Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ford Mondeo mu WV mi audi mi

Chaotic

Öne çıkan mesajlar

babam arabayı yenilemeyi düşünüyor
bi adam 2006 model bi disel mondeosunu 40000km de 48 e önermiş ona ben ona 50 ye 55 e daha iyi şeyler de bulabilirsin illa mondeo alma dedim.
şimdi sorum şu disel olan ve WV olsun audi olsun (ki sedan için başka bir marka düşünemiyorum) ne olabilir mondeoya alternatif.
teşekkür ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Babanın otomobilden beklentileri, markalara karşı olan düşünceleri, konfor çatısı altındaki beklentileri nelerdir?

Bütçe ne kadar, kaç yaşına kadar araç düşünüyorsunuz soruları ise diğer kriterler.

Sitemkâr mesajlar yerine, insanlar foruma girdiğinde daha rahat yardımcı olabilsinler diye daha fazla detay verebilirsin.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda niye dünden beri eve gelmiyor onu anlamadım ben :) neyse sanırım bunu konuşmanın yeride patinaj değil.
ama değerinin pek düşeceğini zannetmiyorum hele hele %25 çok abartılı bir meblağ bence pek fazla düşeceğini zannetmiyorum çünkü mercedes değerini en en en yavaş yitiren araba markası. ferrari olsun audi olsun 2.elde ölü satılıyor ama mercedes ten kar eden bile olduğunu biliyorum.
tekrar teşekkür eder iyi günler dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

selam.

85 gibi bi fiyata almış
galerici kanına girmiş taksit falan diye sanırım.
55 gibi bi fiyata alsa bana da ufak bişiler gelicek diye bekliyordum tabi hepsi hayal oldu.

ama birşey farkettim mercedes arabalar seri değil. ağır. ve street drive dan ziyade otoban da verim alınacak şekilde yapılmış. şaşırdım
Sosyal ağlarda paylaş

aldım arabayı
laguna vardı bizde eskiden. o bile daha seriydi. 2000 motor olmasına rağmen. yani araba hızı aldımı gidiyor tamam da ivmelenmesi kötü bide kayma kontrolü falan diyolar zaten araba öyle yere yapışık gibi gidiyoki kaymaz yani + geniş + diğer araba kaysa zaten benzer bi açıda aynı şekilde olacak mercedesle bişi değişmiyor yok yani.
bence mercedes çok saçma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...