Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 1mb[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 yorum yapılamaz... :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Ray Allen boş dururmu? (sağ tıklayıp flash get le indir yapın falan )[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 shaq manyak . :d[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bu ne güçtür ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 voha shaq super muthiş...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sanki hiç güç harcamadan kırmış gibi ya inanılmaz[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ulan o kiloyla bende kırarım.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bende oha derim abi ,sende 2341243134 kilo olsan sende güç harcamadan kırarsın.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 in shaq we trust :) bu adam birine bodyguard olsa adam god mode: on gezer valla.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ehueh yazıları okuyunca çember elinde kalmıştır camı kırmıştır dedim adam baya potayı almış aşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 pota kırmada marko miliç in üstüne tanımam fenerde yarım sezon oynadı 7 pota kırdı hehe ztn bi reklamı vardı abimiz sanırım ford mondeo ydu üstünden atlayıp sımaç basıodu ehehe ama vince carter ın olimpiyatlarda yaptığı hareketin üstüne görmedim[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bi euro league finalinde olimpiyakoslu bi adamın smaçlarına dayanamştı pota kopmuştm baya önce ama[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 vince carter olimpic dunk diye geçiyo o zaten literatürde :) fransız pivot un kafasını bacak arasına alıp üstünden asıldı potaya ayu maç orda bitti zaten :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 pota kırma değil de güzel smaç a örnek olarak ricky davis in steve nash in üzerinden bastığı (üstünden atladı desem yeridir) ve vince carter ın tim duncan ın üzerinden bastığı smaca hastayımdır (vince inkini canlı izlemiştim ilginç bi deneyimdi hehe)[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 vince carter'in 2000. olimpiyatlarindaki o fransiz pivotun uzerindeki smacini kazaa'dan aratin vince carter dunk diye cikar.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ben bu smacı sallamiyim ama sanırım canlı izlemiştim (shaq). baya oluyor zaten, en az 7 senelik falan olsa gerek :)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 adamım ya[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radiohead Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ehem...yuh! :).[signature][hline]All these things into position, All these things we'll one day swallow whole, And fade out again and fade out again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 eheh mj smaçlarını görmediniz sanırım :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 oha çüş..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bu adamdan başka ne beklersiniz ki, adamın pazusu kendi kafası kadar neredeyse. ve adamın kafasının boyutunu cüssesine göre hesapylayın :)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Marko Miliç i hatırlarmısınız? fenerbahçe'nin Conrad McRae,Zan Tabak,Abdul Rauf lu kadrosunda vardı.Slovenya'lıydı. Hatta sezon sonu ayrılmak zorunda kalmıştı(Slovenya'lılar baskı yaptı adama.NBA de oynadı ama Slovenya NBA de bile oynatmadı adamı Olimpija'da oynadı sonra) Son maçında ağladı herkes ibo dahil seyirciler ağlamıştı. Neyse uzatmadan. O adamın smaçları shaq den daha fazla bi güç veriyodu potaya. Hatta avrupadaki maçında potayı tuz yapmıştı. Hey yavrum be gözlerim doldu.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar