Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine aynı mesele...

Julianne

Öne çıkan mesajlar

said:
Diyeceksen de evde tavuk olmadığı bir zaman yap

Ben söylemiştim hoşlandığımı fakat 2 ay geçtikten sonra..bu 2 ay içinde ona hoşlandığımı yeteri kadar belli etmiştim, en sonunda dedim bişeyler hissetmese bana karşı hala yanında tutmaz beni, devam etmez arkadaşlığa dedim ve söyledim aldığım cevap -Şimdi tavuk kokuyor evde yarın konuşalım:D şimdi yaklaşık 1 yıldır beraberiz..tavsiyelerime kulak ver yani :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yukarda biri demiş galiba..

Güzelsen hiç kasma o senle konuşur.. Ama ondan hoşlandığını belli etmek zorundasın ki, cesaret bulup senle konuşsun.. bi de bana msnini ver

Leşsen işin zor.. Çocuğu kendine hareketlerinle, tavırlarınla beğendirmek zorundasın.. Ha adam zaten leşçiyse sorun olmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

öyle demek istememiş.. kız oğlanı ayartsın işte, gelip de ben senden hoşlanıyom demesin demiş.
ama erkekten erkeğe göre değişir,
gelsin bana desin bi kız senden hoşlanıyom diye, itice gelmez bana, aksine hoşuma gider ama vereceğim cvp ne olur bilemem :D
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh o mesaj zaten ciddiye alınması gereken bir mesaj değil, öylesine atılmış alınmayın hemen..

Şu forumda ilk defa Wissy'ye katılıyorum.. Bir kız ne kadar hoş ve güzel olursa olsun, erkeğin üstüne gelirse o kız onun için itici olur..

Her ne kadar kızların her türlü tribinden, ilişki oyunlarından, kendini ağırdan satmasından yakınsak bile içten içe hoşumuza gider falan filan.. Aç kız iticidir!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...