Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

p3 550mi celeron 700mü?

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar çok acil bir soru ;)
Şu an elimde internete bağlanmak amaçlı 2 aletten birini almam gerekiyor.. p3 550 işlemcili olanı mı alayım kendime yoksa celeron 700 olanı mı? ben p3den yanayım ama hangisi daha iyi performans gösterecektir fikriniz nedir?
thnx :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
- My Fistik :)
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötü bi soru :p p3 550 olabilir tabi ama olmasın ya salla celeron 700 al.[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
Sosyal ağlarda paylaş

heheheh :) şöyleki, cafe çalıştırıyorum 5 tane makinamı p4lerle yeniledim. eski olanları satıyorum.. celeron700ler ve p3 550'ler var.. celeron 700'de agp slotu yok ve performans düşük.. p3 550'de 133mhz ramler var çok iyi durumda arkadşaın dediği gibi deli bir alet.. sanırım onu alıcam :) zaten kendime değil kız arkadaşıma vericem heh :D
saolun :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
- My Fistik :)
Sosyal ağlarda paylaş

P3 550 yi üç yıldır kullanıyorum... Ekran kartım onboard olmasaydı muhtemelen daha uzun bir süre kullanacaktım.. Tavsiye ederim yani..[signature][hline]---------------------------------------------
Now I lay me down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take

:-) :-)
Sosyal ağlarda paylaş

Celeron 850 kullanıyorum overclock ile 920 celeron var şu anda. Fena değil memnunm.

tabi sana kalmış yerinde olsam 700ü alırdım[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

Evimde p3 500 var bi de Celeron 2000 var ve p3 500 ün performansı daha yüksek... Warcraft oynanıyo mesela p3 de sorunsuz... celeron 2000 de bilgisayar takılıyor restart atmak zorunda kalıyorum... düşün artık... kesin p3 550 derim[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 14 January 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
Evimde p3 500 var bi de Celeron 2000 var ve p3 500 ün performansı daha yüksek... Warcraft oynanıyo mesela p3 de sorunsuz... celeron 2000 de bilgisayar takılıyor restart atmak zorunda kalıyorum... düşün artık... kesin p3 550 derim

yok bu yalan da
doğrusu p3 550 celeron 700'den baya daha iyidir. ama celeron 2000 de geçer yani p3 550'yi. senin sorunun başka yavrucum.

p3 550 almalısın, celeron alırsan sonra ağlarsın[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...