Katra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Uo yu netten yenımı ındırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cutorosi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 evet bugün indirdim yaptığı yere kdr patch ledim. sonra razoru çektim fln işte. hiç bi dosyaya dokunmadım yani bağlantıyı ve bilgisayarı resetledim olmadı olmuyor pff :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 razor ilk ekranı açıldıında welcome to razor kısmında uo directory yi belirledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Eger yeni uo yukledıysen son bır hafta ıcınde orjınal sıtesınden indirdikten sonra patch yapma. Bende aynı sorunla karşılaştım sanırım son patch ile ilgili razorun bir problemi var. Uo ve razoru sil. Restart at sonra tekrar uo yu install et ve patch lemeden oyun a gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cutorosi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 evet dediğin gibi yaptım oyunada girdim sonunda baya unutmuşum uo yu yardımcı olabilicekler varmı lunada duruyor karakterim ismi Cutorosi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Luanya gelıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar