Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Neden olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 euaheau fantezidir yapılır ama idealidir bunnar öle sarecen armsman fln gereksiz boşu boşuna bissürü realm point harcarsın adam gibi dmg vercem die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Thrust damage veren two-handed weaponlar 50str/50dex'ten etkilenmiyor mu? Yanlış hatırlamıyorsam öyleydi ve eğer damage vermek istiyorsan 70strli highlander yerine 50str ve 80 dexli bir saracen ile de yeterince damage verilebilir. Eline kalkan aldığı zaman ise bir highlandersan daha faydalı olur bence. Irklara çok takılmamak lazım (tabi avaloniandan armsman olmak baya saçma). Oyun sitiline göre her ırkla iyi iş çıkarmak mümkün bence. Edit: Yanlış biliyormuşum. Hasar türünden bağımsız olarak two-handed silahlar str temelliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Shield`a gectimi saracen olmak daha mantikli, dex`le block sansini artiriyorsun.ancak blockladiktan sonra damage veremezsen ve hp ende seni yeterince ayakta tutamazsa hicbiseysin. ayrica saracen bi tankin main stat dex olucagi icin, lvl basina aldigi str lvl 50 de hicbirseye yetmicek.cok mu kotu hayir? bildigim 10 larca saracen paladin var, hepside blockbot, pve pl chari :) kendi pc`mde degilim, eve ulasinca lvl 50 dex capli bi block-bot un parry/block sansini yazarim. tabi programlari duran varsa baska yazabilir :) [hr] Sword/shield : str cons dex cap'lerken 2 handed : str cons qui cap'ler hybrid ise : cok zor, karisik isler evet hatirlamiyorum herseyi cap'lesin oda :P [hr] konu degistiriyim; DAoC, gercekten mmorpg tarihine ismini yazmis cok basarili bir sisteme sahip oyundur. Blizzard hepimizi (evet itiraf ediyorum WoW oynadim) kandirmis olsada, DAoC'un yerini tutamayacagini gercek DAoC'cular herkezden iyi bilir. ee ne alaka dimi? bu saatte icimi dokmek istedim. Ohh :) wow cok kotu bi oyun ya, ben daha fazlasini beklemistim. edit: pvp pl chari diil tabi// pve pl chari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Daoc un pvp sistemi dengesi falanı filanı wow a 10000 çeker lol.Blizzard para verip ders alması lazım daoc yapımcılarından.dersin adıda şu ''OYUN NASIL YAPILIR'' hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 oyun yapmislarda.. cocuk oyunu olmus, rengarenk, hoplaya ziplaya, takla ata ata, etrafta done done bisiler yapiosun ve yaptigin seyin EN SON ismi RVR. ole ki UO da RVR anlayisi daha fazlaydi. Bayrak Kapmaca oynuyorlardi abi adamlar !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Hayranım Daoc'a yahu. Darkness Falls'da terör estirmesi olsun, frontierlardaki çarpışmalar olsun ve özellikle kale savaşları olsun süper pvp sistemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar