Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 efendim bir yerden elime 200ytl gecti borc verdim karsiliginda verdigim kisinin kartindan 200-300 civari taksitli bisiyler alabilirim simdi fikir danisalim sevgili patilere 1-)core2duo 2.2 8800gts 1gb (512x2 dual) ddr2 533 ram i var makinamin oyunlarda kasma filan cok olmasada XP kullandigimdan cogu kisi 1gb cogu oyuna yetipde artiyor 2gb a cikman gelicege yatirim disinda pek bir fayda etmez diyor baktigim testlerdede goruyorum bunu az cok ancak frekans hedesinden filan diyorum bi kingston 2gb hyperx dual kit filan mi alsam 2-)4yil evvel aldigim creative muvo sport var 256+512mb kaldiki 512 lik SD deki sarkilara en son 3 ay once baktim yetiyorda artiyor yani 900000 sarkilik arsii yaninda tasima fantezisine giren biri degilim ancak aletin hasati cikti calismasinda sorun olmasada diyorum sole janjanli bisey aliyim creative stone/ V serisini begeniyordum ancak herkes sesinin cok kisik oldugundan sikayet ediyor diyorum sole janjanli bir nano mu alsam ama ses olayindan killaniyorum su AB hedesine kisikmidir sesi filan 3-)Dijital fotograf makinasi yok evde diyorum soyle guzel bisey aliyim ama review lara baktigimda tatmin edici birseyler bulamiyorum o fiyat civarinda, en son casio exilim z75 e baktim ama ne biliyim cektigi resimler cok kalitesiz gozuktu gozume sonra acadamin ruhu devreye giriyor 700 luk canonalra filan bakiyorum olmuyor yani kararsiz kaldim 4-Nintendo DS lite var ama otlanicak wireless router yok diyorum DS in wireless access point cihazi aliyim bide ustune orjinal broser i alip heladan nette dolasmanin ve oyun oynamanin keyfinimi cikariyim onerilerinizi bekliyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 numero tres. 3 numara:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ram kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 En mantıklısı ram bence. Fotoğraf makinası desen o fiyat aralığına alıcağın makineden çok bi hayır gelmez. Janjan lı mp3 playerlar genelde en çabuk bozulanlardır :P Nintendo için bir yorumda bulunamıcam hiç kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kingston hyperx ram derim bende.. ramlerde timing olayları çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Seçenekler çok alakasız olmuş bence. Yani, ram mi alayım işlemci mi alayım desen anlardım da. Bu nedir abi? :D (Ram al) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar