MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 vallahamı?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Hani Topic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 valla :D kişisele topic açtım da 5 kişi geçerken uğradı bi aehfuaehfuaehf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 aaa kıyamam.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 doğumgünün şerefine o zaman çayı, kışın boza, yazın içenler derneği açalım. çok dadaist olur. yapalım bunu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yeniyim ya ondan yapıyolar biliyorum ben HIH şu sınavlarım bitsin açiyim wowdaki charımı hepsini kesicem hepsini aehfuaehfuaefha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Nescafe ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bozayı sevdirin. sümük kıvamını sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 tmm dernegimizi acalım neriye acalm dernegi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 MarcOConner said: RabbiT said: Rapçi biri mi var burdan lem cidden ben anlamadım? adamınbiri var rapci beni rap party e goturcek Garbıçı bu yüzden seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 aehfuaehfuaefha :D garbıç 4ewa ama aykan sen daha bi harikasın senin olay mükemmel sen hayatımda derin yaralar açan bi olay yaşamışsın harika unutmıycam seni hayatım boyunca hfuehfae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 boza severim ben de çok ama, şöyle gereksiz bi olayı da anlatayım bozayla ilgili. hani eskiden sokakta satılırdı ya boza, ki hala satılıyo da eskisi gibi kalmadı. neyse işte sokakta adam bağırıyo ya booooozaaaaaaaa diye, benim abim bu boza lafını neresinden anladıysa çooooooocuuuuuuuuuuk diye anlamış. sormuş annemlere bu adam niye çocuk diye bağırıyo diye. annemler de demiş ki buna, o adam çocukçu(wtf!), geceleri dolaşıp yaramaz çocukları götürüyo. abim buna inanmış. her gece de bu bozacı geçerken normalde tavanda yürüyen abim sus pus olup bi yere saklanırmış beni götürmesin diye. bizimkiler de lol dermiş. bu da böyle bi hikayedir. gerçektir. yaşanmıştır. halbuki niye korktuysa götürmesinden, götürüp ne yapacak belli değil ki? acaba götürdükten sonra adamın ne yaptığını da mı söylediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 said: bizimkiler de lol dermiş. keşke böle bi aile olsa ya lol deseler komik bişi olunca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 boza muz süper gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar