mastermage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ON=@Click if (==2) sayu *Helper* Return 0 elseif (==3) sayu *Seer* Return 0 elseif (==4) sayu *Game Master* Return 0 elseif (==5) sayu *Developer* Return 0 elseif (==6) sayu *Senior Game Master* Return 0 elseif (==7) sayu *High Council* Return 0 Endif Script bole ama mesaj cikmiyor tepemisde sorun nerede ?[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
taz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 o sayu kısımlarını message yap bi de bi eventin içine koyucaksın bunu. bu eventi kime verirsen onun tepesinde cıkar..
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 işte plevele gore verdik orda zaten olmuo[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Şimdi söyle diyeyim bu scripti hangi evente ekliycem zaten plevel belirtilmiş değilmi ?[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 sytran error olayı olmasın sakın :) bide scripti spheretbalesda eofun üstüne koycan[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 15 January 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 spheretables.scp [skillclass 0] altına events=+e_staff eklicen bu eventi de herhangi bi scp ye koy [events e_staff] ON=@Click if (==2) message *Helper* message (==3) sayu *Seer* message (==4) message *Game Master* elseif (==5) message *Developer* elseif (==6) message *Senior Game Master* elseif (==7) message *High Council* Endif
xheana Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Bu Komutlara Bir Event Hazırla Staff Üyelerine On Loginine Koy o Zaman Sorun Düzelicektir. Diye Düşünüyorum.[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Oradaki butun elseiflerin icine return 0 koyacagina endif'den sonra tek bir return 0 koysan ayni isi gorecektir, konuyla alakasiz ama ise yarar bir detay :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar