Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 babam arabayı yenilemeyi düşünüyor bi adam 2006 model bi disel mondeosunu 40000km de 48 e önermiş ona ben ona 50 ye 55 e daha iyi şeyler de bulabilirsin illa mondeo alma dedim. şimdi sorum şu disel olan ve WV olsun audi olsun (ki sedan için başka bir marka düşünemiyorum) ne olabilir mondeoya alternatif. teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 işte bu yüzden konu başlığını cazibeli yapmak önemli.. kaç saat oldu kimse bişi yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Gece 11'de mesaj atip 40 dakika icinde onlarca mesaj beklememek de bir o kadar onemli bence. Hele ki antipatik sitemlerle iyice cevap verilmez hale getirmemeye ozen gostermek baya onemli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 valla 2. el piyasasını bilmiyorumki.sizde 2. el düşünüyosunuz galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 gidip sıfır passat alın full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 2006 mondeo ııh. yeni mondeo olsa hemen alın derim. 55 milyara audi ııh. honda accord (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 50 55 milyara 2004 - 2005 Land Rover Freelander Td4 Hse(full paket oluyor) de alabilirsiniz.Cokta iyi bir secim olucagını dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 "AUDI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Selam, Babanın otomobilden beklentileri, markalara karşı olan düşünceleri, konfor çatısı altındaki beklentileri nelerdir? Bütçe ne kadar, kaç yaşına kadar araç düşünüyorsunuz soruları ise diğer kriterler. Sitemkâr mesajlar yerine, insanlar foruma girdiğinde daha rahat yardımcı olabilsinler diye daha fazla detay verebilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 clk 200 kompressör aldı babam 2005 model. teşekkür ederim yinede öneriler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Selam, Baban hepimizi ters köşeye yatırmış gibi bir hisse kapıldım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 laf dinlemeyen baba boyle olur neyse babana benden slm soyle seneye arabanin degeri minumum %25 dusucek yeni clk geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bence hepsinden iyi seçim olmuş clk 200 kompressor. güle güle kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 tamamda niye dünden beri eve gelmiyor onu anlamadım ben :) neyse sanırım bunu konuşmanın yeride patinaj değil. ama değerinin pek düşeceğini zannetmiyorum hele hele %25 çok abartılı bir meblağ bence pek fazla düşeceğini zannetmiyorum çünkü mercedes değerini en en en yavaş yitiren araba markası. ferrari olsun audi olsun 2.elde ölü satılıyor ama mercedes ten kar eden bile olduğunu biliyorum. tekrar teşekkür eder iyi günler dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Selam, İkinci el değerine bakarken şunları göz önünde bulundurmak gerekli; -marka -model -motor -aksesuar paketi Merceden C200k çok fazla değer kaybetmeyebilir ama C55 AMG adamı üzer mesela :) Özellikle makyaj ve yeni çıkan kasalar fiyat konusunda oldukça belirleyici oluyorlar :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Nerde mondeo a4 gibi aile arabası nerde clk peder belliki capkınlık peşinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 kaça aldınız clk yı? 50-55 milyar fiyat aralıgından clk ya fırlaması şaşırttı. 2005 model clklar şuan en az 45 bin€.ki oda en ölüleri.60 bin e kadar gidio clklar. tahmini 200 000 den fazla dır aracın km si.almak büyük hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 selam. 85 gibi bi fiyata almış galerici kanına girmiş taksit falan diye sanırım. 55 gibi bi fiyata alsa bana da ufak bişiler gelicek diye bekliyordum tabi hepsi hayal oldu. ama birşey farkettim mercedes arabalar seri değil. ağır. ve street drive dan ziyade otoban da verim alınacak şekilde yapılmış. şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 baban sana arabasını verirse arada coşarsın küçük bişeyi boşver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 aldım arabayı laguna vardı bizde eskiden. o bile daha seriydi. 2000 motor olmasına rağmen. yani araba hızı aldımı gidiyor tamam da ivmelenmesi kötü bide kayma kontrolü falan diyolar zaten araba öyle yere yapışık gibi gidiyoki kaymaz yani + geniş + diğer araba kaysa zaten benzer bi açıda aynı şekilde olacak mercedesle bişi değişmiyor yok yani. bence mercedes çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Selam, Bunu babana soğuk su ikrâm ettikten sonra yavaş yavaş söyle bence :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar