Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O değilde ne talihsiz din bizimki be.. Hz. Muhammedin kanı rakı olsaydı camileri ayak kokusu yerine anason kokusu doldursaydı fena mı olurdu :/
Mesaj tarihi:
Sam said:
ruhu şad, toprağı bol olsun.

Ahaha, gayrimüslimler için söylenmiyor muydu bunlar?!
Lafazanlar sizi.

Atamızı saygıyla anıyoruz, Allah rahmet eylesin.
Mesaj tarihi:
sadece onlar için kullanıldığını görmüş değilim, şahsen müslüman olan pekçok tanıdığım için kullanmışımdır. zararı olmasa gerek ama Allah rahmet eylesin ayrıca tabii.

peygamberler de insandı evet. "atatürk insandı" sözü bu kadar çok mu battı ki demogoji başlatma gereği hissedildi merak ettim?
Mesaj tarihi:
Ataturk insandi sozu niye batsin ki? Isinize gelmeyince demagoji oluyor degilmi normal bir soru.Sen demissin insanlarin zaaflari vardir diye.Katiliyorum.Ataturk'te bir insan olarak zaaflari vardi.Bunada katiliyorum.E peygamberlerde insandi seninde soyledigin gibi. 2 + 2 = ?
Mesaj tarihi:
Türkiye'de insanların olayları yargılama, anlama, anladıklarını anlatma zorluğu vardır. Peygamberler ile Atatürk'ü kıyaslamak kadar gerzekçe bir konu olamaz. Birisi bir dini lider, diğeri halkın lideri. Che ile kıyaslayın, Stalin'le, Bush'la kıyaslayın da peygamberlerle ne alakası var bu işin? Her tartışmanın ortasına Atatürk'ü koymaktan ne zevk alıyorsunuz, ayrıca 84 sene geçmiş neden hala Atatürk'ü tartışıyorsunuz? Beğenmeyen gitsin. Kalanlarda Ata'sına sahip çıksın, gerekli gereksiz her yerde konuşmasın, 10 Kasım başlığında konuyu saptırmasın.
Mesaj tarihi:
Hastalıklı beyinlerinizle düşüncelerinizi ancak böyle seviyesiz bi şekilde dile getirirsiniz zaten şu söyleyiş tarzına bak resme dalga geçer gibi...Allah ıslah etsin sizi Atatürk ü eleştirmek o da insandı hataları vardı diyerek geri kafalılığınızı realistlik gibi göstermek de yeni moda.V

Vatan hainleri...
  • Yeni Oluştur...