Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Aga Isa'nin kani sarap zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 isa su üstünde yürüdü. atam anca yüzerdi. alçak gönüllüydü zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 O değilde ne talihsiz din bizimki be.. Hz. Muhammedin kanı rakı olsaydı camileri ayak kokusu yerine anason kokusu doldursaydı fena mı olurdu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Abi aman diyim bi kere kafam iyiyken isanin eti isanin kani diye saraba ekmek banip yedim, kusuyodum. Rakiyla yaptigimi dusunemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ciddiye alıp "atatürk peygamber değildi" diye de eklesem mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Peygamberler insan degildi mi diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Sam said: ruhu şad, toprağı bol olsun. Ahaha, gayrimüslimler için söylenmiyor muydu bunlar?! Lafazanlar sizi. Atamızı saygıyla anıyoruz, Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 sadece onlar için kullanıldığını görmüş değilim, şahsen müslüman olan pekçok tanıdığım için kullanmışımdır. zararı olmasa gerek ama Allah rahmet eylesin ayrıca tabii. peygamberler de insandı evet. "atatürk insandı" sözü bu kadar çok mu battı ki demogoji başlatma gereği hissedildi merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Oha Ataturk'e insan dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ataturk insandi sozu niye batsin ki? Isinize gelmeyince demagoji oluyor degilmi normal bir soru.Sen demissin insanlarin zaaflari vardir diye.Katiliyorum.Ataturk'te bir insan olarak zaaflari vardi.Bunada katiliyorum.E peygamberlerde insandi seninde soyledigin gibi. 2 + 2 = ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Türkiye'de insanların olayları yargılama, anlama, anladıklarını anlatma zorluğu vardır. Peygamberler ile Atatürk'ü kıyaslamak kadar gerzekçe bir konu olamaz. Birisi bir dini lider, diğeri halkın lideri. Che ile kıyaslayın, Stalin'le, Bush'la kıyaslayın da peygamberlerle ne alakası var bu işin? Her tartışmanın ortasına Atatürk'ü koymaktan ne zevk alıyorsunuz, ayrıca 84 sene geçmiş neden hala Atatürk'ü tartışıyorsunuz? Beğenmeyen gitsin. Kalanlarda Ata'sına sahip çıksın, gerekli gereksiz her yerde konuşmasın, 10 Kasım başlığında konuyu saptırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 sg-1 said: Sam said: ruhu şad, toprağı bol olsun. Ahaha, gayrimüslimler için söylenmiyor muydu bunlar?! ne alaka ki anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 eline diken batabileceğini gördükten sonra o da bizim gibi insan dedim ama emin deilim reklam hilesi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Hastalıklı beyinlerinizle düşüncelerinizi ancak böyle seviyesiz bi şekilde dile getirirsiniz zaten şu söyleyiş tarzına bak resme dalga geçer gibi...Allah ıslah etsin sizi Atatürk ü eleştirmek o da insandı hataları vardı diyerek geri kafalılığınızı realistlik gibi göstermek de yeni moda.V Vatan hainleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 exaltedangel said: Hayatını adadığı ? Savaşta öldü sanki.. Siroz. iyi ki banlıymışım bir süre de görmemişim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar