Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Eski 486'ım varken adamın teki bana oyun felan getirirdi. Bir gün garip bir program getirdi oyun maksatlı.. Bir dünya haritası. Siyah sınırlarla siyasi sınırlar çekilmiş. Mesela Türkiye'yi turuncu, Amerika'yı kırmızı felan boyayabiliyorsun. Paint'te siyah bir çember'in içini fill in metoduyla tek renk doldurmak gibi bir şekilde oluyordu bu. Rengi seç, türkiyeye tıkla, tüm ülkeyi yeşile boya.. Bir de mesela türkiye'nin marşını felan da dinleyebiliyordun.. Böyle coğrafi programlar biliyorsanız, ya da benim aradığım programı biliyorsanız söyleyin lütfen.[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Global yada PC Globe gibi bişiydi sanırım ya benim hatırladığım kadarıyla. Dükkana pc'yi ilk aldığımızda bilgisayarın hoparlörden dinlerdik marşları :D[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 22 December 2003 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 aa tabi öyle bir adı vardı... hmmm[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 http://usuarios.lycos.es/scratchupload/ Burda eski programların bi listesi var firmalarıyla birlikte. Download'uda var güya ama kaldırmışlar yada linkler sapıtmış[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 bulamadım orda[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bulan var mı?[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 pc globe gibi bir program arıyorum. aynen globe da olabilir, ona benzer güncel bir program da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar