PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Şimdik efenim. 4.1 ses sistemim var. Anakart üzerinde onboard olarak bulunan AC97 ses kartım var. Bildiğiniz gibi üzerinde 3 jack var, biri mikrofon için (kırmızı), biri front speakerlar için (yeşil), biri de line-in veya duruma göre front speakerlar için (mavi). Geçen günlerde bunlardan front için olanı yani yeşil olan bozuldu efenim. Ben de mecburen rear speakerları çıkarıp, frontları onların yerine taktım. Winampta falan problem yok da, flash uygulamalarda, bazı oyunlarda ses alamıyorum. 4.1 destekleyen oyunlarda da sadece rear için gönderilen sesleri alabiliyorum dandik oluyor. Yapmak istediğim şey, hani ac97de programıyla line-in'i (mavi girişi yani) reara çeviriyoruz ya, işte onu fronta çevirebilir miyim bir şekilde? 2+1 gibi çalışsın yani. Bunu merak ediyorum :) Ses kartı da gelmedi daha, gelene kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Anakartla gelen yazılımlarda seçenek vardı. BEnde realtek var mesela onun kontrol programıyla istediğimi yapbiliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bende de var o istediğini yapamıyorsun. Mavi girişi line-in veya rear yapabiliyorsun sadece, ben ise front yapmak istiyorum maviyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 hoparlörlerin yerini değiştirsen? :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 olmaz bu idareten bile yazilimdan cok donanimsal bisey ses kartina front vericegi sinyali rear a atmasini analtmak fantezi tamamen yazilimla belki yapilir codeclerden zart zurt ancak hem cok kastirir hemde geri duzeltene kadar o kadar kasarsin idare et ses karti alana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ucuzundan bi ses kartı alsana. sound blaster lar 20ytl ye falan gidiyor gittigidiyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar