Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 http://jacklab.net/jacklaborg/english/ Bu dağıtım native support veriyorum diyor. Ben daha Suse ile aram iyi olmadığından denemedim. Enlightenment D17'yi kullanıyormuş ki çok severim kendilerini. Screenshots Reaktor çalışıyor! HD'de bir bölüm ayırıp deneyebilirim yine de, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Zamanında bende heves etmiştim su linuxa nerdeyse butun dağıtımları denedim fakat bir turlu istediğim işletim sitemini yakalıyamadım. Ya çok free oluyordu herşeyi benim ayarlama gerekiyordu yada çok sıkı oluyordu hem sistemi hem beni kasıyordu. Sonuc olarak kullanıcı arayuzu konusunda biraz çalışsalar ve bir standartlaştırma olayına gitseler çok başarılı oalbilirler. Bence Donanım ve yazılım desteği sonrasında gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Enlightenment 17de yılan hıkayesı 3 senedir repolarda stabıllesmeyı denıyor. gecen gozumu kararttım sırkettekı unstable sidime kurdum denedım fln coreu güzel kullanılabılır ama bircok plugini sıkıntılı o yüzden paşa paşa latest metacitye devam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar