Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Orda makyaz yok stüdyo çekimi bu 1.Konuyla ilgili birşey söyleyecekseniz söyleyin söylüyemiyorsanız parazitlik yapmayın.3.Keyfimin kahyasımısızın istersem kıçıma zil takıp gezerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ShadowFury said: Razien said: Güneş bir birim uzakta olsa donar.Bir biri yakında olsa pişerdik. http://www.perseus.gr/Astro-Solar-Scenes-Aph-Perihelion.htm Distance: Aph : 152,102,363 km Peri : 147,099,182 km küsüratları atsak... uuuu 5 milyon kilometre filan oluyo şimdi biz pişiyomuyuz donuyomuyuz?Uzattın ama he ordaki bir birim bile oynama şu anki canlı hayatındaki dengenin bozulmasına sebep olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 http://www.tolunay.com/iqtest/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 şurda sunu tartışanların hepsi girsin o teste.haklı haksız dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Girdim 146 çıktı. 3 5 saat oyalansın da kurtulalım diye verdim linki zaten. Ayrıca okumaya zahmet edersen pek birşey tartıştığımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Razien said: Ekmek said: Abi hata olmadığını nerden biliyosun onu soruyorum sana? Karbon oksijene yanlış bindi diye yok olan akraban felan var mı?Senin şu an yazı yazan ellerini oluşturan hücreleri oluşturan atomlarda en ufak bir dizim hatası olsaydı şu bunu yazamazdın.Hiç bir hata yok kusursuzluk var ya gidin biyaloglarla hücrenin yapısı hakkında falan konuşun bak nerden biliyorsun diyor adam sana dogru dizildiğini. belki yanlış dizildi yavaş işliyor parmaklarımız? dogru dizilseydi 1milisaniyede yazacaktı o mesajı? yanına bir biyolog al ve psikologa git sende madem.millete o dar beyninle tavsiyelerde bulunup terbiyesiz diyip seviyeni belli etme public ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Burada bir duygusal kompleks var... Doğru... Bizimki mi? Zannetmiyorum. @razien: çevir kazı yanmasın yapma. tepki görecegini anlayınca postunu silmekle olmuyor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kilit kokusu alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bleda sen bas git ya senin ne olduğunu önceki tartışmalarda görüm @Fistan = Hhahahaha Yüce Allah yanımda olduktan sonra bütün kainat karşımda olsa vız gelir.Öbür dünyada hepinize hareket çekerken görebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Kabindeki basınç kaybından dolayı bilincimizi kaybettik hepberaber saçma sapan yorumlar yazıyoruz. Biraz oksijen alıp rahatlayana kadar topik kilitlendi. PS @ bleda: Razienin postunu ben sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar