toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 suçlu hakemse hakeme küfür edin :) foruma niye bulaşıyosunuz.
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ulan ya bu bjk liler adamı çileden çıkarır ya ulan siz kendinizi madara etmekten bıkmadınız mı abi ben bjk ya her türlü laf sölerim çünkü acınacak durumdasınız fb macı bitti paf takım dediniz üstüne 8 yediniz paf la cıkmayacaz diyip kıvırdınız sivasa yenildiniz bobo nun olmayan penaltısını penaltı yaptınız 2 gole de ofsayt dediniz ondan sonra laf sokmayın sunu yapmayın diyosunuz abi biraz susmayı öğrenin ya nedir bu anlamıs değilim hala.
cemad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Luinir said: Beşiktaş'ın başarısızlığının en büyük sebebi Çarşı grubudur. Yönetim işlerine çok fazla burun sokuyorlar. Kimin gidip kimin gideceğini adeta Çarşı belirliyor.bence siz çarşıyı biraz fazla abartıyorsunuz. tanrı filan değil çarşı grubu. evet büyük hataları olmuştur en başta seba'ya protesto ama seba'nın son dönemlerini hatırlayanlar da bilir gidişat iyi değildi. buna rağmen bugün beşiktaş taraftarlarının çoğu pişman seba'yı protesto ettiklerine.
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 @lucifel bilmiyoruz biz susmayı, öğretsene bize... edit:araya mesaj girmiş
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Baggio said: Olay yenilmeniz degil, zor bi lig macinda yenildiniz diye dunyayi ayaga kaldiracak degiliz, mesaj bile atmam en azindan kendi adima. Esas olay gecen hafta derbiyi kaybettiniz vik vik vik bi ton laf, baskan birinci agizdan PAF dedi. Sonra borsaydi suydu buydu bi kivirma arayisina girildi, sampiyonlar ligi rekor(!)u da bu bahaneleri pekistirdi, "tamam lige pafla cikmiyoruz asilicaz artik" dendi. Gidip kendi sahanizda yenildiniz ondan sonra, ve suclu gene hakem. Bu kadar bilenmis istekli iddiali vs. vs. bir takimi hakem degil cumhurbaskani gelse gene durduramaz, cikip 3-4 tane atmaniz gerekirdi, normalde yani. Yapamadiniz, kotu oynadiniz, suc gene hakemde kaldi, insaf yani. Bu kadar laf edilmesinin ve sahsen bu kadar eglenmemin sebebi bu yani, dandik bir lig maci degil. Sinirinizi zaptedemiyosaniz, forumun ortasinda monitor delikanliligi yapip saga sola (ustu kapali veya degil) kufur edecekseniz girmeyin mac aksami, bi yatin uyuyun sakinlesin, ertesi gun yazarsiniz macla ilgili gorusleri. Olmaz mi oyle, fazla mi medeni bir cozum acaba? Ben birak kufuru hicbi zaman hakaret bile etmiyorum burada, edildigi zaman da cahil gozuyle bakma hakkim oluyor bu durumda, "sen kendine bak" bir savunma degil yani. Oldu dalga gecmeyelim, laf etmeyelim, prpvokasyon olur soyle boyle diye, BJK formasi da giyelim mi? 8-0'la dalga gecersin, ben de cevreme 7 olsa siradan olcakti dedim. sormustun sen ne yaptin mesajin yoktu diye. gecen sene lig tv yayinini kesen, ayni sekilde "aglayan" takim taraftari olarak, bu sene besiktasin yenen 12 puanina, futbol katliamina goz yumup alkis tutuyorsunuz. bunu alayci ve haddini asan yorumlarla yaptiginiz icin provakasyon oluyor bu da. bjk formasi giy diyen yok, o formayi da kirletmeyin bir o kalsin temiz. fenerbahce elle gol atarken, galatasaraya yalan penalti verilirken, besiktasin golleri ofsaytlara faullere kurban gidiyor. cikip bunun ustune madem o kadar hirs yaptiniz 3-4 atarsiniz demek komik, sadece komik. maci izledin mi bilmiyorum, izlediysen gozluk takip izlemissin filtrelenmis cunku pozisyonlar. her neyse, besiktasin futbol bolumunde "tasak oglani" kivamina gelmesi ayri bir +rep konusu.
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 kermit said: suçlu hakem evet kalkıpta ümit karanın penaltısını verem hakem ! ve o pozisyonda penaltı yoksa bende futbol izlemeyi bilmiyorumabi hakemler suclu da o zaman neden herkesi suçluyorsunuz anlamaım hakem bişi yapıyo aziz yıldırım satın almıştır onu arsene wenger konusuyor biri çıkıyo aziz yıldırım para vermiştir o yuzden diyo nasıl bi birşey anlamadım ben bunu.fenerden amma kuyruk acısı olan var ya iyi fenerliyim 7 falan yedik ama herkesin fb den kuyruk acısı kalmış be.
cemad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 LucifeL said: ulan ya bu bjk liler adamı çileden çıkarır ya ulan siz kendinizi madara etmekten bıkmadınız mı abi ben bjk ya her türlü laf sölerim çünkü acınacak durumdasınız fb macı bitti paf takım dediniz üstüne 8 yediniz paf la cıkmayacaz diyip kıvırdınız sivasa yenildiniz bobo nun olmayan penaltısını penaltı yaptınız 2 gole de ofsayt dediniz ondan sonra laf sokmayın sunu yapmayın diyosunuz abi biraz susmayı öğrenin ya nedir bu anlamıs değilim hala.yuh be yuh. kim dedi paf takımla çıkıcaz diye? yönetim kim taraftar burada paf takım nerede diye protesto etti bugün? taraftar pozisyonlara yorum yapmicam zira katılmıyorum burada tartışmak gereksiz. ama dediğin gibi susmayı öğrenmek gibi doğru konusmayı da öğrenmek gerek. sen gelip burada millete paf takımıyla çıkcaz dediniz çıkamadınız sözünüzden döndünüz dersen komik olur. zira bunu yapan yönetim ve bunu yapamadığı için eleştrilen de yönetim. ayrıca sana da kalmaz bunu eleştirmek merak etme beşiktaş taraftarı gerekli protestoyu kendisi yaptı zaten
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 @pwnbot biliyon demi fb de 34 hafta penaltı kullanmadığı sezonu da hatırlarsın umarım acaba fb nin kaç puanı yenmiş o maçata denizlide çalınan şampiyonluğuda koy denkleme şimdi mi anladınız ne kadar koyuyormuş hakem hatası bi takıma.
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 LucifeL said: ulan ya bu bjk liler adamı çileden çıkarır ya ulan siz kendinizi madara etmekten bıkmadınız mı abi ben bjk ya her türlü laf sölerim çünkü acınacak durumdasınız fb macı bitti paf takım dediniz üstüne 8 yediniz paf la cıkmayacaz diyip kıvırdınız sivasa yenildiniz bobo nun olmayan penaltısını penaltı yaptınız 2 gole de ofsayt dediniz ondan sonra laf sokmayın sunu yapmayın diyosunuz abi biraz susmayı öğrenin ya nedir bu anlamıs değilim hala. hangi 2 gole ofsayt dendi? delgadonun ara pasinda higuan'e calinan pozisyon 100% golluktu, ondaki ofsayt hatali dendi onun yaninda ibrahim toromanin gordugu kirmizilik pozisyonda hakem hatali dendi. hangi 2 gole ofsayt dendi diye tekrarliyorum zira okuma ve anlama konusunda zorlaniyorsun sanirsam. <= bu da legal provakasyon ornegi, hala anlamayanlara <= bu da ikinci kat cikilmis hali
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 LucifeL said: @pwnbot biliyon demi fb de 34 hafta penaltı kullanmadığı sezonu da hatırlarsın umarım acaba fb nin kaç puanı yenmiş o maçata denizlide çalınan şampiyonluğuda koy denkleme şimdi mi anladınız ne kadar koyuyormuş hakem hatası bi takıma. ee ne yani simdi onun acisini besiktas taraftarindan mi cikartiyosun?
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 @cemad abi bjk li yöneticiler cıkıp paf la maca cıkacaz demedi mi 1 gün sonra öle bi karar alma yetkimiz yok yönetim kurulu kara verir diyip kıvırmadı mı bjk liler derken kastım o anlatabildim mi?
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Fenerbahçelilerin ne kuyruk acısı varmışki ne zaman bir bjk topiki açılsa gelip başlıyorlar konuşmaya. Ya sana ne? Sana ne yani? Bu başlık için değil Sivas maçı için konuşuyorum.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 valla besiktasın 5 kırmızı kart yedigi mactan sonrada lucescu gibi adam her mactan sora cıkıp hakem söyle hakem böyle dedi.11 puan geriden gelip sampiyon oldu fener. Fenerbahce her fırsatta federasyonu elestiriyor.Ali koc ve Aziz yıldırımada rekor ceza verildi hic bir takıma verilmeyen.Bu durumda hakemler kimin yanında kimin değil son derece belli. Bir pozisyonun faul olup olmadıgı tartısılabilir ama hakemin düdügü caldıktan 5-10 saniye sonra olan golü kesmesi sadece bir fantaziden ibarettir.
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 pwnbot said: LucifeL said: @pwnbot biliyon demi fb de 34 hafta penaltı kullanmadığı sezonu da hatırlarsın umarım acaba fb nin kaç puanı yenmiş o maçata denizlide çalınan şampiyonluğuda koy denkleme şimdi mi anladınız ne kadar koyuyormuş hakem hatası bi takıma. ee ne yani simdi onun acisini besiktas taraftarindan mi cikartiyosun?ben onun acısını gecen sene dolmabahcede inönü stadının önünde şampiyonluğu kutlayarak çıkardım olay sadece bu kadar çok ağlamayın çünkü daha çok çekeceksiniz bu demirörenden diyorum.
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 @onurdolar ben sana 50 tane fb başlığı çıkarırım bjk li arkadaşlarımızın laf sokmaya çalısıtığı oyuzden ne ekerseniz onu biçersiniz.
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 12 puan ne ara yendi ya? Her hakem hatasi olan maci 3 saymasan mesela? Derbide gayet tartisilacak bir pozisyon faul pozisyonu, duduk duyulmadi diye evirdiniz cevirdiniz ne hale geldi. O olmasaydi bile 0 yerine 1 puan alacaktiniz, 3 degil 1 puaniniz gitti yani oyle birsey varsa bile. Bu sekilde hesaplarsan o 12 dedigin sey max. 6-7 olur sanirim. Sivas GS ve FB maclarini kastediyosun tahmin ediyorum, dorduncusu ne zamandi onu da anlamadim. Bizim de penaltilarimiz verilmiyor, elle gol atildiginda da Izmir Osmanli topragiydi. Beles ofsayttan goldu penaltiydi onlar GS'ye oluyor bu sene, 5 puan aldilar oradan dogru hesapla, cekememezlikten paso FB'ye saldirmak yerine biraz da o tarafla ugrassaniz? Sinan Engin ve Kiviroren biraz da GS macindan sonra demec tehdit vs. etselerdi mesela, niye hep FB?
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ne guzel iste, git sampiyonlugunu kutla. dedigim su ki, gidip hakem oyunlarina alkis tutmayin da adam gibi futbol izleyelim. hakem oyunlarindan kimse kanser olmasin, kacan gole uzulelim.
cemad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 beşiktaş yönetiminin haklılığını savunan yok zaten. beşiktaş taraftarı bu yönetimi sevmiyor istemiyor protesto ediyor git diyor şimdi beşiktaş yönetiminin yaptığı saçma sapan açıklamaların acısının beşiktaş camiasından çıkmasını ben kabul etmiyorum tabiri caizse cumhurbaşkanımın olmadığı gibi beşiktaşımın da başkanı yoktur şu anda. kabul etmiyorum bu soytarıları ama elimiz kolumuz bağlı ne bir aday çıkıyor ne bunlar istifa ediyor yapacak birşey yok
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 @pwnbot abi senin hiç akılın eriyo mu türkiye de olacak ve hakem hatası olmayacak.bu sene sana seney bana olacak herzaman böle dönecek ne kadar cabalasakta böle olacak bu.
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 cemad said: beşiktaş yönetiminin haklılığını savunan yok zaten. beşiktaş taraftarı bu yönetimi sevmiyor istemiyor protesto ediyor git diyor şimdi beşiktaş yönetiminin yaptığı saçma sapan açıklamaların acısının beşiktaş camiasından çıkmasını ben kabul etmiyorum tabiri caizse cumhurbaşkanımın olmadığı gibi beşiktaşımın da başkanı yoktur şu anda. kabul etmiyorum bu soytarıları ama elimiz kolumuz bağlı ne bir aday çıkıyor ne bunlar istifa ediyor yapacak birşey yok zaten kavganın sebebi taraftara hakaret edilmesi, yönetime biz kendimiz sövüyoruz...
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Baggio said: 12 puan ne ara yendi ya? Her hakem hatasi olan maci 3 saymasan mesela? Derbide gayet tartisilacak bir pozisyon faul pozisyonu, duduk duyulmadi diye evirdiniz cevirdiniz ne hale geldi. O olmasaydi bile 0 yerine 1 puan alacaktiniz, 3 degil 1 puaniniz gitti yani oyle birsey varsa bile. Bu sekilde hesaplarsan o 12 dedigin sey max. 6-7 olur sanirim. Sivas GS ve FB maclarini kastediyosun tahmin ediyorum, dorduncusu ne zamandi onu da anlamadim. Bizim de penaltilarimiz verilmiyor, elle gol atildiginda da Izmir Osmanli topragiydi. Beles ofsayttan goldu penaltiydi onlar GS'ye oluyor bu sene, 5 puan aldilar oradan dogru hesapla, cekememezlikten paso FB'ye saldirmak yerine biraz da o tarafla ugrassaniz? Sinan Engin ve Kiviroren biraz da GS macindan sonra demec tehdit vs. etselerdi mesela, niye hep FB? gs maciyla basladi ki zaten bu surec? trabzon maciyla patlama noktasina geldi, fener macindan sonra da patladi?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 valla ligtv nin sitesinden izledim golleri. ibo'nun kızmızısına itirat etti mi kimse bilmiyorum ama ben bişey göremedim. tabi tv den bakmak lazım, tek acıdan gosteriyor videoda. frikikten atılan gol süpermiş ama.
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 LucifeL said: @pwnbot abi senin hiç akılın eriyo mu türkiye de olacak ve hakem hatası olmayacak.bu sene sana seney bana olacak herzaman böle dönecek ne kadar cabalasakta böle olacak bu. neden olacak? hakemi satin almissiniz diyenlere siz daha cok para verip alsaydiniz ilkokul cocuklari sayesinde olacak, 40 sene oncekiler buyuduler baskan oldular taraftar oldular, 40 sene sonrakiler de aynisini yapacak. turkiyede yenmek yenilmek iyi futbol izlemekten daha onemli cunku, sonra avrupada 0 cekip 8 yiyip geliyoruz ya da bir zamanlarki basarilariyla cok ovunen gsliler sion diye bi takimdan 3 yiyiyor falan. boyle iste.
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 abi valla demirören bjk yı bu hale getirdi işte saffet ulusoya kupa götüren bjk yı kupaya götüreme di uluoy akrabası olduğu halde kazık attı bjk de bu duruma geldi.adamın hayatı bjk ya zarar başka bişi değil.
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 LucifeL said: abi valla demirören bjk yı bu hale getirdi işte saffet ulusoya kupa götüren bjk yı kupaya götüreme di uluoy akrabası olduğu halde kazık attı bjk de bu duruma geldi.adamın hayatı bjk ya zarar başka bişi değil. Bu ligin bu hale gelmesi BJK 11 puan önde ligde heyecen yok yayınlar izlenmiyor lige heyecen gelsin vb. mantığı ile BJK nın infaz edilmesi ile başladı. Sonrası geldi zaten...
Öne çıkan mesajlar