calimero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 tüm operatörlere sınırsız bedava msj gönderen hat satılık açık artırmada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 o nasıl oluyor :S aydınlatırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 harbi yaw o nası oluyo ole...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ya baba şöyle oluyo. yurt dışında bi hat var. bu hattan uluslararası vs her türlü msj göndermek bedava. şu anda ben kıbrısta kullanıyorum. tr de de işe yarıyo. ömür boyu beleş msj yani anlıcaan >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hattin ayligi ne kadar peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 fixlerler iki gün sonra elde patlar. 20 ytl ye alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hattın aylık ücreti falan yok. ayrıca biz burda (kıbrıs ve türkiye)bir seneden fazladır kullanıyoruz ayda yılda bir mesaj göndermemesinin dışında hiç bir problemi çıkmadı. o açıdan rahat olabilirsiniz. fixleme gibi bir problem de yok zira hattın nijeryadaki orijinalinde mesaj bedavaya gönderiliyor. hattın çektiği ülkelerin listesi Çektigi Ülkelerin Ufak 1 Listesi : 154 Tchad Celtel Tchad Bilateral 155 Thailand TA Orange Bilateral 156 Togo Togocel Bilateral 157 Tunisia Tunisie Telecom Bilateral 158 Turkey Avea TT&TIM (Aria) Bilateral 159 Turkey Avea TT&TIM (Aycel) Bilateral 160 Turkey Telsim Bilateral 161 Turkey Turkcell Bilateral 162 UAE Etisalat Bilateral 163 Uganda Celtel Bilateral 164 UK O2 UK Bilateral Bilateral 165 UK Orange PCS Bilateral 166 UK T-Mobile UK Bilateral Bilateral 167 Ukraine Kyivstar Bilateral 168 Ukraine UMC Bilateral 169 USA Cincinnati Bell Wireless Bilateral 170 USA Cingular Wir. Genesis Bilateral 171 USA Cingular Wireless East Bilateral 172 USA Cingular Wireless West Bilateral 173 USA Sprint Inbound only 174 USA T-Mobile US Bilateral 175 USA T-Mobile US Bilateral 176 USA T-Mobile US Bilateral 177 USA T-Mobile US Bilateral 178 USA T-Mobile US Bilateral 179 USA T-Mobile US Bilateral 180 USA T-Mobile US Bilateral 181 USA T-Mobile US Bilateral 182 USA T-Mobile US Bilateral 183 USA T-Mobile US Bilateral 183 USA T-Mobile US Bilateral 184 USA AT&T Bilateral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 vaşşş diyorum fiyatı ne bu hattın ? nası alcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bize msj atanlarda ücretsizmi atıyo? sadece reklam spam amaçlı falan kullanılır bu bnce. çünkü tek taraflı bi msjlaşma söz konusu anladıım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 abi sana gelen mesajlar bedava olmuyo dogal olarak. yalnizca senin attigin mesajlar bedava... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 mesaj sonuna yazcaksın ben ..., diğer numarama cwp at diye. ayrıca general mobile çift hatlı telefon alcaksın bi de yanına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 altın madeni gibi bir şey o zaman bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 lan acik arttirma basligi bu yorum yapmayin teklif yapin:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 benden 50 lira işler ciddiyim, yarın obur gün bozulur mozulur mazallah 50 lira veririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 beyler elimde sinirli sayida kaldigindan fiyat 100 ytl. bozulmasi gibi bir ihtimal yok zira biz bir senedir kullaniyoruz bu hatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 xaty said: mesaj sonuna yazcaksın ben ..., diğer numarama cwp at diye. ayrıca general mobile çift hatlı telefon alcaksın bi de yanına :) Alanın elinde patlıyomuş general mobilelar herkes iade ediyormuş öle duyum aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 roaming ucreti de mi yok yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 gittigidiyor üstünden 51 ytl'den satılmış belirteyim dedim google önbellek öyle gösteriyor edit: http://www.dau2.com/detail.php?siteid=3562 google'dan aratınca bu arkadaş da 70 ytl'ye satıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bu gittigidiyor uzerinden 51 e satilmadi. gittigidiyora koyan oda arkadasim, 51 milyonda iken iptal ettiler cunku gittigidiyor uzerinden tc de kayitli olmayan hat satmak yasakmis.o yuzden acik artirmanin bitisine 2 gun kala iptal etmisler. yani cocuk ole soyledi. ayrica 1 ay once fiyat bende de 70 ti (dau2 dekinde de tarih bir ay oncesinin). elimizde az kalinca fiyat artti dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 elimde son iki kaldı. uppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bu hattı bulup getirene 100 bin lire veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar