Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A5 denen güzel, bizzat denendi :D

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Ya virajına göre tabi. Alman otobanlarında 250yle alıyorsun virajı hem eğimli hem geniş açılı virajlar onlar...

Top gearcıları 200 le yan gittikleri yerler viraj değil kocaman uçak pisti kasten yapılıyor o hareket viraj almıyorlar.

Ama top gear ı takip edenler bilir onların bi test parkuru vardır. Orda virajlar vardır chicago gambon falan, onlardan 120 nin üstüne dönemezsin işte. Ya da followthorugh da koegnigsegg çıkmıştı yoldan alamadı virajı ööle 180 le girince

sahil yolunu da bilemicem istanbullu değilim
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:

quibble drag falan ne demek istedigini anlamadim ama piste cikmadigin cok belli, gayet yarisiyorsun pistte. Yalniz trafikte yaris ??? boyle sacma sapan birsey yapmiyorsun sanirim, trafikte makas atip araba gecince suruculugun iyi falan olmuyor.

hayir arkadasim trafikte yarismiyorum.ama piste cok kez ciktim.yarisilmiyor diye birsey solemedim. 97-04 model arasi butun m3 leri pistte kullanmisligim var.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
.

Ama top gear ı takip edenler bilir onların bi test parkuru vardır. Orda virajlar vardır chicago gambon falan, onlardan 120 nin üstüne dönemezsin işte. Ya da followthorugh da koegnigsegg çıkmıştı yoldan alamadı virajı ööle 180 le girince

simdi kendin demedin mi konisegg disari cikti sonra spoiler taktigi haliyle en hizli oydu diyorsun , acikcasi sirf boyle ben hakliyim ayar vericem diye tutusmayin beyler gonulden soyluyorum biz bilgi paylasiyoruz

evet konisegg disari cikarken o virajdan ferrariler 180 le rahat geciyordu, konisegg takinca oda gecti. Ben anlamadim son mesajini boyle ben biliyom siz yanlis biliyonuz havasini.
Sosyal ağlarda paylaş

Quibble said:
matama said:

quibble drag falan ne demek istedigini anlamadim ama piste cikmadigin cok belli, gayet yarisiyorsun pistte. Yalniz trafikte yaris ??? boyle sacma sapan birsey yapmiyorsun sanirim, trafikte makas atip araba gecince suruculugun iyi falan olmuyor.

hayir arkadasim trafikte yarismiyorum.ama piste cok kez ciktim.yarisilmiyor diye birsey solemedim. 97-04 model arasi butun m3 leri pistte kullanmisligim var.

E kendin demedin mi caddede vs nerde gelirseniz yarisiriz, ne bu simdi ben yarismam degisi. Sonra kendin ozur dilemissin ben ole demek istemedim diye bir sonraki mesajinda. Ne bu mesaj terkar.

bu arada autodrom mu pist dedigin turkiyede m3 le ciktigin cunku ben m3 lerin yaristigi bir yaris bilmiyorum istanbul parkta.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
MrMarvelous said:
.

simdi kendin demedin mi konisegg disari cikti sonra spoiler taktigi haliyle en hizli oydu diyorsun , acikcasi sirf boyle ben hakliyim ayar vericem diye tutusmayin beyler gonulden soyluyorum biz bilgi paylasiyoruz

evet konisegg disari cikarken o virajdan ferrariler 180 le rahat geciyordu, konisegg takinca oda gecti. Ben anlamadim son mesajini boyle ben biliyom siz yanlis biliyonuz havasini.

sen ne agresif bi adamsın ya her postunda bi alınma...

yanlışsın kardeşim yanlış olmasan cevap yazmayız yapma bıdı bıdı hayret bişey
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
Quibble said:
matama said:

E kendin demedin mi caddede vs nerde gelirseniz yarisiriz, ne bu simdi ben yarismam degisi. Sonra kendin ozur dilemissin ben ole demek istemedim diye bir sonraki mesajinda. Ne bu mesaj terkar.

bu arada autodrom mu pist dedigin turkiyede m3 le ciktigin cunku ben m3 lerin yaristigi bir yaris bilmiyorum istanbul parkta.

cok bi yalanliyormus havasinda soylemisin;
yilin yarisinda amerikada yasiyorum arkadasim, turkiyede cikmadim piste. Red Bull davetisiyle giriyorum Istanbul Park`a o ayri bi konu.
WGI (Watkins Glen Int.) ve SIR (Sebring International Raceway)
de ciktim ama.

onun disinda lafimi geri almamin nedeni, kimseyi yarisa davet etmeye kalkmadigimi solemek, sadece m3 un rs4 e neler yapabilecegin gosteririm demeye getirmistim.arabalar arasinda konu benim baska biriyle yarismam degil. yanlis anlasildiysam tekrar ozur dilerim.

ayrica, trafikte yarisma taraftari degilim ve yarismamda.

ps: tartisma olsun istememistim matama, sadece eglencesine satasarak bi yorum yaptim ilk postumda. o kadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Herkeste bir alınganlık, karşı tarafın cümlesinden birşeyler çıkarma çabası.

Otomobil kavramında mükemmel diye birşey yoktur, olamaz da. Mükemmel tektir. Mükemmel aracı belirlerken duyulara hitap da önemlidir. Herkesin algısı ve ön planda tuttuğu değer farklı olduğuna göre mükemmel araç yoktur. Peki neyi paylaşamıyorsunuz :)

İllâ bana bir RS6 aldırıp, pist pist dolaştıracak mısınız dünyada?!? Ben hepinizden daha süper viraja girer ve çıkarım. Alçak gönüllülük sergileyip de susuyorum ama meydanı boş buldunuz, atıp tutuyorsunuz. Şahit olsanız dibiniz düşer, omuzlarda taşırsınız beni. Ehh yorulunca da iki toprak sallar, bir fatiha okursunuz, nasıl bilirsiniz sorusuna da 'dengesiz' dersiniz olur biter. Bunu mu yapayım yani :D

Kimse kimseye ders verme ve haddini bildirme çabasına girmesin. Özellikle de karşımızdaki kişinin yorumlarını okuduktan sonra yorum yaparken seçtiğimiz sıfatlara dikkat edelim. Üzmeyelim ve üzülmeyelim.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...