night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 iide tatlım bende inceledim konu deilki.yani onlarda dogma zaten :D öff nese ya kanıtlayamayacağın şeyler peşinde koşuosun bana araştırdım deme yani ben alasını araştırdım ama öle yanii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 burtonesk said: razien iyi güzel sen burada anlatıyorsun kendine göre inancını da mesela benim böyle çok inanasım gelse ben islam konusunda senden bilgi almam, daha güvenilir kaynaklardan kendimi eksik kaldığımı düşündüğüm konuda geliştiririm. ayrıca burada kendi inancının daha süper olduğunu kanıtlamaya bence hiç gerek yok.Benden bilgi alma zaten benimde kendime göre kaynaklarım var bana gelsen bende seni oraya yönlendiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 buraya yazdığın bilgilerle islamiyeti seçen olursa onun alnını karışlayacağım. ayrıca neden sana argüman vermemiz ve senin onu çürütmen gerekiyor o kısmı anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Razien sen birşeyin olmadığını söyleyen insandan ispat bekleyemezsin.Birşey vardır diyen kişi ispatlamakla hükümlüdür .Hiç de kasma sonuçta somut olarak ispatlanabilecek birşey değil allah kavramı ve sadece inanç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 burtonesk said: buraya yazdığın bilgilerle islamiyeti seçen olursa onun alnını karışlayacağım. ayrıca neden sana argüman vermemiz ve senin onu çürütmen gerekiyor o kısmı anlamadım ben.Seçmeyin ben sadece bildiklerimi söylemekle yükümlüyüm siz naparsanız yapın siz kendinizi düşünmedikten sonra ben hiç düşünmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 heh bak ne güzel demiş kardeşimiz.bak ben inanıyorum mesela yaratıcı bi güç var bana göre.sen şimdi beni inançsız sanmışsındır.ama konu o deil anlatabiliomuyum konu senin bunların dogma olduunu kabullenmemen.ve emin ol bunu saatlercede anlatsan da yine dönüp dolaşıp aynı şeyi söylüceksin.bide sinirlenmene gerek yok.en anlamadığım olayda budur sanırım söylediğin tezler çürüdüğü için kanıtlayamadığın için böle oluo.yani bu din konularında senin tarafındaki savunmayı yapan herkese olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ne biliyorsun da söylüyorsun iki saattir anlamadım ki. ne argümanı istiyorsun bu konuda neyi açıklayacaksın vs. neyi kaynak göstereceksin nereye yönlendireceksin iyi misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kaynak: kutsal kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 (tu):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 şimdi inanan biri olarak ,Tanrı eğer yoksa bir zararım olmaz.. ölür giderim.. yaptığım ibadetlerde kendimi iyi hissetmemi sağlamıştır dünyada. Günah olan şeylerdende kaçmışımdır toplum huzuru sağlanmıştır vs.. ya inanmayan biri olursam.. ve gerçekten de Tanrı varsa ?? öldüğümde ne halt yicem ben ?? ben inanmayı seçiom.. kimsenin dediği de zerre umrumda deil.. ister inanın ister inanmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 konu neyle başlamış islam türban vs lere gelmiş.. bu tarz zilyon tane konu açıldı.. hepsi de aynı yönde değişti.. siyaset olmuyor burda. ben kaçıom :P Vahdettin hakkında hain diyemem.. hain değildir de diyemem. Çünkü bilgim yok.. en kötü bilgi yanlış bilgidir derler ya.. Profosorler bile kararsız kalmış.. Sen ben yada başkası duygularıyla söylediği sözler anlamsız bana göre.. Diğer belge yakma olayına bişi demiyorum.. Belgeyi bi insan nie yakar ki :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ya allasenn konuyu nerelere getirdiniz yahuu..neyse b.ka sardı artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bence güzel bir topic oldu , gerçi fikir açıklayan insan bir süre sonra kendini köpek balıklarıyla dolu bir havuzda yüzer gibi hissediyor paticikte ama olsun buranın tartışma kültürü de böyle oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 O zaman Fedaykin yeni bir kapakla gelmeden ben ufak birşeyler ekleyeyim TİTREYİN VE ÇAYDANLIKTAN KORKUN ÇAYDANLIK KAFİRLERİ!HEPİNİZ ÇAYDANLIĞIN KAYNAYAN SULARINDA HAŞLANACAKSINIZ!(CAPS ULAN)! "Eğer ben Dünya ve Mars arasında eliptik bir yörüngede güneşin etrafında dönen Çin seramiği bir çaydanlık olduğunu öne sürseydim ve bu çaydanlığın en güçlü teleskoplarımızla bile tespit edilemeyecek kadar küçük olduğunu ekleyecek kadar da dikkatli olsaydım, kimse bu görüşümün tersini kanıtlayamazdı. Ama devam edip de bu savımın yanlışlanamaz nitelikte oluşundan dolayı insan aklının ondan kuşku duymasının kabul edilemez bir küstahlık olacağını söyleseydim, herkes haklı olarak saçmaladığımı düşünürdü. Ancak, eğer böyle bir çaydanlığın varlığı eski kitaplarca onaylansaydı, her Pazar günü kilisede kutsal gerçeklik olarak öğretilseydi ve okullarda çocukların beynine kazınsaydı, onun varlığından kuşku duymak bir gariplik belirtisi olarak görülür ve o kuşkuyu duyan kişiye yakınçağda bir ruh doktoruyla ya da daha önceki çağlarda bir Engizisyon yargıcıyla bir randevu kazandırırdı." "Organize dinlerin, açık düşmanlığımızı haketmesinin nedeni şudur ki, Russell'ın çaydanlığına olan bir inancın aksine, din güçlüdür, etkilidir, vergiden muaftır ve kendini korumaktan aciz küçük çocuklara sistematik biçimde aşılanır. Çocuklar gelişim yıllarını çaydanlıklar hakkında manyakça kitaplar ezberleyerek harcamaya zorlanmazlar. Devletin okulları, anababaları yanlış biçimdeki çaydanlıklara inanmayı tercih eden çocukları okul sisteminin dışında tutmaz. Çaydanlığa inananlar, çaydanlığa inanmayanları ya da çaydanlık kâfirlerini veya çaydanlık sapkınlarını hatta çaydanlığı inkar edenleri ölümüne taşlamaz. Anneler çocuklarını, bir değil de üç çaydanlığa inanan çaydanlık-gâvuru eşlerle evlenmemeleri için uyarmaz. Önce sütü koyanlar, önce çayı koyanların dizlerini parçalamaz" Wiki Şaka bir yana tartışmak istiyorsanız bu konuda tartışalım.Burada bir düzen var bu da bir yaratıcıya işarettir o da allahtır.Bunu çürütün hadi lan tarzında düşüneceksiniz buyrunuz Russell cevabınızı vermiş.Bence yaratıcı çaydanlık:) Ayrıca Çaydanlık Flying Spaghetti Monsterı döver viktor!Sende bir an önce asıl dine dön pis çaydanlık kafiri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ucan spagetti canavarini inakrmi ediyorun? TOPLANIN EY PASTAFARIANLAR burgu makarna ordularini kurup spagettitanimaz caydanlikcilarla savasa gidiyoruz 1. burgu makarna seferi baslasin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bosphorus said: şimdi inanan biri olarak ,Tanrı eğer yoksa bir zararım olmaz.. ölür giderim.. yaptığım ibadetlerde kendimi iyi hissetmemi sağlamıştır dünyada. Günah olan şeylerdende kaçmışımdır toplum huzuru sağlanmıştır vs.. ya inanmayan biri olursam.. ve gerçekten de Tanrı varsa ?? öldüğümde ne halt yicem ben ?? ben inanmayı seçiom.. kimsenin dediği de zerre umrumda deil.. ister inanın ister inanmayın.. amaç vicdanlı ve kendine ve etrafındakilere saygılı bir yaşam mı yoksa bir şeye tapmak mı? eğer sen ölünce sadece toprak olacağını bildiğin halde kendine ve etrafındakilere saygılı bir yaşam sürüyorsan ödülü hak ediyorsun demektir. ama bunlar yetmiyor, illa ki bir tanrıya tapınman gerekiyorsa o zaten tanrı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Geldim bile efendim yeni bir kapakla Kapak no 5 AKP hakim ve savcıları kendisi atamak istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Simdi aldigimiz bir habere gore , spagetti canavari inanani oldugu dusunulen fanatik bir kisi caydanlik dinine ait olanlarin cogunlukta oldugu bir kahvehanede kendini havaya ucurdu.Bu ay kahvehanelere yapilan ucuncu saldiri bu.Onlarca olu ve yarali oldugu tahmin ediliyor.Caydanlik dininin onde gelen liderlerinden biri duzenledigi basin toplantisinda sunlari soyledi : Dinimize yapilan bu saldirilar karsiliksiz kalmayacak , yuce caydanligin bizlere gonderdigi cay ve kek tarifleri kitabindaki emirleri gayet aciktir anlamak isteyene. Bakin nediyor caydanlik efendimiz , ''her kim cayina ucten fazla seker atarsa bizden degildir''.E bizden olmayanlari oldurmek gunah olmadigina gore yakinda hakettikleri karsiligi alacaklarindan kimsenin suphesi olmasin.Kup seker. Isminin aciklanmasini istemeyen bir spagetti canavari inanani bizim inancimiz baris inanci , bunlar birkac kendini bilmezin yaptigi isler dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Lemanı kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 büyük cesaret örneği seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Pastafarian nedir abi bana da anlatın belki bana göre bir dindir benimki çok bayık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 http://tr.wikipedia.org/wiki/Pastafaryanizm 8 tane yapmassan iyi olurumuz var yuce yaratici ucan spagetti canavari tarafidnan indirilen said: 1. I'd really rather you didn't act like a sanctimonious holier-than-thou ass when describing my noodly goodness. If some people don't believe in me, that's okay. Really, I'm not that vain. Besides, this isn't about them so don't change the subject. 2. I'd really rather you didn't use my existence as a means to oppress, subjugate, punish, eviscerate, and/or, you know, be mean to others. I don't require sacrifices, and purity is for drinking water, not people. 3. I'd really rather you didn't judge people for the way they look, or how they dress, or the way they talk, or, well, just play nice, Okay? Oh, and get this into your thick heads: woman = person. man = person. Samey = Samey. One is not better than the other, unless we're talking about fashion and I'm sorry, but I gave that to women and some guys who know the difference between teal and fuchsia. 4. I'd really rather you didn't indulge in conduct that offends yourself, or your willing, consenting partner of legal age AND mental maturity. As for anyone who might object, I think the expression is go fuck yourself, unless they find that offensive in which case they can turn off the TV for once and go for a walk for a change. 5. I'd really rather you didn't challenge the bigoted, misogynistic, hateful ideas of others on an empty stomach. Eat, then go after the bitches. 6. I'd really rather you didn't build multi million-dollar churches/temples/mosques/shrines to my noodly goodness when the money could be better spent (take your pick): 1. Ending poverty 2. Curing diseases 3. Living in peace, loving with passion, and lowering the cost of cable I might be a complex-carbohydrate omniscient being, but I enjoy the simple things in life. I ought to know. I AM the creator. 7. I'd really rather you didn't go around telling people I talk to you. You're not that interesting. Get over yourself. And I told you to love your fellow man, can't you take a hint? 8. I'd really rather you didn't do unto others as you would have them do unto you if you are into, um, stuff that uses a lot of leather/lubricant/Las Vegas. If the other person is into it, however (pursuant to #4), then have at it, take pictures, and for the love of Mike, wear a CONDOM! Honestly, it's a piece of rubber. If I didn't want it to feel good when you did it I would have added spikes, or something. ayni zamanda cennette sinrisiz bira puskurten yanardaglar ve striptizci ureten fabrikalar var caydanlikcilardan daha iyiyiz biz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tuttum abi vaftiz falan olcaz mı? makarna sosunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar