ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ya otur össye çalış ne erkeği ya bırak allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 evet güzel bi fikir ivy. ama insan ders çalışması gerektiği zaman "acaba ne yapabilirim ders çalışmaktan başka?" diye kafa yorduğu için en azından ben öyle olduğum için böyle zamanlarda daha takıntılı oluyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 said: Diyeceksen de evde tavuk olmadığı bir zaman yap Ben söylemiştim hoşlandığımı fakat 2 ay geçtikten sonra..bu 2 ay içinde ona hoşlandığımı yeteri kadar belli etmiştim, en sonunda dedim bişeyler hissetmese bana karşı hala yanında tutmaz beni, devam etmez arkadaşlığa dedim ve söyledim aldığım cevap -Şimdi tavuk kokuyor evde yarın konuşalım:D şimdi yaklaşık 1 yıldır beraberiz..tavsiyelerime kulak ver yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 amaaaan şahsen ben bi erkek olarak hiç uğraşamam gidip bi kıza teklif etmekle falan,hele hoşlanan taraf kızsa.gelsin kendisi etsin sdfg :D git konuş yani nolcak rezil mi etçek seni millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ben daha onu anlamadım anliyim bi iyi yada kötü de ondan sonra bakalım neler oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 sen daha çıkmaz fazında girmeden akıl danışmışsın. doğaçlama yap. kişisel gelişim olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kermit said: dediğimi yap ensesine dokunarak kulağına fısılda arkasından senden hoşlanıyorum de Fanteziye girmiş kermit ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ya yukarda biri demiş galiba.. Güzelsen hiç kasma o senle konuşur.. Ama ondan hoşlandığını belli etmek zorundasın ki, cesaret bulup senle konuşsun.. bi de bana msnini ver Leşsen işin zor.. Çocuğu kendine hareketlerinle, tavırlarınla beğendirmek zorundasın.. Ha adam zaten leşçiyse sorun olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ne güzel bi tabir leşsen.. kime göre? neye göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Şu işlerin aslında bir prosedürü olmadığını ve içinizden geldiği gibi davrandığınız zaman aslında her şeyin çok güzel olduğunu anlamanız için daha kaç tane topicte birileri aynı şeyi yazmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bilmiyorum bilmiyorum, önümüzdeki c.tesiye kadar görüşmicez zaten ben söyledikleriniz bi sentez yapiyim ben en iyisi :) hepinize teşekkür ederim ilgilendiğiniz için... bi gelişme olursa haber veririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Xaenin doğru bi düşünce zaten sonucunda öyle oluyo bişey yapmayınca yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bir kizin yanasmasi, belli etmesi kadar itici bir sey olamaz. Hastasi oldugum, hayalinden aklimi kaciracak oldugum hatunlar icin bile gecerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 e ozaman kızlar hiç hoşlanmasın? gelenleri değerlendirsin? bu işlerin kızı erkeği olmaması lazım aslında ama malesef var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 -Wissy said: Bir kizin yanasmasi, belli etmesi kadar itici bir sey olamaz. Hastasi oldugum, hayalinden aklimi kaciracak oldugum hatunlar icin bile gecerli bu. aksine benim hoşuma gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 öyle demek istememiş.. kız oğlanı ayartsın işte, gelip de ben senden hoşlanıyom demesin demiş. ama erkekten erkeğe göre değişir, gelsin bana desin bi kız senden hoşlanıyom diye, itice gelmez bana, aksine hoşuma gider ama vereceğim cvp ne olur bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bkz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bakışlar anlatır herşeyi kesişin kesişin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Slat said: ...Leşsen işin zor.. Çocuğu kendine hareketlerinle, tavırlarınla beğendirmek zorundasın.. Ha adam zaten leşçiyse sorun olmaz.. Neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Valla ben olsam aksine çok hoşuma gider kızın yanaşması ama bu arkadaşımız o karakterde biri değil, o istiyorki ona birşey söyleyelim onu yapsın ve oğlan ona yanaşsın. Onuda kızlar bilir biz erkek kısmısı anlamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Eheh o mesaj zaten ciddiye alınması gereken bir mesaj değil, öylesine atılmış alınmayın hemen.. Şu forumda ilk defa Wissy'ye katılıyorum.. Bir kız ne kadar hoş ve güzel olursa olsun, erkeğin üstüne gelirse o kız onun için itici olur.. Her ne kadar kızların her türlü tribinden, ilişki oyunlarından, kendini ağırdan satmasından yakınsak bile içten içe hoşumuza gider falan filan.. Aç kız iticidir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bence tam tersi kızın yanaşması, belli etmesi alışıla geldik olmadığı için daha çekici olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ikinizin de dediği yanlış. adamına göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 onurdolar said: bu arkadaşımız o karakterde biri değil, o istiyorki ona birşey söyleyelim onu yapsın ve oğlan ona yanaşsın. Onuda kızlar bilir biz erkek kısmısı anlamayız. doğru dedin sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bence bırak bunları,össye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar