Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye lazim...

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

efendim bir yerden elime 200ytl gecti borc verdim karsiliginda verdigim kisinin kartindan 200-300 civari taksitli bisiyler alabilirim

simdi fikir danisalim sevgili patilere

1-)core2duo 2.2
8800gts
1gb (512x2 dual) ddr2 533 ram i

var makinamin
oyunlarda kasma filan cok olmasada XP kullandigimdan cogu kisi 1gb cogu oyuna yetipde artiyor 2gb a cikman gelicege yatirim disinda pek bir fayda etmez diyor baktigim testlerdede goruyorum bunu az cok ancak frekans hedesinden filan diyorum bi kingston 2gb hyperx dual kit filan mi alsam

2-)4yil evvel aldigim creative muvo sport var 256+512mb kaldiki 512 lik SD deki sarkilara en son 3 ay once baktim yetiyorda artiyor yani 900000 sarkilik arsii yaninda tasima fantezisine giren biri degilim ancak aletin hasati cikti calismasinda sorun olmasada diyorum sole janjanli bisey aliyim
creative stone/ V serisini begeniyordum ancak herkes sesinin cok kisik oldugundan sikayet ediyor diyorum sole janjanli bir nano mu alsam ama ses olayindan killaniyorum su AB hedesine kisikmidir sesi filan

3-)Dijital fotograf makinasi yok evde diyorum soyle guzel bisey aliyim ama review lara baktigimda tatmin edici birseyler bulamiyorum o fiyat civarinda, en son casio exilim z75 e baktim ama ne biliyim cektigi resimler cok kalitesiz gozuktu gozume sonra acadamin ruhu devreye giriyor 700 luk canonalra filan bakiyorum olmuyor yani kararsiz kaldim

4-Nintendo DS lite var ama otlanicak wireless router yok diyorum DS in wireless access point cihazi aliyim bide ustune orjinal broser i alip heladan nette dolasmanin ve oyun oynamanin keyfinimi cikariyim

onerilerinizi bekliyorum :3
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...