paylaş

Dagger ;
Eski quaxis in başka bir eski staff arasında bulunan birisi olarak , Türk Ultima Online Dünyasına katkıda bulunmak için çaba gösteren herkesin emeklerinin sonucunu almasını ve ne kadar rakip gibi görünsek de bu sunucuların güzel günlere kavuşmasını istiyorum[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli;
Şarkılar yarıda kaldı.
Bütün bahçeler kilitli;
Anahtar Tanrıda kaldı.

Yanıyor güneşte petek;
Bütün bal arıda kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz canlı tutmaya çalışıyoruz Forgotten , ister bize katılırsın ister katılmazsın , fikrimize saygı duymak zorundasın ; çünkü biz seninkiyle hiç bir zaman dalga geçmedik ..
Bu arada bu insanlar AMERİKA değil , cebine 3 5 kuruş indirmek istiyen karaktersiz insanlar .. / Amerika'ya karakterli demiyorum yanlış anlamayın[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli;
Şarkılar yarıda kaldı.
Bütün bahçeler kilitli;
Anahtar Tanrıda kaldı.

Yanıyor güneşte petek;
Bütün bal arıda kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Forgotten, 11 January 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
sanane onlardan millet kafasına eseni yapsın sana mı batıo nedir bu kuyruk acısı anlamıorum

a- Sen de bu bahsedilen tipte birisin.
b- Esitlik istemek, hak aramak vs. gibi seylerle ilgilenmiyorsun, tam bir duzen adami olmussun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Sağlık sorunlarımdan dolayı ayrıldığım quaxis staff a geri dönmeye hazır olduğumda dönmek istemememin sebebi o tarihdeki staff üyelerinin bir kısmıydı. Bu gün için hiçbirinin kalmamış olmasıda öngörümü destekliyor.

said:
Death, 11 January 2004 01:46 tarihinde demiş ki:
Sirplaya ve Creep den uzak durun. Bu insanlarla ciddi bir takım işler yapmayın. Başınız ağrır.

Demiş sim, bende demiştim, muhtemelen diyenlerde olacaktır. Su akar yol yapar, benimle çok alakalı bir konu olmamasına rağmen quaxis staff ın özverisi gölgelenmesin diye post atma ihtiyacı duydum.

[Bu mesaj Pikapika tarafından 12 January 2004 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

simdi gelelim istiaron culara oncelikle bana savas acicaksaniz forum dan acmayin bu 1.555-2997978 nolu telefondan arayin beni savas acin ben bizzat gelicem savasmaya sizle gelelim istiaron a ben istiaron a ne yapmisim ? Impetus cok eskiden bi arkadasim ve projesini anlatti sponsor bulabilirmiyiz dedi o sirada creep yanimdaydi dedik oluruz sonra creep le ikimiz gittik sunucu topladik toplam 480$ a ve hemen bnet e gonderdik alik taksitleride Impetus ve staff ioduycekti server gitti bnet e cok guzel sphere di sonra server kalabalik oldu makinada kiltlenmeler filan her neyse beyendiremedik sunucuyu sonra oraya gonderdigim sunucuyu geri istedim sonra rack kasa ya gectik BNET in sunuculari.Bu arada bir istikrarsizlik gorduk bi anda RunUo ya gecildi benim ilk konusmamizda sphere olucakti RunUo ya gecince iyice sogudum ve Impetus a demistim Sphere a gecelim diye ama RunUo ya devam ettiler bende baya sogudum ve hakliyimda sonra o sure zarfinda Antiphates icq dan msg atti bana bole bole projemiz var asil olaya gelelim co-location geri gonderilip Deticated kiralarkeken Impetus sistem kurmaya gitti Bnet e ordaki Muhasebe Mudurune demiski Mert Metin in hic bir sekilde makinaya erisim hakki olmasin bunuda duyunca ben delirdim o siradada Antiphates le konusuyorduk Quaxis i anlatti ve onu sevdigim icin sunucuyu tamamen erisimini ona verdim.Almas a remote filan vermedim vermemde.Sanlis sekilde insanlara bilgi vermeyelim bu bir beni taniyanlar bilir nasil biri oldugumu gerisi bo$ herkes kendi isine baksin.[signature][hline]tIger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 12 January 2004 14:33 tarihinde demiş ki:
said:
Forgotten, 12 January 2004 00:44 tarihinde demiş ki:
takıll

Bu ne demek şimdi??

"Verecek bir cevabim yok, tinlamiyor gibi davranmak zorunda kaliyorum" demek Dagger'cigim :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...